fredagkväll.

Kom hem från jobbet för ett tag sen. Haft ännu en tokigt rolig kväll på fritidsgården. Vi satte oss inne i tv-rummet, släckte alla lamporna för att tända tonvis med ljus och sen var det bara för Johan, som också jobbar, att ta fram gitarren och börja spela. Sååååå bra. Sjunga kan han me. Otroligt bra. Och oj vad han spelade och sjung. Och kidsen sjung me och önskade låtar. En av dem hade med sig en prinsesstårta. Stor som sjutton. Hon hade avslutat sin praktik på Dahls idag. Folket mumsade tårta och en fick även en rejäl bit i nyllet. Så går det när man fyllt år.. Muhehe!



Skulle ju tagit mig in till byn idag för att växla dolares. Men shit, jag var änna lat. Det får bli mitt projekt imon. Börjar kl 17 imon med så det är ju najs. Men imon ska även Sandra jobba och vi vet ju hur det brukar bli. Humorn sjunker till -19 på en skala och kvällen är maxad!!

Fick kladdat ner ett brev till min kära vän Patrik idag med. Det var alldeles för längesedan vi pratade eller skickade ett brev. Hoppas det kommer fram och att han blir glad. Jag tror det. Och fan vad jag saknar han. Men snart kommer han hem!! JIPPIE!


Finns en annan jag saknar också. Otroligt mycket. Klumpen i magen kommer så fort tankarna vandrar dit. Vet inte hur det kommer bli i framtiden men jag hoppas på det bästa. Har ett scenario framför mig om hur jag vill ha det. Kan bara önska och hoppas. Men så länge jag inte har en aning om framtiden får jag fortsätta inbilla mig att känslorna avtar mer och mer.. Man kan ju alltid låtsas. Ibland känns det mer på riktigt och då är det säkert så. men jag kan ju inte lura mig själv för mycket. Och inte andra heller för den delen. Usch.. Så känslosamt det blev nu då. Men vad som än händer så kommer alltid en viss människa ha en speciell plats hos mig. Vill bara att han ska få in det i sin tröga skalle. Sluta upp med dumheter och inse att många saker betyder mer än vissa andra.
Nu drar jag i 2 veckor och då blir det till att rejält rensa tankarna och hoppas på det bästa.


SAYONARA my dear friends.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0