puuuuuuuuuuuuuuuunkt!

Upp tidigt som fasiken, fixa sig ordning för att åka till Allum med sitt kex Mikis där vi shoppade lite clothes and stuff till Almstein och Line som ploppat ut en liten Tuva. All grattis till dem. Sengick jag runt lite alone och fiffilura till mig både shorts och tunika och legins mm. Sen bort till jobbet där det var studenter. Snacka om att man fick nostalgi. Det var folk överallt och massa glada sketongar som inte kunde gå sina för högklackade skor. Dem hade lösögonfransar på sniskan och alla tjocka hade för korta och tajta klänningar så de såg ut som stoppade korvar fast värre. Allt avtog rätt snabbt så lugnet kom och man kunde drömma sig 6 år tillbaka. Phillip & jens kom förbi på en fika. Helkul ju. Härliga killar det där!!
Spenderade mina sista timmar på jobbet med att tjöta med lite småkids om allt möjligt. Stängde vid 6 och blev hämtad för att sen kila till Kålltorps fritidsgård och hänga ngra timmar med Sandra och gamla kollegorna. Inte glömma ungdomarna heller. Me like! Till Frankes sen vid 21 och hälsade på Ehrnbring. Inte allför ofta man träffar på honom. Jalle Tim och lite löst folk var oocksådär så några cider slank ju ner. Sandra kom efter jobbet vid 22 och det gjorde allt grymt kul. Så är det. Käkade en halv påse chips från statoil sen. MUMS! Ångest, JA men vaddå.. Mer att älska. Tjoho!

Solen skiner och jag vet inte omjag ska till Hedekas på jägarkurs eller till Skatås på aktivitetsdag med typ ALLA man känner.. Men det lär ni ju få reda på nästa gång ni nosar er in här. SAYONARA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0