heaven.

gänga
ha samlag
älska
ligga
sätta på
idka älskog
knulla
kopulation
para sig


en vecka säger jag bara :/


Jag är lätt bäst på allt.

VILL HÄSTEN HA LITE HÖÖÖÖÖ?????????????????????????????

Ja det är frågan som lyder. Jag har D.A.M.P. På riktigt. Efter denna dan så är det inte så konstigt. Två störda minimongosar som jobbar tillsammans. Dagen började grymt med bejbi. 7 var jag uppe och ladda en maskin med tvätt. Det tar ju fan aldrig slut den där jävla tvätten. Nu har jag fortfarande 2 kvar och lite till. Lite innan 10 ringde det på dörren. Jaha, då dök Karin upp oanmäld. Finemang! Fika med kaffe äpple och cigg på utsidan var ett faktum. Som vanligt. Idag inte med bara en av dem utan båda. Lite flum hit och lite flum dit så kom vi fram till att åka och tvätta bilen var en bra idé. Hämta tvätten ur källaren och plocka snabbt ihop nycklar mobiler och gick upp med våra grymt snygga randiga kaffekoppar. Espressokaffe deluxe is the shit!
 En kvick ut till Sävedalen för att få den blå att skina. Även an dammsugning ingick ja. Synd att det inte var en avsugning. Det hade vart bra mycket roligare att se.
Ner till fiskhamnen för att dumpa den ena sen var det lunch i solen med Karin och Morsing som ringde och ville ha lite sällskap. Alltid trevligt när han ringer. Lasagne på Mondo är itte dumt asså!
Klockan blev tjugoitvå och jag började 2 så det var bara att gasa ut till Partille.
Några timmars flum på jobbet med hästbett, tusen nålar och blöta fingrar i örat. Ja, grymt äckligt KARIN!!!!!!
Solade efter jobbet. Fy fan, det var det värsta jag vart med om. Snacka om värmeslag. Solen i thailand kan ju kyssa mig långt upp om man jämför med solariet. Lätt värt det ändå!

Här sitter man nu hemma hos mongobejb i majorna och vi ska snart kila hemåt till den rätta sidan av stan för att fiffilura ner oss i sängen. Upp tidigt imon med för imon blir det en lååång dag, som alla andra dagar iof.
Blir en solning.. Jobb 14-18.. En spurt till Johanneberg efter jobbet för att inviga den gigantiska altanen på berget med slappt gött folk. Karin & Anders är huvudvärdar och jag är huvudattraktionen imon kväll. weeii!!
Får la se vart det slutar imon kväll.. Under trappan eller på väg huvudstupa nerför trappan upp till berget.. Det märker vi imon. Lite "foot of africa" och skumpa så är kvällen räddad. Oxen ska styckas och marineras. Har matat honom go och fet nu några veckor. Satan vad gott det kommer bli.
Säkert hänt mer fula saker under dagen med det har jag säkert förträngt. Skyller på sommarvärmen som överumplat mig.

MEN SKRÅLLAN, JAG ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR INGEN HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST!!!

Europas längsta dag.

Måste ju vara nåt sånt idag för den tar ju aldrig slut. Eller har vi förflyttat oss till en annan breddgrad med andra tider och solsken..?
Jag kom hem för en liten stund sen. Då var det ljust som tusan ute. Nu är det bäcksvart. Öppet fönster idag me. Lyssna på tågen som gör så det skakar i hela huset. Det är dötufft att man har gratisvibrator i soffan när tågen går förbi. Kan ju dock nämna att det är en bit till spåret. Folk kan ju tro att man bor i en relativt stor hydda alldeles intill men så är inte fallet. Ne, jag bor på andra sidan mototvägen men på något sätt så känns det hela vägen hit ändå. OH, nu kom det ett. Det gick fort. Måste vart ett kort tåg. 3-4 vagnar sisådär. Nog om min tågaktiga situation.

Hunnit med mycket idag. Uppe 7, skulle tvätta. Efter att man släpat 3 maskiner lakan & handdukar ner ända till källaren så blir man lite lagom trött när man upptäcker att det finns ännu en morgonpigg jävel i huset som tänkt samma tanke som jag. Jaha, bara att bära upp skiten igen och krypa till kojs. låg där och halvslumra ett tag. Tog upp datorn i knät och lade ca 176 patienser. Asså, rädda mig från det. Det har blivit ett helt galet beroende. Kan inte slut. Får väl upp 4 på 100 kanske men det är lika kul för det. På det svåraste såklart.
Sandra kom men Lucas runt 10tiden. Åkte ut till Ica vid Allum och handlade en massa mat. Ulle åt ett håll, Sandra åt ett annat.. en barnvagn och en kundvagn. PLUS en liten jävlig ettåring. Han fick vi muta med kanelbullar så han höll tyst. Det där med självscanning är en briljant idé! Fast jag fick inte självscanna idag för jag hade glömt mitt körkort hemma. Så himla typiskt. Det gick ändå. Sen kom min beeeeeeeeeeeeejb och hämta mig och mina påsar. En kvickis hem till mig och dumpa varorna, myste lite och sen körde han mig tillbaka till Partille för jag skulle jobba kl 14. Tror kanske jag e lite in lööööv.

Jaja, väl på jobbet så möts man av 3 galningar. En som tappat 6 liter mjölk som runnit överallt, en utan mobil, en som städat efter mjölken och so on.. Sen gick hälften så jag å mitt älskade kötefnask Mia tjötade som vanligt om allt och ingenting. Sen gick hon och lille mig blev helt ensam. Grymt tråkigt tyckte jag så jag tappade en kaffekanna i golvet och då blev allt genast mycket roligare. Inte med meningen men det livade upp lite. Ringde Karin och skämdes. När jag städat upp ungefär 3 miljarder glasbitar så pustade jag ut och allt gick tillbaka till det tråkiga igen. Sen kom Barbro och räddade hela min kväll.. Gillar inte det där med kaffekannan. Avdrag 4787 kr på lönen.. Hee, neeeeeej!

Klockan blev 20 och vi stängde och gick hem. Handlade lite med självscanning på min alldeles egna Ica Kvantum här vid mig. Så nu är jag bara hemma och väntar på min snutt som ringer varje kvart när blåsan ska tömmas. Inte lätt när ölen rinner ner till Champions league. Tror jag är lite lätt in lööööv..
Snart kommer han och då blir det lajban och nattinufs.

Nu ska det handlas träpersienner till alla fönster. Ingen mer insyn och stämningen kommer höjas. GILLAS!!

-Förtjäna min kärlek-

åska och regn. det är en favorit.

Haha vilket misstag. Hungrig som man kan vara ibland så kilar lilla jag ut i köket för att koka en sked pasta att mätta magen med. Men då ser jag givetvis något annat. Sånadära pastatrådar ni vet. Som är så smala så de knappt syns och meningen med dem är att man ska ha dem i soppa typ. Jamen jaaa tänker jag. Sådana kan man ju testa att koka. Men hallå eller, hur dum får man bli. Nästan så jag inte borde skriva detta för någon kommer ju idiotförklara mig. Så nu sitter jag här hungrig med min skål med SLAJM med smak ketshup och pastakrydda. Inte ätbart. Så detta rekommenderar jag inte till en ändaste en. Frågan är bara nu hur jag ska mätta min mage. Koka nytt eller helt enkelt vänta tills imon. Lutar stenhårt åt det senaste.
Måste ju nämna lite smått att jag tycker jag själv är galet grym vissa dagar. Som idag. Ni vet ju redan vad som stod på schemat i morse. Allt avklarat där. Sen har det vart våffelfika alá Ulle & Karin, personalmöte, skrubbning av dörrar kök och badrum, byte av lakan och puts av de ena och det andra. Detta efter jag kom hem från jobbet kl 20. Givetvis har jag gjort en renskrubbning av mig själv också. Detta passade jag på att göra i samband med badrummet. Stängd dörr, vattenslang och svamp i högsta hugg. Och Ajax såklart. Vilken syn. Tur att det inte knackade på dörren i det läget. Sandra ringde och jag svarade men annars var det lugnt i stugan.
Ska strax krypa ner och sätta på en go film. Gott med nya lakan, ren och insmord i go lotion. Life is gooood. Sen har det åskat mullrat och regnat en massa och mitt fönster är vidöppet. Luktar vårkväll. Gaahh, Lööv it!

Bejb kom ju idag me. Helt oanmäld in på jobbet. Det var dagens höjdpunkt. Me likelii!! Så en lite fika hanns med självklart. Skulle ses nu på kvällen med ahh, känns pasé nu. Ringer väl på dörren runt 01-snåret. Fick ju städat och trixat en massa så mig spelar det ingen roll.
Kommer ju bli galet mysigt med alla på torsdag. En grillning i all sin stjärnglans. Johanneberg, here we come!!

Ska kräkas över jordens mest misslyckade mat nu. Aldrig mer soppasta med ketchup. Inte ens en urfattig student skulle äta det.

Har 2 maskiner till att tvätta imonbitti. Det suger ganska rejääält!

ta igen nu igen kom igen

sedärja, så svårt var det att få det att skjuta på höjden. hehe... reklam är allt det handlar om!

vart och solat. myst med lucas. kastat snö på sandra. ne, men hade gjort det om det funnits.
hunnit med att fixa hemförsäkring med. Ringt Ica och sen tänkte jag ju betala mina underbara räkningar, men då kom jag ju på att det bara är den 27:e och lillmuppen här får lön imon. Illa illa, nu måste jag lägga tid på sista maskinen tvätt imon bitti PLUS betala alla räkor. Inte vad jag hade planerat imon. För solen ska tydligen skina mer då. Ähh, skit samma. Det måste bli gjort.

Måste duscha. karin kommer snart. Undra om man ska slå på stort och äta våfflor till frukost. Eller blir det lunch nu? Hmm..
I vilket fall så kommer det ju bli kaffe på utsidan. Det har blivit en riktigt skön tradition. Våran knakande bänk. Antingen med Karin eller min sötenos.

Du är det roliga i hash!

en måndag i all sin glans och ulle är uppe med TUPP!

Ganska trevligt att folk inte ger upp. Statistiken visar att folk fortfarande envisas med att vara inte och glassa runt på min blogg fast jag inte skrivit på över 2 veckor nu. Får väl ta mig i kragen och börja igen. Men har ju haft så himla mycket att göra. Kan man ju skylla på iaf. Finns alltid en skvätt tid över för att skriva ner allt man gjort och folk man träffat och mängden alkohol man druckit. Förstår bara inte vad ni som läser ser i det. Jämföra med er själva eller tävlar ni? Vem gör mest, Jag eller Silverstrumpan??
För alla måste ju insett nu att jag inte "bloggar".. Skriver oftast inte om vad jag tycker om saker och ting och skiter fullständigt i om det kommit en ny rosa färg på Juicy Couture-mysdräkten. Ännu mindre vill jag skriva om det. 
Baah, Ulle håller sig till sitt egna lilla goa liv. Händelserikt i vågor kan man säga. 
Dessa 2 sista veckorna har jag hunnit med en massa. Invigt slottskogen med en drös olika folk. Så himla trevligt när alla kan samlas. Spelar ingen roll om de känner varandra, alla har lika kul ändå. Det skapas nya vänskapsband och nya intriger. Men så är det väl alltid.  
Jag har även invigt Christians hiss i Linné men det är inget vi pratar om här. Tss..
Det har varit en massa jobb och en massa alkohol på jobb. Inte till oss då men till de skumma typerna som hänger där. På olika föreställningar och Rikard Wolf som sjunger tango på svenska. Hmm.. Ah, för att inte glömma alla vårkonserter som dem förgiftat våra stackars öron med. Nee, vad hände med kulturen i kulturhuset..? Karin??
Ljög lite nyss.. Några glas "foot of africa" har jag allt fått i mig på jobbet. Men det har ju vart fridens lilja. Jag är ju SÅ GO ÄNNA!! 
Det har vart fest hos Emil så där har vi hängt och det har vart "delabaginboxmedkarintisdag". Gillar läget rätt rejält nu.
Fast det finns ett STORT minus. Mikis har inte varit delaktig i mina aktiviteter på länge. Saknar massor nu och ska tvångsleka med henne inom kort om det inte blir ändring. Så det så!

Vart iväg torsdag till söndag i Heestrand. Hela påsken firades med alla goingar vid havet. Öl, cider, sol, ro i ekan, minicrossar, bergsklättring, fula kort & filmer.. Vad mer kunde begäras. Förutom att det hade vart mys ifall sötnosen vart med. Men vi ses ju oftare nu så.. Får la seeeee vad som händer där.. Pirrar i magen iaf. Nu hade jag kunnat skriva ett helt utlåtande om detta fenomen som korsat min väg men icke. Så kul ska ni inte få ha det.
För Ollivolli måste ner i tvättstugan igen. Sen ska det betalas räkningar, ringas viktiga samtal och så ska jag försöka knapra ihop en annons till salongen me. Det har jag haft som uppgift ett halvår nu om inte mer. SKÄMS ULLE! Jo, jag skäms.. Sämst är jag. Men det kommer.. Ska bara försöka lösa ett bra kort. Bla bla bla..

-Vill hästen ha lite höö??
-Men Skrållan, jag äär ingen hääst!

mest slipade golvläggarna.

Satan asså. Nu har Ulle och Johan vart så duktiga. Klockan fem dök Johan upp. Med sin mindre häst Balder som alltid myser med oss. Otto kom förbi då hans post fortfarande dimper ner här ibland. Det blev hemkörning av lite go mat, med lite flum och slapphet under tiden. Sen kilade Otto och vi masade oss ut till köket för att börja den efterlängtade golvläggningen. Så nu 4 timmar senare är vi alles klar. Det är iordninggjort och Johan har blivit hämtad av taxin som skulle köra honom hem.
Kan ju tillägga lite småtufft att vi har använt smörkniv och ett Dominospel som verktyg. Inte alla som hade klarat det. Ulle & Johan är lätt de sämsta i heela världen på att baka pepparkakor men sen kompenserar dem det jävligt bra med att vara kungar på att lägga golv. Med bara en felmätning som vi lätt löser med en lite bredare list.. Hehe,,

Mådde som kompostlåda på jobbet idag. Förkyld och helt mongolidt trött. Kom direkt från till jobbet i morse från Oscar. Efter att man suttit på Frankes och kollat säsongens första GAISmatch med en cider så var det söndagsstek hemma hos pappa Bäckman som bjöds. Så visst. Kommer dit men inte bara jag. Även ett flak 7.0:or cider och ett flak öl. Plus 2 till. Himla trevliga herrar. Det var ju bara att gå på det igen.
För hela lördagen var det kanonväder. Satt på Vasaplatsen med Christian Emil Otto Morsing och Oscar heeela dan verkligen. Varsin kasse öl och cider så var dagen räddad. Flyttade oss med solen och till slut hamnade vi på Mi Casa där Aniela jobbar. Lite hinkning där sen drog alla åt varsitt håll vid 20tiden. Fast jag och Christian tog en bulle ut till hisingen för att grilla med hans syrra och hennes kompis Carro. Det var sjukt trevligt. Var dock hemma vid 00.00tiden men då hade man ju vart igång i över 12 timmar med.
Summan av kardemumman blir då vääärldens tokigaste och härligaste helg. Spontant och roligt. Träffat så mycket folk som man inte sett på evigheter. Värt allt.

Nu sitter jag här snorig och jävlig. Undra om man får besök inatt. Hade vart mys om söt kom. Men ska ju upp tidigt imon så borde sooova nu. NU! Är astrött.. Sov 2 timmar inatt bara ju. var roligare och umgås dricka cider och röka cigg. Oh, min hals är paj. Den me. Levern och halsen. Men vad ska man med dem till egentligen..??

Målaren är klar med hallen och vardagsrummet med så nu är det bara att börja hänga upp, köpa, fixa och bjuda hem folket på FÄÄST!! Jiihoouua!


Jöööan fiffififfilurar med tumstocken och golvet.


Grabbarna njuter i solen. Skönaste dagen i år.

Karin, ja jag vet att jag skulle lägga upp kort på hur köket blev med kameran dog och korten jag tog blev inge bra.. Du får se det liiive!

Nu ska jag snyta ut hjärnan, eller ahh det som finns kvar..

RSS 2.0