kalles randiga.

kaaaaaaaaaaaaaaaaaaviar!!! Jag vill ha kaviar hemma nu!! Ingen randig skit utan den med dill i. På knäckemackor. Fy vad gott! Ohh varför kom jag och tänka på det nu. Crap!! Får fixa det imon kanske.. Påminner om många många år sedan när det alltid fanns allt gott hemma. Men då bodde man ju hemma fortfarande. Då sa man bara vad man ville ha så fanns det sen liksom. Lyx att bo hemma ibland!

La på luren nu. Suttit och pratat med Mikis i en dryg timma. Det är så himla gött när man bara kan sitta med handsfreen och pilla med datorn samtidigt.. Inte behöva prata särskilt mycke utan bara grymt till då och då. Fick sökt 2 jobb samtidigt också. Mycket bra måste jag säga. Sen pratade vi ju givetvis lite me om allt och lite till men en timma i telefon är ingenting.. Tur att vi ska hänga gäng hela dagen imon då. Jag och Mikis. Och även Natalie efter att hon är klar i skolan.. Det blir kul!!

Idag har jag fan haft en intensiv dag, Upp tidigt.. Fixa och dona hemma lite.. Gjorde allt utom att gå ut med mina två djur.. Skräp & Påse heter dom. Varför har jag så svårt för att gå ut med soporna.. Det är inte jobbigt att skutta ner en trappa och gå ut 4 meter på gården.. Men i vilket fall så är jag sämst på det. Men imon.. då SKA jag göra det.
Jag åkte in till stan vid 11 idag. Fyllde på mitt busskort som gick ut i helgen så nu kan jag åka lagligt en månad till. Jippikajej! Var på salongen strax innan 12 och vid 14 var jag klar. Nyfärgad och fin. Tog mig till Sandra och pussade ihjäl Lucas, som givetvis börja bajsa så fort han satt i mitt knä. Alltid. Haha lockar jag fram bajjet???
Pappa Henke kom hem och Syster Alex kom förbi. Hade lite trevligt tjöt och sen stack jag å Sandra och solade innan vi skulle på APTmöte kl 17. Det var också mycket trevligt. Vi som jobbar på Kålltorps fritidsgård är smått störda allihopa.

Kom hem vid 20 och har suttit här sen dess. På samma sätt med datorn i knät.

This is me now!

Läste klart Nobels testamente på väg hem på bussen idag. Så nu ska jag stänga ner tv:n och datorn. Borsta tand och krypa ner och fastna lika hårt i Livstid, som är en direkt fortsättning.. Läsa is life!!!



Hej min kära kusin Robert!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0