Vinhinkarhelg.

Denna helgen har bestått av jobb, vin och härligt sällskap. Lite mycket vin kanske men ändå sååå gott!!
I fredags så var man hemma vid 19 tiden.. Så fixade och trixade man runt lite hemma. Fick samtal av Karin som sa att det var hem till dem som var på tapeten på kvällen. Detta var strax efter 20 tiden ca. Så det var bara att skutta in i duschen. Sen ringde Karin igen och förvarnade att det antagligen skulle bli lite vin med. Jaha, ingen bil då alltså. -Vi plockar upp dig strax, är vid SKF på motorvägen. Hets hets, hade ju massa kvar att göra. Föna håret och raketklä på sig. Sen bar det av. Det blev kortspel, gymnastiktittning och några glas Clay stationvin. Klockan blev inte så mycket för taxin släppte av little Ull kl 01.00 ca. Sen var hon vaken en stund innan hon gick in i dvala.
Vaknade igår morse och var helt klar i huvudet. Åkte till systemet och inhandla dagens dos med vin och cider. Sen kilade jag till kärringgrillen och fick mig lite färg med. Inte dumt.
Kom hem och rev ut hela garderoben. Slängde, la undan, vek och hängde upp. PJUH!! Svettigt värre, speciellt när jag gav mig in på att byta lakan i sängen efteråt. Såå snajsigt det blev.
Gick i dvala en stund på soffan för att sen vakna med ett ryck 30 minuter senare. Pigg och på bästa humöret. Visste ju att det skulle drickas vin på kvällen. Duscha och allt som hör till. Pratade med Bernard the Fischer och han kom över. Vi inväntade Karin som skulle plocka upp oss för att röva med oss till Johanneberg [yes he is moutain].. Kollade en skvätt på meodifestivalen med. Asså, hjälp! Kunde inte vart mer pinsamt ju. Herrejesus.. Ajaa, får la hoppas att vi får några bättre bidrag från dem andra deltävlingarna.
Folk kom till Karin. Kökhäng givetvis.. Niklas och Martin hade vart på shoppingtur inne på Focus. Lasagne, kyckling, potatissallad, cocktailtomater (som spilldes över Ulles tröja) brie och massa annat smått och gott.
Vi blev ett gott gäng till slut. Spelade ett väldigt urbota dumt spel. Visst, det var kul med reglerna fastnade inte riktigt.. Undra om det kan bero på att Niklas stod för regelläsningen..?? Han är ju faktistk av den manliga könet.. Mohehe..

En flaska Baccardi Razz kom fram, så det blev en del sånt me. Kan vara därför man hade årets skallebank i morse när man slog upp ögonen. Fast den tog 2 panodil snart död på.

Hämtade Karin vid 11.45 i morse. Var antagligen inte körkapabel men någon av oss var ju tvungen att ställa upp. Och som Karin mådde igår så fick det bli jag. Haha, hon försvann.. Helt plötsligt. Sen fick Anders springa med spann in och ut från sovrummet.. HAHAHAHA rutinerat Karin, väldigt rutinerat ;)
Vi har iallafall haft en klockren dag på jobbet. Barnteater, så det var ju 376 tusen brn som sprang runt och gapade och levde loppan. Vi hade även kafferace. Blev nästan en kanna kaffe var så man är nååådigt stissig för tillfället. Socker socker och åter socker i kaffet med självklart. Mumsfillibabba!
Niklas & Martin kom förbi me. Mumsade semla och drömtårta. Trevligt värre med lite manligt sällskap en stund.

Så nu sitter man här.. Småhungrig och frusen. Ljus överallt men det hjälper inte det minsta.. Brr... Ska kila till köket nu och tillaga något ätbart. Kan hända att det blir rostemacka med aromat. Har en förkärlek till detta.

Summan av kardemumman är att helgen har vart allt annat än tråkig. Så det så! Sug på det.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0