Onsdagens bravader!

Dessa jädrans shottar. Tog 2 styckna små fisherman och så är hela jag paj. Paj Paj Paj!! Men man märker det inte försen man kommer hem och ska lägga sig. Nene, väl ute är man på topp.. Tror man iaf. Trevligt sällskap jag var igår när vi kom hem då. Haha inte särskilt! En nykter och en spikfull Ulle.
Befann ju oss på Victoria igår. Det var riktigt stilfullt igår. Lite mer folk än vi vanliga odödliga var med. Givetvis var det ju jag, Tina, Mister Nicklas, Emil och Kajsa. Men även Malin, min söta lilla ananasvän som jag känt i 147 år, var med. Och Lasse tittade förbi men han var bara där en öl. Kajsa hade med sig en trevlig förmåga. Mikael, som är en av grabbarna som ska åka, kom givetvis. Det var ju kvällens höjdpunkt att få tillbringa den sista kvällen med honom innan de åker idag. Nicklas släpade med sin bror Dan. Kul att inviga lite nytt folk i våra besök på favoritstället.
Det var trevligt att komma tillbaka dit efter lördagen. Sen så är 28 februari preliminärbokad också. Undervåningen är till för alla vi som var med i lördgas fast denna gången är det "welcomehomeparty"!! Men det blir mer planering av det längre fram ska ni se!
Men igår var det iallafall en mycket trevlig stämning. Som vanligt iof. Tina som skulle hem senast 21 för hon skulle upp och jobba kom inte alls hem 21. Malin hade tassat iväg men vet inte riktigt vilken tid detta var. Kim som skulle kommit runt 19-20 kom inte alls. Hon hade tvärsomnat och svarade bsolut inte på telefonen. Kan ju bara hoppas att hon vaknade när Mikael kom indundrandes till henne efter elva någongång.
Tomas kom efter 20 men han körde så det blev bara en gul öl till honom. Vid 23 blev han trött och ville hem. Och eftersom han hade bil så gick alla som var kvar. För då blev enheltvanligTomas helt plötsligt privatchaffisTomas!!
Dan som är närmare 47 meter hög satte sig givetvis fram. Mikael som ligger strax under Dan på längden ville sitta i mitten. Såklart mellan mig och Tina. Men Nicklas då.. Vart ska han få plats. Han kröp ihop så fint i bagaget. Voff voff!!
Förbi järntorget och där blev det kramkalas för Mikael skulle av. Hatar avsked. Det är så känsloladdat :/ Men så åkte vi vidare. Så började hela bilen vibrera. Alla fick sms samtidigt. Tillomed Nicklas som fått hoppa in I bilen. Och gissa av vem. Jo Mike såklart. Gulle han verkligen!! VI KOMMER SAKNA DIG.. Och givetvis Mats & Chrille med! Litegrann iaf :P
När Tina och Nicklas hoppa ur bilen hemma så blev det mer kramande. Tina & Ulle fick lite separationsångest där men det är ju för i fan bara 2 ½ vecka.. Tss, Victoria gonna miss us!





Mister Nicklas i egen ihoptryckt version!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0