innan läggdags..

Jesus att en dag kan så så sjukt långsamt. Men nu är den över och jag är hemma under min filt i soffan. Latheten själv har tagit över så sitter med tangentbordet i knät och gnäller över att jag måste resa mig för att få in minneskortet i datorn som står jämte tv:n. Sen får jag koncentrera mig till max för att se vad all text på tv:n me. Och då kan jag ju säga att det är inte långt ifrån jag sitter. 3 meter max från en 42 tums. Dags att kolla synen kanske. För zooma in funkar inte i min värld då jag inte gillar att man måste flytta bilden åt höger vänster. Nee upp och ner får räcka.  
Byxorna sprack idag på jobbet. Helskotta, mina favvojeans. Inte det lättaste att hitta nya svarta nu heller. Alla är bara dassgråa. Detta gjorde även att valet mellan buss och promenad hem förut från Backaplan inte var så sv¨rt. Kallt som tusan men med Tim i telefon så gick det rätt fort. Och det är ju faktiskt himla skönt sådär på kvällskvisten att få lite frisk luft. Bort me allt överflöd nu för 2010 ska bli det bästa året på måååånga år! Känner i hela kroppen att det mycket väl kan bli så. -09 började riktigt bra men det var mer i slutet som det hände saker som gjorde att världen gick under ett tag. Inte för att man är läkt från det nu och lär inte bli det heller men man har ju lärt sig att leva me det. På ett eller annat sätt är man så illa tvungen hur gårt den än är.
Det är också anledningen till att jag inte har velat skriva här. Inte orkat då minnerna kommer tillbaka.
Och när dem börjar spöka så klumpar det sig i magen och det gör ont. Saknaden är för stor.
Svävasr iväg här nu känner jag men en vacker dag kommer det en förklaring till allt.








Oscar Bäckman 27/5 1985 - 6/10 2009

saknaden är stor Oscar.. jag hoppas du kan läsa det jag skriver där du är nu för det var det du tjatade om jämt. Att jag skulle skriva skriva skriva så du hade något att läsa. Fan, jag vill ha dig här och höra dina flummiga historier och idéer.. Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta..



NYTT ÅR NYA TIDER!!

Tjaaaa, alla jävla galningar som fortfarande är inne och snokar!! Det blir ändring nu. Så mycket som hänt sen sist som inte är nerkluddat. Riktigt illa av mig! Men det kommer en dag då det ska skrivas ner det me men det är bara sköna minnen i huvudet för tillfället.
Nu är det nytt år och nya tider som ska förgyllas med galna upptåg, skratt och garanterat ändrade planer!!

Kan ju börja med att göra en snabbsummering av 2010 så man kommer ikapp med det sen blir det kedjor och smisk om jag inte fortsätter med att skriva.

Nyårsafton var en riktig höjdare. Den tillbringades i Gerrebacka i självaste Niklas Linds fina hus med stans finaste utsikt. Med var också Greta, som är Niklas fjälla från Norge som även ska föda deras lilla knodd. Conny och Johan Sahlén som är två underbart störda bröder och Niklas bror Fredrik(??) och hans tösabit Louise var också där och gjorde kvällen till det bästa.
Men det bästa med hela nyår var att jag firade den med min Heni. Givetvis var hennes stiliga Herr Olsson med och det är ju inte dumt det då han är av samma skrot och korn som oss andra. Då min ärkepolare Hani är gravid hon också blev det ingen alk på henne med vad gjorde det. Det kommer ju komma ut en minishe som jag ska lära allt jag kan. Maten var toppklassgod och stämningen på topp. Busade ut i trädgården med Johan och smällde upp alla smällare och raketer redan vid 21-tiden och de andra missade allt utom den sista tror jag ;)
Det var Singstar men då det inte riktigt är min grej så kilade vi ner och tjöta skit i källaren jag och Johan. Sen blev klockan strax innan tolv och kläderna åkte på för att man inte skulle frysa ihjäl på balkongen då det nya året skulle skjutas in. Vid 4-tiden slockna vi sista som var kvar.
Ett nyår värt att minnas länge!

Dagen efter vaknade jag tidigare än någon annan som vanligt och hängde läpp tills det blev lite liv i huset igen. Skogstokig förmiddag med STARWAR och grymmefrukost och Mythbusters och flum på hög nivå.

Så sen dess nu då har man ändå fått lite gjort:

2:a januari
-Vakna hos Åsa
-Äventyrsbadet i Åby med Åsa Sandra och lille Lucas
-En smarrig förfest hos Åsa med frågesport och massa vin
-Utgång på Vasastan som var sjuuukt kul.

3:e januari
-Vakna med en riktig baksmälla hemma (?)
-Taxi och plocka upp Alex för en raid till Åsa
-2 timmars promenad i kylan med Alex
-Söndagsmiddag hos Åsa med Alex Anders och pappa Göran

4:e januari
-Vakna hos Åsa
-Go och maffig frukost
-Thaimassage och solning
-Middag hos Åsa med Alex och Anders
-Beställde resa till Egypten!

5:e januari
-Mys med Mikis i hennes soffan hela dagen
-Mys i min soffa med Tim hela kvällen. 3 filmer och te.

6:e januari
-En helsnöig dag i Lerums urskogar hos Ida med Mikis och hundarna!

7:e januari
-Börja jobba efter 3 veckors ledigt
-15 grader på jobbet var pest
-En skön kväll med Mr P i soffan.

8:e januari
-Ledig pga. kyla
-Salongshängning heeela dagen
-Slappfredag i soffan hemma

Sen kommer vi till 9:e januari som var i förrgår och den dagen eller natten kanske man ska säga kan ju lätt vara en av dem bästa.
Dagen började med en råförkylning men det dör man inte av. Karin kom och vi började dagen med att gotta det hemma en stund innan vi åkte iväg och köpte en olagligt stoor godispåse som vi skulle mumsa på under eftermiddagen som vi skulle tillbringa på jobbet. Kommer ut till jobbet och det är 11 grader. Kallt som fan så vi sätter på ugnen, spisen och allt som värmer. Givetvis går proppen och i över en timma kan vi inte göra mycket annat än äta godis och tända ljus.
Stängde vid 19tiden och mina planer var att bara åka raka vägen hem för att bli kvitt min snoriga nos.
Men efter ett samtal till Åsa så bestämdes det fort och lätt att jag skulle dit. Det skulle hinkas en öl eller 2 på Andra Långgatan så att man kom i Ugs gjorde liksom inget då alla ser ut som fan där.
Lite hets där sen upp till Anders som skulle svida om och så kom David och vi tog en promenix ner till Kings Head i tusen minusgrader.
En cider där sen bar det av till Kellys där Anders ställde sig och håvade in pengar som en annan lirare på maskinerna. Flisan kom. Efter ett tag där och man börjar känna att alkoholen börjar rinna ut i blodet så tog vi en go taxi till Avenyn. Vi skulle till Diamond Dogs. Ända stället på avenyn som man får sätta sin fot på i våran utstyrsel. Får en chock i kassan när snubben ska ha 80 spänn i inträde. Hallåå eller, vi skiter väl fullständigt i om Sveriges sämsta band spelade. Men men betala och se glad ut. Vi traska in och hinka cider öl shots och Likör m. mjölk som det var det ända vi kunde. Kom lite mer folk och så smygfota vi på lite söta folk och det låg katter på baren och man kände i hela kroppen att denna kvällen hade börjar helt grymt bra och det skulle bara bli bättre.
När vi kände att vi var färdigdansade på Diamond så tog vi en sväng upp till Parklane dit Anders hade gått en stund innan med Biffen & Bananen. Herre, att man kan ha såna armar som han hade. Jaja, vi kom upp men kom inte in. Flisan såg för full ut sa dem. Haha jaha så vi väntade en stund där utanför och testa igen men samma svar då. Ner till Hardrock men näää, samma sak där. -30 år och jetlagad, kommer Åsa med. Som om det skulle hjälpa. Hahhaha!
Vi tog en svstickare på Burger King och möla lite mat istället. Sen åkte Flisan hem och Ulle Åsa och David gick upp till Parklane igen. Inga probs att komma in så där tillbringade vi 2 timmar tills gav upp där vid halv 5-snåret. Fast när vi kom in så hittade vi Anders men det dröjde inte mer än 3 minuter så var han utkastad för att en snobbig jävel fick lite spill på sin "nya skjorta" och Anders tappa det på honom.
Dansa dansa dansa!!
-ALLA SOM INTE VÅLDTAR ÄR DANSBANDSMÄN!!!!!
Kom ut och tog en taxi till Wandas där den utkastade hade spenderat sina dollar sen incidenten på Park. David skulle ha hans nycklar men det sket sig då han inte hittade sin jackbricka.
Hem till Åsa. Var kalasgott fulla och fulfota, tjötade med Flisen i telefon och fylleringde hemliga nummer!

Vakna på söndagen och var gott småfulla fortfarande. På med kläder och ner till Zenith för en go frukost med gott folk. Ulle Åsa David Anders Alex och så kom Tim och gotta till det.
Vid 12 när vi var mätta och belåtna tog öl/cider suget över och Västerhus var ett faktum. Så dit gick vi och blev överlyckliga när det var öppet.
Flisen kom dit efter ett tag och honom lurade vi i att han gett Flisan en sån örfil dagen innan på Diamond att hon var alldeles blå och han blev alldeles blek i nyllet och ångesten lyste i ögonen. Mycket gott skratt!!
Kvalitetstid på högsta nivå i nästan 6 timmar!
Sen en sväng till Kingshead för att mätta magarna med Fish´n chips och lite annat smått och gott.
Upp till Flisen som bor alldeles ovanför och sen en promenad hem till Åsa vid halv tio-tiden!
Tim åkte hem och vi la oss gott efter en helt grym lördagnatt och söndagdag!

Nu är det Måndag och jag ska hoppa in i duschen för att sen ta mig till jobbet. Ingen lust alls men man måste ju.

BACK ON TRACK. Yes indeeeeeed!


RSS 2.0