sedärja, detta gjorde jag i helgen!

Här ligger man i soffan bokstavligt talat halvdöd med värk i varenda del av kroppen och väntar på att torktumlaren ska bli klar i tvättstugan så man kan hämta tvätten och sen bara inte göra ett skit på hela dagen. Fast det e klart, ska ju iväg senare eftermiddag/kväll och ha femkamp på Liseberg och säkert få i sig ett gäng cider på Tyrolen. Tar det aldrig slut!? Hoppas inte det för jag njuter av varenda sekund just nu. Speciellt efter denna helgen. Jag trodde inte det gick att ha roligare än jag har haft i sommar men så tog jag mig en tripp ner till Malmö och herrejösses vad fel jag hade. Vi har nog slagit alla rekord man kan i helgen på att ha kul och gjort galna saker.

Vi skulle ju gått ut i Fredags men icke. Vi fastnade vid köksbordet med alkoholen skratten och kortspelet. Klockan blev sent och utgång kändes rätt avlägset. Kalle kom förbi efter jobbet men kilade hem rätt fort då han skulle upp och träna dagen efter.. Trodde han då iaf. Vi gick och la oss vid 2-3 tiden och slockna direkt.

Vakna till liv på lördagen och alla var goa som vanligt. Robban åkte iväg för att få sig ett skjut. Kalle kom in och hade försovit sig så det blev ingen träning för han skulle ju jobba 14-22 och missa början på inflyttningsfesten som skulle hållas på kvällen. Men för tredje gången sen torsdagen var jag tvungen att ha saker på bolaget och så även Kalle så in i Susannes bil för en rajd till glasbanken. Fylla upp förrådet lite till inför kvällen. I detta läge kände jag inte Kalle än riktigt men vi bestämde att Gin&Juice och Captain Morgan skulle drickas friskt när han kom senare till festen. Himla dunder!


Hem och skriva inköpslista och sen pila iväg till Coop med Susanne och Robbans alldeles förstora cykel som jag envisades med att cykla på. Hade ont i varenda blygläpp när vi kom fram. Handla det mesta och sen bar det av hemåt för att laga mat. Idag var det jag som stod för matlagningen och gott blev det. Maten mättade och så var det dags för att svida om och göra sig ordning för folket hade redan börjat droppa in..
Festen var igång, alla var laddade och stämningen på topp!
Klockan gick och även Kalle dök upp till slut. Då var den gindrickning och mycket galet flum! Vid ett-tiden var det ett gäng taxibilar som plockade upp oss, ungefär 40-50 pers var vi men alla skulle inte med till stan. Ett under att någon alls var kapabel till stan med tanke på alkoholmängden som hade förtärts.
Folk splittrades och mina taxipolare vände av hemåt så fort vi gick ur taxin. Helvete Jens, du missade en snajsig utgång.
In på Fridays med Kalle Robban Hasse Malin och några till. Captain Morgan och cola dracks och även det godaste jag smakat. Mojito Blueberry!! Kommer aldrig glömma första slurken på den jäveln. Weeii!! 170procentigt god!

Efter detta skulle vi till Hipp och svänga på våra lurviga och det gjorde vi. Malmös Schlagerklubb. Det var blackjack, bugg, för fulla cider och mys! Sista dansen vid 3tiden nångång var stans tryckare och Kalle fick ställa upp som kavaljer. Fast det hade han iof gjort hela kvällen. Nästan alla som hade splittrats möttes upp på Lilla eller Stora torg och var astuffa i kön till gatuköket. När vi stått i kön ca 147 år så fick vi äntligen våran mat. Det var snorkallt och slipsen jag hade fått på mig värmde inte mycket. Men till slut var det dags att pila hemåt. Skulle sova hos min nyfunna vän Kalle men först var det upp till pågarna för att dra av sig klänningen och hoppa i mjukisbyxorna. Tror det tog 3 sekunder max sen sov både Ulle & Kalle som 2 små barn med halsfluss scharlakansfeber röda hund och bihåleinflammation samtidigt. Vakna dagen efter alldeles för tidigt så somna om var ett faktum. Klockan 10 flög jag upp av ett sms som lät som en bomb i örat. Jävla Susanne. "älskar ni med varandra??" Nje, sån aktivitet hade vi inte tanke på.
Kilade över gården barfota och såg alla burkar som låg på utsidan. Gaah, tar dem senare var den ända tanken.
Kom upp och i det ena rummet sov 2 pers. I ett annat satt 5 pers i en säng och garva och i vardagsrummet låg en stackare helt utslagen på en uppblåsbar säng. En riktig bakissöndag för de flesta. Skrattade år gårdagen, plockade bort alla flaskor, burkar och glas sen gårdagens bravurfest och sen var det hemgång för en del. Resten avled i soffan och både Jens och Kalle kom över fram mot 2-tiden. Det blev film och häll vete i en påse vad varmt det var.
Alla tjötade om gårdagens bravader och sen kom Jens med den briljanta idén om att vi skulle bowla.
Vilken klockren idé!!
Fram med smirnoffen och blanda sig en grogg sen bar det av in mot staden. Käka kebab på gatan och sen skulle Susanne ta sin blåa fara hemåt Simrishamn.
Ulle kvar med grabbarna och det var bowling, cider, ölkannor, airhockey och bilspel. Det skulle sluta efter detta men oj, vad törstiga vi blev när det stängde klockan 22.
Rickard var så bakfull och trött så han kilade hemåt. Vi andra tog en promenix till Friday och beställde grogg efter grogg och hittade ett gäng heliumballonger som vi gotta i oss. Grisa loss ordentligt på bordet också. Ensamma på stället nästan och ett gäng goa filmer blev det. Kalle upp på baren med bar överkropp och dansade loss. Jens som kasta blåbärsis på honom och en galen bartender so blev rosenrasane. Men till svar fick han bara
"-Du får ju betalat för att städa efter oss"
HAHA hejja Jens!

Efter Fridays så stack vi över till ett annat ställe. Öppet till 5 passade oss alldeles perfekt!
In där och dansade bort ca 679 kalorier var! Men sen att vi drack ca 32478 kalorier var den natten är ju en annan sak!
Natten på detta stället avslutades med att vi inte fick gå. Nene, jag som ordnat allt med min utsmuggling av ciderflaskor. Så fick vi inte ens gå för att en jävel hade fått för sig att knivhugga en annan stackars sate utanför. Till slut fick vi komma ut och då var det ett jädra pådrag med snutbilar och ambulans. Även en som satt haffat med handfängsel utanför gatuköket. Muhehe!
Vi skuttade in i första bästa taxi på order av Robban och det bar av mot Mc Donalds för att inhandla 17 cheeseburgare och 1 meal med big mac och en lilla meny. Hälften åts upp och resten hade vi krig med på vägen hem. Det tog ett bra tag att traska hemåt i vårat tillstånd men hem kom vi och det var bara att traska upp alla trapporna upp till Kalle för att åter slockna som ett barn i hans stenhårda säng. Men mys att sova med någon. Världens bästa Kalle!!

Upp på måndagen och packa ihop alla sina saker som låg utspridda i hela pågarna Märs lägenhet! Ta en dusch för att sen väcka killarna. Bussen som skulle ta mig ner till ångestdrabbade Götet skulle avgå kl 13.30 och man ville ju vara där en stund innan för att få bra plats. Fick sitta ensam första biten men sen kom det på en tandlös tant som läste massa konstiga böcker. Ah, den tiden hon inte sov och småsnarka då.
Ac:n var paj på bussen så alla satt och svettades och klagade. Jag hade min kudde i knät och värmen som var under den var så varm att den kändes kall. Men till slut, till slut var jag hemma och då hade jag smskrigat med både Susanne Karin och Kalle på vägen hem.
Ville ju liksom inte lämna Malmö!

Skulle ju åkt hem på söndagen redan men eftersom man hade druckit bort alla sina pengar så blev det inte riktigt så. Bussarna var fulla och tåget för dyra. Men det var väl det bästa som kunde hända eftersom söndagen som först var i dvala slutade med en utgång som var så spontan och rolig så ingen någonsin kommer glömma den!

Mina vänner gamla som nya från Malmö. Tack för en sjuukt het helg med mycket skratt och påhitt!
Gocart bowling inflyttningsfest parkhäng kebabätning galendans och mycket mer! Underbart! Never forget it!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0