Fårr jag köpa etvå kråna?

Shit. I alla bemärkelser som finns verkligen. Helgen som gått, eller gått och gått kanske är fel ord. Vinglat är mer passande. Jaja, den har varit i lite halvt kaotiskt skick kan man börja med att säga. Det hela började redan på fredagseftermiddagen då jag var ensam ute på jobbet och en av Partilles riktigt ess kommer in och fiffilurar i byggnaden. Detta ess, vid namn Raimond, är även Partilles mest luktsamma och mest alkoliserade varelse. Redan förra terminen när jag började jobba därute så var han ofta där och strök runt med sin systemetkasse som säkert är begagnad sen tidigt 1700-tal. Visst, han är snäll och så.. trevlig på alla sätt och har koll på läget men en fråga bara.. Varför i hela kalla Helvetet har han valt ut just Mig som sin käresta. Jag vill inte att en sån som han ska vara "kär" i mig. Jag vill inte se hans utklipp på nakna brudar i sin plånbok och jag vill absolut INTE ha hans mobilnummer för att ringa om jag känner för att träffas någongång. Detta var förra terminen. Denna har det nästan blivit värre. I vilket fall. Fredag klockan 3 på eftermiddagen staplar han in i sin vanliga outfit som säkert inte blivit tvättad sen flintasten var det ända sättet att få eld på. Står som vanligt och sluddrar om absolut inget intressant. Jag brukar vara "jätteupptagen" med diverse saker när han kommer in och i fredags var det inget undantag. Han luska reda på att jag stängde klockan 18 och då var det kört. Han satt där och väntade. Kom fram och pratade när jag råkade visa mig och när klockan blev strax efter 5 så ville han bjuda på sina ciggaretter för jag var så duktig på att moppa golv. Efter jag slutade skulle vi tydligen vara tillsammans och dela på hans öl han hade i påsen. Man blir fruktansvärt nojig med en sån efter sig även om han är snäll och inte vill något ont. Men det blev lite för mycket i fredags då jag kände att jag inte ville gå från jobbet för han hade ju garanterat följt med mig till bussen och åkt med mig ända hem och hoppat ner i min säng. Detta var något som jag inte ville skulle hända så som en riktig Räddningspatrull kom Hani & Anders vid kvart i sex. Vi skulle åka sola efter jobbet och vem tror ni inte ville följa med oss i bilen. Det var ju en jättebra idé för då var vi 2 par. Hani och Anders stod och pratade med honom medans jag gjorde klart det sista innan stängningen och helt plötsligt hör jag att både Anders & Hani börjar bli irriterade på honom. Jag som kopplat bort allt just för tillfället hade inte hört vad människan stod och sa. Han ville vara med mig i solariet och tänkte på mig med lysrör och en jävla massa strunt. Anders blev förbannad och Raimond fick be om ursäkt. Så länge han håller sig till att prata strunt om inget alls är det lugnt men när han börjar prata om mig han och hur underbar jag är då blir det liiite jobbigt. Hade inte min alldeles egna räddningspatrull kommit så vettefan hur det hade slutat.
Sedärja, nu har vi kommit iväg från jobbet och solariet var nästa stop. In sola ut hem och käkade framför en tecknad film. Vilken go fredagskväll. Lugnt stilla och när klockan var halv elva kilade ärkemongona hem. Jag kröp ner i soffan med filten och så ringer mobilen givetvis. Mikis var på stan med tjejerna och det var inte såå svårt att övertala mig att komma in till stan. Upp ur soffan. Hoppa i klänningen, klackskorna och på med lite smink sen bar det av. In till Parken och Mikis & Ulle var radarparet numero uno denna natt. Mycket galen dans och ännu mer när Bernhard, Hamilton och Järbrink dök upp. Efter ett x antal drinkar, shots och cider så bar det av i taxin.
Lördagsmorgon vaknar jag till liv och upptäcker att jag inte alls var hemma. Ringer Hani och garvar en kvart innan jag klär på mig och pilar av mot första bästa hållplats. Några minuter senare är jag hemma och klockan är tio. På med andra kläder och bort med gårdagens smink som satt överallt.. En kvart senare tutar det på utsidan och räddningspatrullen var på G igen. Av mot stan och lite shopping i virrvarret sen sola. Eller bränna sig kanske är en bättre beskrivning. Hela ansiktet koka och var kräftrött hela eftermiddagen och kvällen. Inte helt hundra alltså.
Meeen, klockan blev halv 4 och jag hade hämtat mamma i Ytterby alldeles för trött för att köra. Blivit avsläppt i Kärratown och så var det bara att sätta igång igen. En omgång smink och vinflaskan var öppnad. Tobbe & Micke dök upp runt 7 och köksbordsfesten var igång. Vet inte vad klockan var när Parvis kom med räserbilen och hämtade oss men knödde in alla i bilen och Säve var målet. Björn af Hult har fyllt 30 och detta skulle firas med både chips och jordnötter i en lokal där spriten var oroväckande billig och ölen smaka skit som all öl gör. Men Captain Morgan Gold var även denna kväll min bästa vän. Sjuka människor och dartkastning sen bar det av hemåt pretty early. Eftersom vi var långt ut i ingenstans och det endast var hemmasnickrade vita pilar som visade vägen till lokalen med traktorer på undervåningen (?) så var det inte många vi kunde ringa. Parvis, den bästa av dem alla svarta chaffisar, kom som ett skott och hem till Kärra det bar.
Mycket knäckebrödsätning, ännu mera garv och en galen skåning i telefon så var kaoset ett faktum. Anders som skulle upp och jobba kl 8 fick ett halvt psykbryt och drog något gammalt över sig i sängen och sen var John Blund framme med hagelgeväret.
Vi letade efter cigg och fick lite småracha när vi insåg att vi inte hade några. Tills jag öppnade paketet som låg mitt framför mig och fann inte mindre och inte mer heller för den delen än TRE hela små vita loveli cancerpinnar. Raketfart ut på ballen och hetsa i oss dem. In, garva mer. Paketet med salami skulle in i kylen och det gick sådär. La oss i soffan och vet inte vad som hände men somna gjorde jag. Hani hade tydligen kilat in till Anders och lagt sig efter en stund. Vaknade innan halv 7 nångång och hade skrattattack biiig med en liten vaken Hani. Hon, ut i köket för att hämta vatten. Öppnar kylen och hittar all salami PÅ paketet. Inte i som det ska ligga. Haha, nene.. hela kylen var en röra.
Runt 8 tiden var Anders uppe. Inte för att han var pigg och inte heller för att han ville. Utan just av den enkla anledningen att han var tvungen. Han skulle nämligen vara lekledare på Kvibergs marknad hela dagen. Förbi teknikoutlet och hämta alla jävla varor. Hani "fixade" stolt nya blingbling till våra telefoner och hon var nöjd hela dagen. Ut till kviberg och leta upp buren som skulle vara Anders tillhåll de närmaste timmarna. In me all bröte sen tog Ulle & Hani bilen och tog en Burger KingRajd. Tillbaka till blatterihålan och nu var vi taggade att gå ett varv och fynda. Jävligt lätt att fynda när kärringhyndan skulle ha 40 jävla spänn för en sketen glasuggla. Kissade på hennes sko sen gick vi till nästa bord och där hittade jag ännu en uggla. Men den tanten var trevligare så henne köpte jag än uggla av för just 40 svenska riksdaler.
Tant: -Det är många som samlar på just ugglor.. och elefanter.
Ulle: -Ja, det är många som samlar på alla djur.

Efter att ha pekat på allt fult vi kunde hitta såsom nya vinterskor och halsband som inte ens zigenarfruar hade tagit på sig så kom vi fram till Anders & Magnus stånd. Elvamiljonertrehundrafemtiosjutusen blattar stod runt bordet och prutade på saker som kostar 5 kronor. Som Anders så bra uttryckte sig: -Man tappar ju hoppet om mänskligheten när folk beter sig såhär.
Eftersom vi, liten Ulle och liten Hani, inte hade lust att befläcka oss mer med blattepruttar och svett så gick vi ut till bilen för att åka hem till Kärra igen. Den lilla äckliga lappfittan som hade satt en ful liten vit lapp på rutan ska dö. 600 spänn. Dem pengarna kommer hon inte långt på med det fula trynet hon låg inne med. Tänkte köra över henne och sno hennes block men någonstans i oss kände vi väl lite sympati för hennes mamma med mustash. Hon kan ju inte hjälpa att hon fött ut ett troll som inte kommit längre än till lapplisornas paradis Kviberg.

Detta är den bästa summering jag kunda komma på om en helg som har bestått av både det ena och det andra. Har jag glömt något så påminn mig gärna. Lite kort ska upp och sen är min dag över.

Hani & Anders. Nästa lördag gör vi till världsklass den med!



 Raimond, Partilles ess.

 Vita fula lappen.

 Tobbe och hans nys tjej.

Utkast: Shit, toklängesen man skrev ...

Shit, toklängesen man skrev av sig nu men sanningen är den att det inte har hänt så mycket. Mest vart  nya lägenheten och städat, packat upp och fått ordning på det mesta. Sen har det vart en del med jobbet också så idag orkar jag helt enkelt inte skriva mer. Får skriva en massa skit en annan dag. Lyssna på softmusik och läsa klart min bok blir det till att göra nu. Helt fantastiskt. Så så länge får ni rocka på och ha det gött! Det ska jag!!




3-timmars roadtrip runtom i göteborg en fredagkväll.. Bästa!


något speciellt med volvobilar är det allt..

   
 
     

Det går fort nu och det bästa är ju 6 volvobilar av 9. Priceless!


Burkini nyhet på Stadsparksbadet


Slutbadat i obekväma kläder. Nu finns burkini att hyra på Stadsparksbadet.

Burkinin påminner vid första anblicken om en dykardräkt. Något tunnare, men likheten är ändå slående.

En heltäckande baddräkt med huva och byxben.
Tänk simmare i världseliten.

Men även ett alternativ för kvinnor som i vanliga fall bär slöja eller burka.

Tidigare har det inte funnits ett välfungerande alternativ. De som av olika skäl inte velat bada i traditionella badkläder har därför fått bada i egna kläder.

- En del har badat i långbyxor och tröja. Inte den bästa lösningen men vi vill ju inte förbjuda något när vi inte har ett alternativ. Nu har vi burkinin som känns väldigt bra. Rätt material, säger Anette Ekberg.

Burkinis till salu

Till en början kommer burkinin att kosta 30 kronor att hyra.
Men tanken är att badhuset så småningom även skall sälja burkinis.


 



Jag har bara en liiten pytteliten fråga.. Rätt liten är den!!


WHAT THE FUCK HAPPEND MED ORDSPRÅKET "TA SEDEN DIT MAN KOMMER" ?????

Ahhja, bara undrade!


fis.

 
Denna level kommer gå fort! Det känner vi på oss ;)


Så, vart uppe sen halv nio. Tog bilen bort till gamla lägenheten för att hämta lite städmaterial som jag inte tagit med därifrån. Tänkte sola när jag ändå var i hoodet men hade jag mitt visakort med mig? svar: Niklas Erik Johan!
Sen jag kom hem har jag fått ner allt bös som ska ner och jag har även flyttat bokhylla och fått upp en del av mina böcker i den inne i sovrummet. Börjar arta sig sakta men säkert.

Längtar så tills den 12:e september! Problemet är bara hur jag ska ta mig ner till Malmö på fredagen när jag slutar 20 och tåget går 20.42.. Plus hur jag ska införskaffa mig pengar till tåget som kostar 300 jävla spänn. Inte mycket kanske men när man ligger på noll så är det massor. 600 jävla jenkatuggummi. Vem har det undanstoppat på lager bara sådär liksom. Men men, på nåt sätt ska det lösa sig. Måste dit. Träffa Sus Robban Rickard Calleskito och Beer. Hallå, MÅÅSTe! Calle ska ju tillomed vara min borskavaljer med matchande kostym. Morr, måste fixa detta!!

Duschen kallar och ryggen plågar. Stark tablett är ett måste idag. Många måsten!!

Bajs Bajs!

börja arta sig.

      

...

Haft en dunderkväll med Karin som kom på oväntat besök.. Skrämde skiten ur mig. Kommer nog ta ett tag innan man har vant sig vid att bo på bottenvåningen. Haha, men vi tog varsin filt och dumpade våra söta små bakdelar på altanen. Tända massa ljus och hade det allmänt mys. Kaffet saknades dock men vad gör det. Vi hade ju varandra =)
Nu ligger jag här och skall sova första natten här.
Alldeles ensam så det är ju lite creepy. Men det går väl också över som allt annat.
Imon, ny dag nya tag. Bye!


vardagsbestyr.

Sedärja, ännu en morgon fylld av skräp, städning och packa ner saker som jag skiter fullständigt i för att jag skall kunna packa upp mina egna saker. Det kommer ta tid detta, att få det som jag vill, men vem har sagt att Rom byggdes på en dag. Det ska bli så jävla bra detta och jag ska älska att vara hemma. Köpa nya möbler och bara ha det gott. Har en vision om hur jag vill att det ska se ut och det kommer bli grymt! Sen är vi tillbaka, mina kära vänner, till den tiden när jag hade min första egna lägenhet. Den tiden då vi var hos mig jämt. När folk kom och gick, trivdes och hade det alldeles mys. Förfester, filmkvällar, pizzadagar och efterfester som det fortfarande inte är mycket som slår.
Shit, detta kommer bli kul, inte bara resultatet utan även vägen dit.. Kommer vara tufft men det är inte mycket som Ulle inte klarar. Har gått igenom det mesta redan och detta är en fis i rymden om man jämför. Tss..

Dolly har vart mitt sällskap hela morgonen.. Inte fåret utan hon den där som sover på rygg. Riktigt bra musik!!

Var iväg och jobbade igår, det var tufft efter denna helgen. Inte mycket sömn man fått så feberfrossan kom som en djävul och knackade på dörren. På med tjock ylletröja och febersvettningarna satte igång. Men så blev klockan 19 och jag tog mig hem smärtfritt. Patrik kom och vi fulade oss sen blev det en film. Och en grym dokumentär om motorcykelgängen i US and A. Klockan blev tolv och han tog sitt brummande vrålåk hem. Den har jag planer på att köra inom kort. Kommer aldrig få det men man kan ju hoppas. Den hetaste Harley Davidsson på 2 hjul.

Ne, dags att duscha. Kanske ska ta och beställa biljett ner till Malmö den 11:e september me. Planen är att tillbringa den helgen där.

Ulle von Silverstrumpa - The one and only Ylle!!!



ännu en helg av härligheter!

Jag har kommit fram till att det måste vara brutalt jobbigt att lyssna på mig när jag pratar. Allt jag berättar om är BÄST. Men hallå, ALLT kan inte vara bäst. Denna helgen var helt klart bäst på länge.. Ohh, denna låten är bäst för att när nästa kommer skrika ut "ohh, denna låter är ju bäääst. Sen kommer en vanlig tisdag och man dricker vin och har skitkul, då är den bästa tisdagen på sjukt länge. För att inte prata om helgen som nyss vart. Helt klart grym och en av de bästa på flera veckor. Men det är ju sant. Jag njuter så grymt mycket av att umgås med alla underbara människor som jag runt mig. Ibland sitter jag och undrar vad sjutton har jag gjort för att förtjäna dem. Vänner som ställer upp vad det än är och som får en att skratta åt en liten ful champinjon om det hade varit så. Så spårade jag ur igen. Det jag ville komma fram till var ju att även denna helgen har varit så tokigt lyckad med flams trams och negerdans. Om detta inlägget blir en aning osammanhängande så kan det bero på alkoholintaget i helgen, eller sömnbristen eller helt enkelt min extas för jag sitter i min alldeles egna mysiga nya lägenhet som jag fick nycklarna till idag. Men läs och undrar ni om jag inte är klok i huvudet eller om jag har alla 10 fingrar kvar så hör av er. Jag brukar få rätt konstiga frågor ibland. Kanske för att man är lite smått konstig. Hellre det än normal. Men vad är normalt då? Det är en fråga ni gärna får svara på. Bäst svar vinner min gamla avdankade Pappa J Bib. Tom är den dessutom för innehållet är alldeles för gott för att bara ha kvar sådär utan anledning. Finns det, konsumerar man. Det är måttot eller kanske tillomed en lag i mitt liv.
Tjöööta lagom, det är ju fredagen jag ska börja med. Lätt att balla ur åt alla andra håll. Blev efter 540 minuter på jobbet hämtad av Hani och Anders. Det skulle solas och shoppas vin innan vi skulle öppna vinet i en annan del av Kärra. Visst att vi gjorde oss ordning också för inta vin när ansiktet är okletigt av både den ena och den andra produkten finns inte på kartan när Ylle & Heni ska bli som piff & puff på extacy som vi har en förmåga att bli när vi hinkar vin/sprit/cider&öl. Gillar vi det!?? Ohhja!
Skit samma, sätter oss på balkongen efter en liten lätt middag och dricker vårat hederliga vin. Fast det svek oss lite idag för gott var det inte. Men det är ju inte smaken utan effekten vi är ute efter. Skulle spela monopol så vi lägger upp allt så fint och väntar så snällt på att Kenneth the knutt skulle dyka upp. Men han kom inte så vi tröttna på att vänta och gled ner till Kärrakrogen för att sippa på varsin öl/cider. Så gott det var. Patrik kom dit och glänsde lite med sin nya hoj som är snyggare än Hugh Hefner själv. Låter gör den med. Går inte att ta miste på vem det är som kommer in på sin motorbike. Gahh, vill ha den! Ska sno den och tjuvåka den och lämna tillbaka den i ett annat skick. För det är nog rätt oundvikligt. HA!
När Kenneth äntligen dök upp så kilade vi hemåt igen och väl där kollade vi på monopolet som låg där så fint och väntade och konstaterade att det var kortspel som lockade mer. Efter en omgång Chicago som tog en kvart fjorton dar att spela så skulle nördarna spela GuitarHero. Det är något som jag medvetet hållt mig långt borta från pga. att jag har en tendens att väldigt lätt bli beroende av saker. Så när de spelat en massa och jag halvslumrat sittandes i soffan så kommer den där satans gitarren till mig och dem bokstavligt talat nästan tvingar mig att spela. Jag, svag som jag är, tog den i mina bara armar och smekte den lent.. Nee, men jag spelade. Och jag var faktiskt riktigt grym för att aldrig ha spelat. Och när dem konstaterade detta för mig så ledde dem samtidigt in mig i helvetets eldar. Sen slockna jag på soffan och Kenneth gick hem. Anders och Hani roade väl sig med vuxenlekar eller bara vanligt hederligt kuddkrig.

Uppe med tuppen väckte Hani mig med att bröta runt som en annan galning i köket. Hon hade skallebank på besök och hittade inte sina tabletter mot detta. Lyckligt lottad som jag är lider jag av världens grymmaste baksmällor. Lite trött och go men aldrig den där berömda baksmällan som många får. Den kommer med åldern säger folk men jag har stannat vid 17 års ålder då och hoppas verkligen jag får stanna kvar. Pliiiz Gud, gör så jag aldrig blir gammal på söndagarna!!
Vi grymta lite sen tog vi bilen och begav oss åt de östra delarna för att bygga på brännan lite inför kvällens bravader. Tillbaka till Kärrarecidenset och plockade upp en nådigt skakig och bakig Anders. Släppte mig hemma och de begav sig till Saluhallen för kött skulle inhandlas. Jag packade min väska med de ena och de andra och sen hämta dem mig och vi åkte tillbaka till den där delen av Kärra där allt händer. Gissa en liten fjuttig gång på vad jag gjorde när vi kom fram. Jo, jag satte mig i soffan med gitarren i knät och spelade och spelade tills fingrarna krampade och ögonen gick i kors. Sen lockade vinet klänningen och sminket mer. Det var ju därför jag var där. För att gå in i trans med Hani the fucking little banani. Anders som skulle ha herrmiddag hemma lagade mat hej vilt och vi bara sprang runt och gnydde om hur vi såg ut. Håret var kass och klänningen för tajt för att inte tala om hur liiite vin vi hade kvar. Inget stämde men när Karin dök upp som en ängel med massa massa vin så var allt klockers igen. Smaaajl och vi fotade så mycket så kameran brann.
Conny kom och det var la rätt sköj att se honom för första gången på mer än ett år. Sen döp fler pojkar upp så vi bosatte oss på balkongen som annan jävla boskap i hagen. Allt för att inte vara ivägen för herrarna på täppan. Vid 8 släppte taxin äntligen av oss hos Mikis och här tillbringade vi några helfräcka timmar innan vi begav oss in mot stan i kaosregn och storm vid 01.00 tiden. Grill el Mundo fick sig ett litet besök sen begav vi oss upp till avenyn. Den som inte var blöt innan blev det garanterat där. Kan det regna så mycket. Underligt. Alla ville till olika ställen men efter mycket om och men så möttes alla upp på Parken till slut. det var 17 minus som åldersgräns men vi hade kul ändå. Det dansades och flummades med kamer och dracks en sjuhelvetes massa cider och sen avsluta Ulle natten med en Captain Morgan Cola givetvis. Nya favoriten. Vet inte vad bartendern sysslade med dock för det var minst en 12:a i. men jag klagar inte. Kunde ju fortfarande stå på benen och då har man inte legat i tillräckligt. Så är det!
Efter lite köhäng inne på kebabhouse så var det taxi taxi taxi hem till Mikis där jag skulle tillbringa mina sista minuter innan John Blund kidnappa mig till hans värld. Lite tjöt om ditten och datten med favoriten Mikis i nästan en timma sen var det kört.. Jag orkade inte ens öppna munnen för att säga godnatt.

Söndag morgon vaknade man till liv med en blåsa som var större än Niagarafallen och den tömdes lätt sen begav jag mig till täcket igen. Men så skulle Mikis ut med söteDelphi och jag slängde på mig mjukisbralls och gummistövlar för en tur i skogen. Stooorm även idag. Tillbaka hem till soffan och småsov till tv:n. Hem vid 3-tiden med bussen som en annan jävla sosse  men vad skulle man göra. Var tvungen att vara hemma till halv 4 för då skulle jag få nycklarna till lägenheten. Det gillas! Sen har jag även blivit halv uppäten av Hani också för tydligen la jag upp korten för långsamt på facebook. Men alla lades inte upp ändå så då tog hon Anders på axlarna och joddlade sig hela vägen ner hit för att kolla på dem. Vi åkte till Mamma Rosa och köpte käk. Kackla lite med den roliga turken där inne. Fick 3 liter sås till köttbullarna och sen kollade vi en film. Slapp söndag som det ska vara.

Mina vänner, ni är härliga! Skulle inte byta bort er mot något. Inte ens farfars gamla gardiner. Som klippr i stormen. Älskar er!


Inventering.

Baah, slocknar snart.. Räkna räkna räkna och leta lite för att räkna lite till.. Så ser min dag ut. Fast hm, inte glömma städningen av alla brunnar och hylltorkningen. Fått lite av en städnoja och min rygg is killing me softly. Det är inte okej tycker jag. Men men, slutar snart.. Om exakt 5 timmar och 40 minuter. Halleluja!


Karin & Ulle har börjat igen..

Vi har haft ett såkallat sommaruppehåll.. men nu är vi tillbaka igen på alla gator och parkeringsplatser med kameran i högsta hugg så fort chansen ges. Kanske syns på vissa bilder att dem är tagna i farten men dem gills ändå..


  

Och sen bara till er fjösar som säger att detta är lätt.. Kan hålla med om det men det är inte Lika lätt när man ska ha kort på varenda jävla regnummerskylt också..




Om Ulle & Karin hade vart tecknade..

mjääkigt!

Tjibbeli!! Här sitter man och väntar på att få gå hem från jobbet..
Känns som man vart här i 23 timmar nu fast det har man ju naturligtvis inte..
Vart sådär att göra men jag är ändå glad att jag hade datorn med mig. Nu efter jobbet blir det en sväng till torpa sol som är det bästa placet i världen. Bättre än Bahamas. På riktigt. tar tio minuter sen e du kalajsbrun! Möter upp Riksmongona Anders & Hani och sen blir det hemåt för att träffa mamsen som kommit hem nu. Hoppas lite på henne för hon ligger nog och sussar just nu!

Åter till städningen här.. Halleluja!




humor innan läggdags.


Wooble & Bob is back in the game!

Istället för att moppa golvet och fixa ordning hemma så sitter jag här som en annan fet get och tycker allt är allmänt gott! Visst att man var trött i morse men det är inget mot vad jag kommer vara imorgon när jag skall upp klockan 06.00. Och för att inte prata om träningsvärken jag kommer ligga inne med imorgon då jag fick en alldeles urflippad idé imorse om att cykla. Hallå, CYKLA! Jag! Vad hände där? Halvägs till Tuve där jag faktiskt hade ett grymt viktigt ärende (hämta en bil) så avled jag. Så jag väntade på att likbilen som är lik din bil skulle komma och köra mig till djurkyrkogården (för det är där man begraver feta getter va??) men ingen kom. Nähä, får väl fortsätta trampa på då fast benen håller på att explodera!!
Kom fram och skulle låsa den fina rosa cykeln. Tyckte det gick alldeles utmärkt till brighta Anders kom och sa att den kan man sno på ett ryck. Jaha, man kan tydliogen inte låsa en cykel med låset alldeles under sadeln för den är tydligen rätt lätt att dra av bara och vips är låset borta och cyklen fri. Ganska logiskt. Hade jag bara tänkt till lite extra där så hade jag inte behövt bli helt dumförklarad och Anders hade inte kunnat skratta åt mig som han gjorde!
Till slut satt den fast iallafall och jag kunde köra Anders tillbaka till sitt jobb för att sen plocka upp min ärkefiende Hani i Kärra. Är det några som kan åka bil så är det vi! Överallt helst. Samtidigt!
Det blev en rajd till Backaplan för jag skulle hämta ut min telefon som vart på lagning. Sen en sväng hem för ombyte av kläder och sen bar det av mot de östra delarna för nyckelhämtning och få lite papper påskrivna på jobbet.
Även stan fick sig en liten turn av våran något grymma musik och den var inte låg. Vi var dem som alla älskar att hata. Nervevade rutor, dunkadunk på maxvolym och tuta/vinka/pekalångfingeråtallasomgickförbi!!! Men som vi älskar det! Haa, vi vet att folk inte tål oss och det gör det bara ännu roligare. Vi gillar ju det och det är ju huvudsaken..
Bankärenden och pizzaätning som vi båda fick ångra rätt fort. Herre, akut hem till mig för en snabb tömning x 2!!
Hämta Anders vid 16 efter att vi försökt klappa mammutar (!!). Sedär, 5 timmar var inte så svåra att slå ihjäl med oss i en bil. Låste upp rosa faran och cykla hem som ett skott. Så nu har jag inte rört en fena sen jag kom hem för 3 timmar sedan.
Vilken dag, fått gjort mycket och haft sjukt kul! Hoppas bara att mamma inser när hon kommer hem imon att hennes älskade lilla ängel behöver en egen bil så hon kan kaosa loss lite oftare med sin Heni. Ylle behöver det. Glömmer alla bekymmer i världen när jag är med den stollan. Inte så konstigt kanske eftersom vi är stöpta i samma humorform!

Fan, måste städa. Mamma kommer hem imorgon och då blir det banner om det inte är rent. På söndag får man nyckeln till nya lägenheten och jävlar i hela heletet vad jag längtar. En stor go alldeles egen 3:a med stoooor altan. Kan det bli bättre. Snacka om grillkvällar och kaos alá Ulle. Hemmahosulle är där det händer!!!

Sayonara 1337!!

 Mammut & Ulle.

 Mammut & Hani.

 Man vill ju ha hem han!


3 Ess-bilder!

 Min fjälla & jag!!!


 
Robban Kalle & Hasse en sen natt!!


XXXXXXXXL, en helt vanlig t-shirt!!


Tjuvat från Fjällan i Simris!!

Ta fram din mobiltelefon och bläddra igenom din inkorg. Stanna när du räknat till 10 och skriv första meningen i smset. Gör likadant på varje fråga.


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dej?
Lyx att slippa jobba själv.

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Min säng luktar dig!!

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Va söt du är.

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Stora bokstäver har en tendens att skrämma folk.

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dej?
Så gå själv då!

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Ulle Ulle min lilla Ulle.

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Lätt något av det drygaste som finns!

8. Vad vill du höra mest av allt?
Wihoo är du fulle Ulle än?

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Fan är du ens tjej?

10. Din romantiska replik?
Det är soffa, platt-tv, soffbord, säng och en massa kökssaker.

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Haha är det så illa?


söndagsbestyr!


sedärja, detta gjorde jag i helgen!

Här ligger man i soffan bokstavligt talat halvdöd med värk i varenda del av kroppen och väntar på att torktumlaren ska bli klar i tvättstugan så man kan hämta tvätten och sen bara inte göra ett skit på hela dagen. Fast det e klart, ska ju iväg senare eftermiddag/kväll och ha femkamp på Liseberg och säkert få i sig ett gäng cider på Tyrolen. Tar det aldrig slut!? Hoppas inte det för jag njuter av varenda sekund just nu. Speciellt efter denna helgen. Jag trodde inte det gick att ha roligare än jag har haft i sommar men så tog jag mig en tripp ner till Malmö och herrejösses vad fel jag hade. Vi har nog slagit alla rekord man kan i helgen på att ha kul och gjort galna saker.

Vi skulle ju gått ut i Fredags men icke. Vi fastnade vid köksbordet med alkoholen skratten och kortspelet. Klockan blev sent och utgång kändes rätt avlägset. Kalle kom förbi efter jobbet men kilade hem rätt fort då han skulle upp och träna dagen efter.. Trodde han då iaf. Vi gick och la oss vid 2-3 tiden och slockna direkt.

Vakna till liv på lördagen och alla var goa som vanligt. Robban åkte iväg för att få sig ett skjut. Kalle kom in och hade försovit sig så det blev ingen träning för han skulle ju jobba 14-22 och missa början på inflyttningsfesten som skulle hållas på kvällen. Men för tredje gången sen torsdagen var jag tvungen att ha saker på bolaget och så även Kalle så in i Susannes bil för en rajd till glasbanken. Fylla upp förrådet lite till inför kvällen. I detta läge kände jag inte Kalle än riktigt men vi bestämde att Gin&Juice och Captain Morgan skulle drickas friskt när han kom senare till festen. Himla dunder!


Hem och skriva inköpslista och sen pila iväg till Coop med Susanne och Robbans alldeles förstora cykel som jag envisades med att cykla på. Hade ont i varenda blygläpp när vi kom fram. Handla det mesta och sen bar det av hemåt för att laga mat. Idag var det jag som stod för matlagningen och gott blev det. Maten mättade och så var det dags för att svida om och göra sig ordning för folket hade redan börjat droppa in..
Festen var igång, alla var laddade och stämningen på topp!
Klockan gick och även Kalle dök upp till slut. Då var den gindrickning och mycket galet flum! Vid ett-tiden var det ett gäng taxibilar som plockade upp oss, ungefär 40-50 pers var vi men alla skulle inte med till stan. Ett under att någon alls var kapabel till stan med tanke på alkoholmängden som hade förtärts.
Folk splittrades och mina taxipolare vände av hemåt så fort vi gick ur taxin. Helvete Jens, du missade en snajsig utgång.
In på Fridays med Kalle Robban Hasse Malin och några till. Captain Morgan och cola dracks och även det godaste jag smakat. Mojito Blueberry!! Kommer aldrig glömma första slurken på den jäveln. Weeii!! 170procentigt god!

Efter detta skulle vi till Hipp och svänga på våra lurviga och det gjorde vi. Malmös Schlagerklubb. Det var blackjack, bugg, för fulla cider och mys! Sista dansen vid 3tiden nångång var stans tryckare och Kalle fick ställa upp som kavaljer. Fast det hade han iof gjort hela kvällen. Nästan alla som hade splittrats möttes upp på Lilla eller Stora torg och var astuffa i kön till gatuköket. När vi stått i kön ca 147 år så fick vi äntligen våran mat. Det var snorkallt och slipsen jag hade fått på mig värmde inte mycket. Men till slut var det dags att pila hemåt. Skulle sova hos min nyfunna vän Kalle men först var det upp till pågarna för att dra av sig klänningen och hoppa i mjukisbyxorna. Tror det tog 3 sekunder max sen sov både Ulle & Kalle som 2 små barn med halsfluss scharlakansfeber röda hund och bihåleinflammation samtidigt. Vakna dagen efter alldeles för tidigt så somna om var ett faktum. Klockan 10 flög jag upp av ett sms som lät som en bomb i örat. Jävla Susanne. "älskar ni med varandra??" Nje, sån aktivitet hade vi inte tanke på.
Kilade över gården barfota och såg alla burkar som låg på utsidan. Gaah, tar dem senare var den ända tanken.
Kom upp och i det ena rummet sov 2 pers. I ett annat satt 5 pers i en säng och garva och i vardagsrummet låg en stackare helt utslagen på en uppblåsbar säng. En riktig bakissöndag för de flesta. Skrattade år gårdagen, plockade bort alla flaskor, burkar och glas sen gårdagens bravurfest och sen var det hemgång för en del. Resten avled i soffan och både Jens och Kalle kom över fram mot 2-tiden. Det blev film och häll vete i en påse vad varmt det var.
Alla tjötade om gårdagens bravader och sen kom Jens med den briljanta idén om att vi skulle bowla.
Vilken klockren idé!!
Fram med smirnoffen och blanda sig en grogg sen bar det av in mot staden. Käka kebab på gatan och sen skulle Susanne ta sin blåa fara hemåt Simrishamn.
Ulle kvar med grabbarna och det var bowling, cider, ölkannor, airhockey och bilspel. Det skulle sluta efter detta men oj, vad törstiga vi blev när det stängde klockan 22.
Rickard var så bakfull och trött så han kilade hemåt. Vi andra tog en promenix till Friday och beställde grogg efter grogg och hittade ett gäng heliumballonger som vi gotta i oss. Grisa loss ordentligt på bordet också. Ensamma på stället nästan och ett gäng goa filmer blev det. Kalle upp på baren med bar överkropp och dansade loss. Jens som kasta blåbärsis på honom och en galen bartender so blev rosenrasane. Men till svar fick han bara
"-Du får ju betalat för att städa efter oss"
HAHA hejja Jens!

Efter Fridays så stack vi över till ett annat ställe. Öppet till 5 passade oss alldeles perfekt!
In där och dansade bort ca 679 kalorier var! Men sen att vi drack ca 32478 kalorier var den natten är ju en annan sak!
Natten på detta stället avslutades med att vi inte fick gå. Nene, jag som ordnat allt med min utsmuggling av ciderflaskor. Så fick vi inte ens gå för att en jävel hade fått för sig att knivhugga en annan stackars sate utanför. Till slut fick vi komma ut och då var det ett jädra pådrag med snutbilar och ambulans. Även en som satt haffat med handfängsel utanför gatuköket. Muhehe!
Vi skuttade in i första bästa taxi på order av Robban och det bar av mot Mc Donalds för att inhandla 17 cheeseburgare och 1 meal med big mac och en lilla meny. Hälften åts upp och resten hade vi krig med på vägen hem. Det tog ett bra tag att traska hemåt i vårat tillstånd men hem kom vi och det var bara att traska upp alla trapporna upp till Kalle för att åter slockna som ett barn i hans stenhårda säng. Men mys att sova med någon. Världens bästa Kalle!!

Upp på måndagen och packa ihop alla sina saker som låg utspridda i hela pågarna Märs lägenhet! Ta en dusch för att sen väcka killarna. Bussen som skulle ta mig ner till ångestdrabbade Götet skulle avgå kl 13.30 och man ville ju vara där en stund innan för att få bra plats. Fick sitta ensam första biten men sen kom det på en tandlös tant som läste massa konstiga böcker. Ah, den tiden hon inte sov och småsnarka då.
Ac:n var paj på bussen så alla satt och svettades och klagade. Jag hade min kudde i knät och värmen som var under den var så varm att den kändes kall. Men till slut, till slut var jag hemma och då hade jag smskrigat med både Susanne Karin och Kalle på vägen hem.
Ville ju liksom inte lämna Malmö!

Skulle ju åkt hem på söndagen redan men eftersom man hade druckit bort alla sina pengar så blev det inte riktigt så. Bussarna var fulla och tåget för dyra. Men det var väl det bästa som kunde hända eftersom söndagen som först var i dvala slutade med en utgång som var så spontan och rolig så ingen någonsin kommer glömma den!

Mina vänner gamla som nya från Malmö. Tack för en sjuukt het helg med mycket skratt och påhitt!
Gocart bowling inflyttningsfest parkhäng kebabätning galendans och mycket mer! Underbart! Never forget it!

MALMÖ!!!

Tjibelidib!! Här har det vart full rulle sen jag steg av tåget på Malmö central igår morse vid 10.43.
Skulle mötas upp av Susanne med icke! Hon låg bakom 4 traktorer på väg från Simrishamn så hon blev sen. Inga trimmade traktorer här i trakterna iaf.. Illa!
Bar av hem till grabbarna för att dela på en vinare och sen in mot stan för att äta libanesisk buffé innan vi kilade hem igen. Drack lite till och sen gick vi flera hundra miljoner kilometer till en park mitt i stan och hinka mer cider, tränade poi och myste på filtarna. Sen bar det av hemåt för en tacokväll och sedan en film där Ulle somnade gott efter första kvarten.

Jaja, det blev fredag morgon och jag vaknade till det bästa sms:et man kan få. Redan nästa helg flyttar jag. Pelle, vars lägenhet jag ska få, frågade om jag kunde redan då. OM jag kan. KLART jag kan. Fyttirackans me is happii!!!

Upp och gå en runda bort till en liten turklivs och köpte nybakade frukostbullar som man säger i Malmö. Sen hem och åt frukost på utsidan med ett gäng av grannarna och spelade kort. Solen skiner och det är 150 grader ute.
Iväg vid 13-tiden och körde gocart som var himlans kul! Rattarattaraaa!
Åkte till skånes goaste glassbar efteråt med hemmagjord glass. SATANS GOTT!!

Slappat och sovit en skvätt efter middagen och nu istter man här ordninggjord för en natt på stan med en cider i näven!

SO LONG MOTHER FUCKERS!!! Malmö ska gunga!!!!


När en flicka talar skånska!

Tänkte jag skulle komma igång lite med att hålla mig själv uppdaterad här på den förbaskade bloggen. När jag beslutade mig för att sluta upp med det ett tag så var det görlätt att inte sätta sig ner och skriva. Men efter ett tag började jag sakna det och sen fanns det inte tid. Eller det har väl funnits all tid i världen men då har jag antingen vart ute på vift eller hinkat vin i mängder. Så datorn har i princip vart ett minne blått under långa perioder senaste 2 månaderna.
Men nu sitter jag här på jobbet, nyss fixat Spotify till datorn, lyssnar på Edith Piaf och har precis gjort ett lass med kardemummabullar med vanilj. Bakat pajdegar och torkat bord. Himla vad duktig man kan vara ibland. Dock inga gäster och det är ju lite synd men det kommer väl det me så småningom. Men en sak jag inte gillar är att det stryker runt en massa knepiga tanter i huset. På riktigt, dem ser riktigt skrämmande ut. Hade också en lite kille här nyss som vägrade gå. Frågade vad ALLT kosta och skulle pilla. Han var creepy. Men nu har hans flänga mamma vart och hämtat honom så jag kan slappna av igen. Pjuuh!
Tänkte väl inte att detta skulle bli en hel novell men en liten go skeptisk redovisning om vad Silverstrumpan sysslat med i sommar kan ju vara lite snajsigt att ha koll på. Eftersom det varit en av de bästa somrarna på flera år, och då snackar vi inte om vädret, men det fattade ni la själva.




Midsommar
-18-21 Juni på Bohus-Malmön
-minigolf mot Anders & Lasse
-Dygnetruntdrickning av vin.
-Picknickfest & utgång på bryggan
-God mat och härligt folk
-Snabbvisiter hos grannarna på 13 grabbar
-Klippning av häcken 6 perlargonplantering
-Laxbutiken på hemvägen

-Kort & Gott en helt 100procentig midsommar på alla plan.


MINIGOLF ett x antal gånger!
-
tack Nowak Christian Morsning Otto och Marcus.

Helkväll på stan med pojkarna.
-
Nowak Klasgren Joel Gargo och Martin.
-Takterassen på avenyn, Storan & Östra hamngatan.

Haft lille visp Castro några sköna dagar
-
Mys och bad och långpromenader

Poolparty alá Sävedalen
-start kl 13.00 med bad chill och alkohol. Bucketsfest och glideslidebanan.
-Hani Camilla Per Anders Jalle Otto Jim var bara en hundradel av folket.

1 vecka på Ulkeröds gård
onsdag:
-Handla det sista innan avgång från Gbg.
-Uppackning och chill med vin på kvällen. Lena Ulle Niklas & Lars-Olof
torsdag:
-Förbereda allt inför festen såsom hacka grönsaker och få igång musiken.
Vin även idag.
fredag:
-Samma som torsdag fast Martin kom på kvällen.
-Lasse & Ann-mari kom också.
-Även Karin kom kl 02 på natten.
-Cidern öppnad och Ulle Niklas Martin tog traktorn i skyfallet för att fylla igen hål i marken runt 00.00.
-backgammon & mysfyllan
lördag:
-tidigt upp för ALLT skulle bli klart inför dagens höjdpunkt!
-COWBOYFEST alabama!
-Kan inte summera denna dag men tre ord kan den få: HELT JÄVLA GRYM!
-Fast kan inte glömma cp-dansen i logen kl 04.00 med Ulle & Karin Vinet och Musiken.
söndag:
-Hela huset osade trötthet
-Städning & grill på skjutbanan sen, vi som jobbade.
-Kolla kor och mysa med kalvar med Niklas hos Tommy.
-Grillning med massa alkohol, amerikanare och andra goa bönder vid vindskjulet på kvällen.
-Galen 4hjulingstripp på nattkvisten (niklas inte klok)

måndag:
-Roadtrip till Uddevalla
-Middag 24 pers i Grebbestad på kvällen.
-Utgång i Grebbestad med amerikanarna, Christian & Niklas.
-Livesex.
tisdag:
-ren slappdag med fix hit & fix dit. Niklas & Ulle goes bönder!!
onsdag:
-Lunch hos Benny & Ann-britt med amerikanare
-Till Göteborg m. Niklas Christian & Charlotte
-Förfest hos Niklas
-Middag på Joe Farellis
-Champagne & lite skålning på Victoria
-Utgång på Nivå till sent sent.

Sen var det till att säga hejdå till amerikanarna, trist som fan.

Fredagsmiddag på Halta Lotta´s
-Johan "vild" och hans vänner.

2 dagars vindrickning på balkongen med Karin.
-Gåsen, fjällräven och raggsockar. Inte helt ok för svensk sommar.

Tisdagsrace på Victoria
-
Med katthunden Valle och Karin såklart.

En galen onsdagskväll på Nivå
-Förfest på Utlandagatan 31.
-Träffa Hamilton & Bertilsson var kvällens höjdpunkt.
-Tidig hemgång med dryg fylla, enligt Karin ;)
-Slocka rätt fort på deras soffa för att vakna dagen efter med garvisar och Sällskapsresan.

Brüno en torsdagkväll
-Joel, Anders & Ulle
-Cider innan
-Locatelli efter, goaste drinkarna i stan!

En fredag med Vasastan, Heaven 23, Incontro, Deep & Valand. En av de bästa kvällarna! LÄTT!
-Nowak Christian Klasgren Anna Caroline Paulina
-Sen även Johan & Niclas sötnosarna själva.
-Avslut på BurgerKing med de två sistnämda och sedan raka spåret hem till Johans soffa för att inte sova.

Vallda söndag-tisdag
-
Mikis land
-Grill me. Mikis Bernhard Nowak Nyberg & Therese.
-Mangovodkan & Baginboxen
-Uppesittarnatt alá Ulle& Bernhard till kl06.00 med alk & gött tjöt.

Vinhinkning på Salongen
-Åsa Kim Alex Karin & Ulle
.-Över & Under
-Blackout
-Taxikvitto på 34kr.
-Galna Västeråsbönder

U2 på förfesten sen bord på Deep
-slöaste förfesten i år
-Åldersgräns 30 på Deep  och för en gångs skulle såg det ut som dem hållt på det. (bra lr anus?)
-7tusen fula ragg
-Mycket skåningar men ännu mera sprit.
-Blackjack till kl 05.00
-Roligt taxisamtal kl 7 på morgonen när en skulle hem efter miip miip.

Helt klart en grym avslutning på sommaren innan jobbet drog igång i Måndags!!!





Såå, nu har detta tagit ungefär hela dagen då jag har haft massa kunder som avbrutit hela tiden,

Har bara en sak att tillägga innan jag avslutar.
Imon drar jag ner till Malmö för att spendera 4 helt goa dagar med Susanne Richard Robert m.fl.

Sen vann jag ju över Johan i monopol igår med. Stort och överlägset!



 





 


RSS 2.0