kan man köpa karaktär på internet?

Ni vet sånna där dagar då man bara borde åka hem men fastnar på vägen någonstans och blir kvar. En sådan hade jag igår. Det var kalabalik med Karin hela dagen. Vi var där där och där. Frukost i bilen.. Handla på Martin, in på Willys ut till cafét och dumpa varorna. Fick även lekt lite med spade och sand där på Martin. En go raid ut till freeport där vi shoppade en liten del och sen till tossingdoktorn. Karin blev finfin efter att vi suttit utanför en kyrkogård i Anneberg 40 minuter.
Sen blev det inhandling av varor till våran extremt goda sallad som vi skulle mumsa på på kvällen. Herreguud vilken idé att dra en grill sådär på måndagskvällen. Ulle Karin Joel & Anders. Bakpotatis och kött och grillade majskolvar. Lite småkul att alla var lite sugna på rosé där men bestämde att vi skulle vara lite vuxna och strunta i alkoholen. Så sagt och gjort. Cola och ramlösa fick det bli. Inte fel alls.
Tills tallrikarna var slickade, efterätten var nere i magen och Joel & Ulle skulle åka hem. Satt på bussen. Hoppade av vid Kungsportsplatsen för att möta upp Ludde och en annan Joel. Vi skulle kolla lite på matchen och ta EN cider/öl. Satte oss i tälten vid bältespänna. Köpte första rundan och insåg snabbt att dem visade inte alls matchen här. Nähä, en promenix (
efter cidern slunkit ner då) upp till avenyn för att spana in ställerna där då som visade den. Det gjorde ingen så vi dumpa våra söta små bananrumpor på Diamond Dogs uteservering och köpte en ny omgång. Som blev en till och en till. Men vet ni vad, sen blev det en till och efter det tror jag det var 3 till. Ingen kan nog räkna hur mycket som fylldes på på vårat bort igår. Det kom en fjärde snubbe som hette Henke. Han var också en skön prick!!
Så bort mot 2 tiden ringde jag en liten söt taxi som så snällt fick köra mig hem till Strömsgatan. Somna gott, vakna mindre gott i morse när klockan ringde. Men satans va soft och kul det var igår. Lätt värt! En HELdag kan man säga.
På med en tröja lattja ut i bilen komma till jobbet och slira runt i solen hela dagen. Undra har detta slutar.

mig idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0