Musfjärtar åt folket!

Fy fan, det har ju vart svinkallt hela dagen och nu regnar det ta mig tusan också. Det är ju skit nu när det vart så härligt väder i flera dagar. Fast hellre idag än i torsdags eller fredags. Eller iof så är jag nog mer glad att det är sånthär väder just nu. Jag ligger i med storstädning och tvätt ((!! för ovanlighetens skull)). Kom ju hem i morse vid halv elva tiden och såg att det vart 3 tornados som vart inne i lägenheten under helgen. Ouff! Så blir det när man vart ute på vift dygnet runt och bara vart hemma och vänt. Dem vändningarna brukar bestå av hämtning av kläder, lite sömn eller rent av bara en snabb dusch. Ni vet säkert själv hur mycket man verkligen INTE lägger in kläderna efter sig då. Ännu mindre hinner man springa med soppåsen som står i hallen och drar till sig både lukt och sånadära små bananjävlaflugor.
Så nu är det fixat i både skåp och på hyllor. Allt inplockat och dammsugningen väntar. Även golvet ska moppas men nu kände jag änna för att break. Vart 2 vändor ner i källaren med grejer med. Målarburkar och golvplast och fan vet vad. Nu är det gjort iallafall.
Sitter i valet och kvalet om man ska göra sig ordning för att ta en raid hem till snöödddis när tvätten är klar om 2 (!!) timmar. Som det ser ut just nu med regn och trök så blir det till att lägga sig under täcket och kolla en rulle, om jag inte fastnar i patienserna då. Varför bryta en trend i livet liksom.. :p

Snackade med Mia på jobbet idag. Vi jobbade i hela 2.5 timmar. Rekord. Men det är så skönt. Hittat en jämnlike att snacka snusk med. Haha, hon är galen och ett riktigt kötefnask. Ofta så ligger vi på rätt samma nivå och det är inte fel. Sex och allt som hör till är sjukt kul att prata om. Och helt naturligt. Det bara är så.
Sen skaffade vi oss varsin gnuggis idag med. På armen. En liten ful jävla kaninjävel som spelar säckpipa. Sitter där nu och blänger på mig fast jag försöker ignorera honom men det är inte så lätt. Alla vet ju hur ättriga kaniner kan vara. Ska kanske ta och skala en morot till stackaren. Frånomed nu blir det bara "V6 for kids" Ska gå runt med gnuggisar hela sommaren. Helst i pannan. Så folk tror att man är riktigt efterbliven i skottkärran.

Hm, what to do. Åka eller inte. Kommer ju att vara dötrist och inte sova med Osc. Och imon är det annat på schemat så då blir det inget heller. 2 nätter är mycket. Speciellt nu när man vant sig vid det kalasgalna sällskapet.
Sängen eller spårvagnen. That´s the question. Svaret känns ganska simpelt just nu.
Får la se hur det blir. Kanske behöver en hel natts sömn innan nästa arbetsvecka börjar imorgon. Kommer väl gå runt som en nyrakad zombie utan knäskålar efter denna helgen annars. Det har vart 24/7 från torsdags morse.

Min stöövsugere kallar genom röret. Måste dansa lite tango med den så den håller sig på mattan sen.

KOLLA, DET REGNAR HELT UPPEFRÅN IDAG!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0