Shit, måste vara sämst i stan..

Har gått ruskigt länge nu sen jag sist jag skrev här. Som vanligt har jag tänkt göra det ungefär tiotusen gånger om dagen men antingen har jag inte haft tid eller så har lusten svikit mig i sista sekund.
Det har vart både fullspäckat schema och slappa dagar utan datorn. Men nu så sitter jag har efter jobbet med min kopp te, Japp, ni ser rätt. TE har jag börjat dricka. I massor. Jag som alltid har trott att det är något som jag absolut inte skulle kunna lära mig att dricka. Men nu så.. Kan nästan tacka min förkylning för detta. Det var fredagen den 11:e september som jag skulle åka till Malmö. Var dödssjuk med feber halsont och snuva och tvungen att jobba hela dagen för att på kvällen roadtripa ner till Sveriges goaste stad Malmö med Peter. Min kvarts bög. Jaja, i vilket fall så var te det ända som kunde få mig att ha tålamod med min hals så gjorde mig en kopp vaniljte med honing och mjölk. Shit, vad gott det var!! Det bara kom, den härligaste känslan någonsin. Jag lärde mig något nytt. Och nu har jag fått en smärre beroende av te. I olika smaker men alltid honing och mjölk. I stooora koppar. Väntar på riktiga hösten nu då raggsockar boken och filten med en varm kopp te ska vara överst på alla mina attgöralistor. Om någon vill sitta i andra ändan av soffan och göra det samma så är det bara att hojta till.

En annan ny favorit är Alison Krauss. Helt otroligt goa låtar och man blir på bra myshumör när man hör dem. Lyssnar mest på henne och Milow nu. Helt klart favoriter nu. Får inte nog.

Vad satan har hänt mer på senaste tiden. Förutom min Malmötrip en helg som bestod av Ulle Kalle och Jens på äventyr till Simrishamn så har det vart mest jobb och vindrickning hos mig i olika slag. Lugnt och stilla på altanen med tända ljus och även ett lite mindre fylleslag i fredags på 3 personer.

Har också kommit över 100-talet så nu har det vart snabba ryck. Kommer upp en hel del bilder på detta alldeles snart.. Men det tar ju nästan mer tid att lägga upp alla från 66 till 100 än det tar att hitta dem. Tålamod Ulle.. Tålamod.

Har inte världens lust att skriva så mycket mer för teet är slut så måste koka lite mer vatten. Bra grej att skylla på då jag egentligen bara är lat och jag inte kommer på ett jota mer om vad jag haft för mig.
Måste köpa mina svarta hyllor me och den där soffan för att inte glömma tavlan till sovrummet.. När ska jag ha tiiiid?? Och vem ska finansera det hela?
Tror ni man kan be han den där Påven, med den konstiga hatten,  om en soffa i förtidig födelsedagspresent???




Ibland undrar jag vad folk tänker med.. Eller vart dem tar vägen??



 
Har en grej jag vill men kan inte för då blir det galet och det vill man ju inte fast galet är ofta kul men tror inte det hade funkat iallafall så ni vet tänkte jag bara säga det galet galet men hade vart kul ju gillar det inte att jag inte får alltså.


den där gästlistan nu då..

Hani - Hon som fyller 25 som inte får dricka en droppe alkohol för läkarna ska stoppa slangar i henne och montera fast en bandspelare i en ryggsäck på hennes rygg.. Obsa också där att ryggsäck inte ens är okej om man INTE ska ha slangar i sig..

Anders - Han som fyllt 29 precis och lastgammalheten närmar sig med svidande snabba sjumilakliv.

Mikis - Som för det mesta kör dit hon ska men oftast lockar rötjutet mer så bilen blir stående. Kräfthatten på sniskan och söt som få!

Karin - Bästa nykomlingen på flera år till tjejerna. Smått galen och jättelång. Gjorde en grym insats med lite stolar till festen.

Emma - Den galnaste av dem alla. Kom med det fulaste hon kunde hitta som jag blev helt käääär i.

Kenneth - Den största av de största. Överaskade gott bra med både blomma, ketchup & stark senap. En pärla!

Tobbe - En klippa på miner och fula kort! Liva upp rääätt bra och hamna sedan på nedervåningen i stan!

Micke - Tobbes högra knäskål. Skulle hem och mysa med en hund så ingen alkohol på han kvällen till ära. Ändå var det han som hade kräfthatten på sne även när tårtan skulle intas.

Conny - 2,8:or och det var han som hade mest problem med låset till toadörren. Säger väl rätt mycke!

Lene - Connys fruga som hittade en tjöthörna med Mikis & Emma. Himla trevligt!

Johan - Han med raggarvolvon och kavaj. Det var både öl, juice och pucko på han. Träskmongo helt enkelt!

Janne - Inga ord. Rolig prick som försvann. Okeeej, ha det gött haaaj!!!



Brååååtttom!


söndagsmemoarer!

Fan, klockan är snart tolv och det ända stället man borde vara på just nu är sängen. Men är inte det minsta trött och det är också jävligt konstigt efter denna helgen. Igår var det en hejdundrandes dag från klockan 8 på morgonen när jag släpade bort all min tvätt till tvättstugan. Det slutade med 6 maskiner diverse småplock och 3 timmar senare var det rent och luktade smarriga hallon. Då kom Mikis, min absoluta pärla, inramlandes och hängde farfarspung en stund. En kort stund senare dök även Hani & Anders upp med bord och stolar i alla hål. Det skulle monteras ihop och eftersom man tror att man kan så kan man ju. Anders åkte ännu en vända för stolar fattades och Ulle & Hani börjar skruva. Ett ben hit och ett ben dit.. Såg ut som en bambi på hal is med hallucinationer från det norska ägget hon fick av sin pappa, den fula älgen.
Men det blev bra till slut och någonstans mellan 50 & 60 blev det nästintill perfekt. Möbler flyttades och borden ställdes iordning. Ulle Mikis & Hani tog ett äventyr till Lidl ÖB och Coop. Budgetfynda både pappersdukar och randiga baguetter i arton olika färger. Det sista var ett skämt för dem småefterblivna varelser som inte fattade det.
Inhandling var klar och det bar av hemåt igen för dukning, lagning av lite mat och allt annat hets som ska göras innan folket skulle komma. Tur var väl att vi gjorde en liten fuling där runt 12-snåret. Skickade ut ett litet smärre mass-sms om att vi skrivit fel tid på inbjudan. 19 skulle det vara och inte 17.
Karin kom som en saver in the nöd med 4 stolar till och så var allt helt enkelt perfa till slut. Nu var det bara ombyte och smink som skulle på.
Kedjerökning på altanen och cidern var ruskigt god där vid femtiden. Runt halv 7 började folket droppa in och snart var det fullt hus med både stora och lite större folk.
Kvällen gick och det var en skön stäming med massa galet och go mat. Kräftslem som flög runt och otömda kräfttarmar som facinerade Emma något rejält.
Det var inflyttningspresenter och födelsedagspresenter åt alla håll. Mycket trevligt!
Efter maten när tårtan skulle bäras ut med 7tusen facklor i så börja det tjuta hejvilt. Jaha, då var brandlarmet igång och Ulle, smartast i stan, flyger upp på en stol och når knappt men lyckades stänga av det innan öronen trillade av. Hade dem trillat av har jag hlrt att öronsoppa är en delikatess i Uganda. Kanske man kan tjäna sig en hacka på det. Klippa folks öron i smyg på vagnen och gå runt med i en plasthink.
Nu tappade jag bort mig helt och det skyller jag lätt och slätt på Hani som ligger och sover som en snusande sengångare nu i den delen av Kärra där alla går på händer.
Kvällen trappades av allt mer fram emot tolv halv ett och det gjorde inget då Ulle & Karin givetvis skulle in till staden och snurra runt.
Festlig kväll/natt och var lagom pigg i morse när jag hämtade Karin i Johanneberg halv 10 för att köra henne till jobbet. Det fixades lite där ute på cafét sen drog jag mig hemåt igen efter lite jakt på 69:an.
Kom hem till en fiskstation som luktade kräftbajs men fick ordning på allt med lite vilja våld och absolut inget vaselin. Fanns så mycket kräftflens överallt ändå.
Plockade bort, slänge, hällde ut, diskade och när allt detta var klart kom Mikis som ett skott in på altan och skrämde livet ur mig.
Vi bar ut alla stolar och bord och medansa Mikis monterade ner skiten så dammsög jag upp alla biljoner jordnötsringar och pillirompanbollar.
Hani & Anders kom och hämtade skiten sen körde vi det en vända till dit det skulle.

Ut till cafét igen och hängde där i 2 timmar. Var hemma vid halv 5 och sen dess har jag suttit här och känt hur mossan har börjar få rötter på mig.
Vilka som var på festen kommer ner en resumé på inom kort. Men nu bokstavligt ropar sängen på mig så får väl lyda annars får man väl pisk.

Nästa helg blir det Malmö/Simrishamn. Det ska gungas! Ska kramas ihjäl med alla sötingar! Längta massa bort från Gbg om så bara för en helg.

Kiss kiss bang bang.



 


lite bilskräp.

             




Det rullar på..

inget alls.

Äter fil. Bananpäronfil. Med banan i. Jag har sån fantasi. Men eftersom bananen var den största jag sett så känns det mer som om det är mer banan än fil. Och nu har jag ätit hälften. Så ni vet menar jag!
Klockan är lite efter halv 8 och Sex on Fire står på hög volym. Var uppe redan klockan 8 för jag skulle iväg och spela badminton med Peter. Gick ju sådär bra. Efter 4 samtal vågade han trotsa John Blund och vakna men då hade han så ont i halsen så han inte ville spela  längre. Jaha, och jag då, som vart uppe och studsat alldeles för länge för att kunna lägga mig och sova igen. Inte helt ok. Jaja, får väl ta och tvätta eller något annat JÄTTEkul då. Hade ju sett fram emot att spela då jag inte kommer kunna försen nästa vecka nästa gång. Crap!
Redan blodat ner halva lägenheten med näseblod idag me. Hunnit med en del.

Hade stans längsta dag på jobbet igår. Men kul var det och stressigt. Kom hem och avled i sängen redan innan tio men släckte inte försen etfer tolv för boken gick inte att sluta läsa och så var jag tvungen att lyssna på en av favoritskåningarna i telefon en stund innan man slocka in riktigt gott.
Ska bli så sjukt jädrans kul att åka ner den elfte. För på lördagen blir det tågrace med Calle & Beer mot Simrishamn för att fira Sus Rickard & Robban. Holeykvack vilken natt det kommer bli.

Ska självdö nu i brist på annat. Ciao.


RSS 2.0