Arlanda is not the shit!!

Va dryga folk är. Haha, stockholmare asså. I tullen i inchecket.. jaa, överallt. Skit samma. Nu är jag på väg. Lite nojjigt bara för folket jag ske ner å möta upp har inte på telefonen. Hmm, haha.. Jaja-.. får la säkert tag på dem när jag landar om 12 timmar får jag hoppas. Nyss tryckt i mig en clubsandvich. Satans god den var. Dyr me :/ 

Shit asså.. Jag har träffat en pärla. Han heter Micke Weinstock. Han är en helt underbart störtskön  människa asså. I FUCKING LÖÖÖV HIM !!! Vi vakna i morse i den knakande bäddsoffan efter 2 (?) timmars sömn. Inte ens det tror jag då det bedrevs andra aktiviteter på loftet.. :p
I vilket fall.. Kim & Robin var totalt analt omöjliga att väcka i morse. Så Ulle har inte sagt hejdå till dessa två varelser och känner att det inte är så noga heller om de tycker att sova är bättre än att följa Ulle till centralen i en stad där hon inte ens hittar sina skor. Tack mina vänner. TACK! Micke, min räddare i nöden var så snäll istället. Världens stöörsta tack till honom. ELOGE! Så rolig me. Jag vill vara han, eller iaf ha han som nallebjörn som man kan släpa runt på jämt. He made me happiiii. Happelii!

Måste gå ombord på planet nu. Ohh vad jag kommer totalsomna. Hjälp vad skönt. Pratat me de sista i telefon me. lots of love!

Kilar nu. Ha det gött haaaaaaaaaaaaaaaaj allihopa- Lär väl bli en blogg eller 5 under tiden. Pyssel!

En stockholmsresa som aldrig kommer glömmas.

Ja så är det. När jag och Kim satte oss på tåget i tisdags förmiddag så anade vi aldrig vad vi skulle komma upp till. Fullkomligt kaos. Det började bra på centralen där Ulle blir påhoppad av ett gäng försäljare. Det slutade med att de passade mina väskor medans jag sprang runt och fixade med tågbiljetter och allt som skulle fixas. Lite nojjigt men vad gör man inte för att slippa släpa runt på resväskor. :D
Kim kom till centralen och biljetterna var lösta. Tillbaka till försäljarna och givetvis lurar de på Kim ett mobilt bredband,. Muhehe!! Blondie! Men det är ju bra att ha.. Visst..
Sen kommer vi till tåget där Patrik står med sin sexiga SJ-uniform. På tåget och dumpa våra rompor i säterna. Patrik hade varnat oss innan att han hade råkat sätta oss i den TYSTA vagen. Opps!! Och hur fan tror han att jag skulle kunna hålla tyst i 3 timmar upp till Sthlm. Hmm, nee.. Inge bra., Men det visade sig att det var en tom vagn förutom oss. LYX!! Så kom han med sin vagn och bjöd på mat, sjukt go köttfärslimpa, och en efterrätt som var bättre än orgasm, Vin som smakade värre än gubbkiss men men. Det var ju gratis, Och nu vet vi att gratis är inte alltid godast! Men kaffet var gott iaf. Med en liter mjölk och 138 sockerbitar i.
Så gled tåget in på centralstationen i Sthlm och det var dags att möta upp Toni. En snubbe jag jobbade med på Securitas för 567 år sedan. Vi förvirra oss bort givetvis men det löste sig ganska snart när Toni the man var proffs på att förklara vägen. Så där.. Där satt Christian med. Med en öl i högsta hugg. Vad annars. Presenterade hela ligan för varandra och sen var det rätt in i dimman.. Klockan var nu 15.00 och ljudnivån steg dramatisk då vi satte igång för ingen kunde sluta skratta. Folk måste trott att vi hade rymt från Lillhagen. Med ett gäng miniresväskor och alldeles för många tomma öl/ciderglas.
Kim hade lagt undan en klänning som hon promt skulle hämta. Det var freeeezing kallt och Toni sa att det var 10 minuters gångväg till affären där klänningen befann sig. YEAH RIGHT. Så kl 17.00, en timma innan Christians tåg avgår till Göteborg, tar vi våran packning och börjar traska. När vi gått och gått och gått och ändå inte kommit fram så började vi bli lite otåliga och beklagade oss hos Toni. -Du sa ju att det tog 10 minuter att gå hit. -Ja, men det är om man tar bort 4 miniväskor som knappt går att rulla, ett gäng idioter som inte kan gå för de skrattar så förbaskat och en kamera som ska ta kort varannat steg.
Där fick vi svar på tal och det var bara att fortsätta traska. Men till slut kom vi fram och Kim blev stolt ägare av sin nya klänning. Promenaden tillbaka var same same but different. 20 minuter tills tåget skulle avgå och vi kilade tillbaka till haket på centralen där vi suttit en timma tidigare och blivit småberusade. En öl slank ner eller ahh, cider för mig då. Och Kim köpte en ciabatta som man kunde döda för, men inte för 65 spänn. Sjukt god!
Vid 18.30 så ringde Robin äntligen och då var han klar med alla hans bestyr med jobb och slyneri. Det bar av mot honom. Torildsplan nästa. Toni följde med. Vi var småfulla glada och Robin var snart ikapp han med. Sen åkte en lampa i golvet och depositionen höjdes plötsligt till 378 miljoner kr. Illa illa såhär dagen före julafton.
När klockan var strax innan 21 på kvällen så smet vi ut allihopa och rökte. Läget var lugnt till klockan slog 21.03 och vi skulle in igen. ORKA!! Vi hade missat att dörrlåset gick igen kl nio prick. Så, där stod vi halvt ihjälfrusna och värre skulle det bli. Vi kom alltså inte in. För sekunden innan vi gick ut var det så kallt inne att vi stängde fönsterna. Typiskt eller vad. grr.. Eller BRRR säger man visst. Vi ringde runt till grannarna men inga var hemma. Vi var inne hos grannen brevid  men fan vilken nööööörd. Sjysste att vi fick värma oss i hans hall en stund iaf. Toni - Ingen jacka och en halmhatt på huvudet. Kim - Sin tjocka jacka men Robins på tok för stora skor. Ulle - Ingen jacka och en jävla kaptensmössa på huvudet. Men mina egna skor iof. Och halsduk. Robin - Hade både sina egna skor och jacka men han frös fan mest av alla. Tss..! Men han hade ångest istället för han glömt nycklarna inne. Söt!
Så det gick ett tag. Ett ganska bra tag. Vi försökte med allt. Slå sönder rutan in till porten men det gick ej. Stenglas?? Som tur är så hade Robin precis lämnat sin förra lägenhet som han hyrt i andrahand. Och den stod tydligen öppen och det var mer folk som bodde i det huset som kunde släppa in oss i porten. Priceless. Kilade iväg till tunnelbanan utan varken pengar eller jacka. Men kameran var med.. Självklart! Så nu har vi allt dokumänterat självklart. Skulle planka. FAN VAD JAG SUGER PÅ ATT PLANKA!!!! Det håller jag verkligen med om. Alla var över utom jag. Allt gick så snabbt så jag hann inte reagera. Robin försökte få över mig men jag backade. Sen kollade jag på biljettnissen och fick dåligt samvete. Där satt han dagen innan julafton helt i onödan för de ända som var ute var vi. Och vi betalade ändå inte. Till slut gapade Robin ngt och då fick jag fart. Slog halvt ihjäl mig på vägen över och har idag fortfarande det största blåmärket någonsin på smalbenet. Ont gör det med men det gör inget. Fick ju konstaterat att jag är värdelös på att göra olagliga saker även om det bara är obetydliga olagliga saker.
Gick av efter en hållplats och Toni hade då lämnat oss för att kila hem till sin egna varma goa lägenhet. Han skulle ju till Uppsala tidigt dagen efter. Kom fram till huset. Det var låst. Robin fick leka apa och klättra upp på pallar och över till utebalkongerna. Sen var vi inne. Trötta och frusna. Kröp under täcket. Kollade lite tv och sen slockna vi in på natten ngngång..

Julafton. Upp och studsa kl 7. Men det var ingen annan så jag la mig igen. Somna faktiskt om. En stund sen gick vi upp allihopa. Kim onanerade kissade och bajsade på balkongen. Iallafall enligt Robin som kom på henne i en knepig ställning på balkongen.
Vi åkte hem efter ett tag till den första lägenheten. Där datorn stod på, lamporna var tända och där min JACKA fanns. Mmm, vaaaarmt! Fast vi handlade på vägen. Smör och pepparkakor. Chokladkalendrar och kaffe. Sen hittade vi den spinkigaste tomten vi någonsin sett. Med ridstövlar såg han allt annat än obögig ut. Han var ju inte tomte på riktigt men ful var han. Han fru med. PapparazziUlle tog fram kameran. Klippte av ett kort rakt framifrån på paret och sen fick hon en klapp på axeln. Trökröven som jobbade inne i affären talade så snällt om att man absolut inte fick ta kort inne i affären. Vad fan trodde han. Att jag skulle använda kort på hans smörpaket i reklamer för hemorrojder eller.. Nej tack. Jaja, ner med kameran och handla klart. Tappade bort Kim men hittade henne sen till slut.

Klockan 12 var det vindrickande. Då började dagen. Sen slutade dagen kl 06.00 på morgonen efter ungefär. Vad  som hänt under denna dagen fram tills dess går inte att beskriva i ord. Det måste upplevas men går inte att göras om. Det finns ett oändligt antal kort från kvällen men de ligger inne i kameran ett gäng veckor till.
Julafton bestod fram till ca kl 21.00 av Ulle Robin & Kim.. Då dök Micke upp från ingenstans med en inslagen påse julmat. Det bästa på länge. Han var nykterist första 5 minuterna sen fick vi i honom kaffe glögg och vin. Efter ett tag kom även Jonas. Från Liiiidiiingö!! Haha, vilka klippor!! När båda vart här högst en halvtimma så sitter alla halvnakna med både klänning å hawaiiband på sig. Hulahula-fest på julafton! Robin som inte hade några kalling efter duschen på morgonen sprang så generat glatt runt med min rosa trosor. Mjuka och sköna. Tacka Salming för detta fenomen.
Nu är jag stressad. Sitter i Stockholm och vi kan inte komma fram till om vi ska tvätta nu om 4 minuter eller åka in till stan och tralla runt. Eller om vi ska köpa alkohl och bara dynga ner oss.. FAN! Detta är svårt. Alla vill nog olika tror jag. HAha.. men vad gör det. Så länge vi har varandra!  KLYSHA numero uno! Oh yes!
Mer omjulaftonsdagen/natten kommer inomkort. Nu har jag inte ro att skriva mer. Stressad och skriva. Nja, funkar inte. Inte för mig. Nej nej. hemsk mycket nej. :)

Men kan ju iallafall påstå att denna jualfton var det bästa på länge. Visst, har alltid det tokigt kul hemma i GBG me men denna var speciell. Ett gäng dårar som knappt känner varandra förutom 2 som växt upp tillsammans. Haha.. Var ju lyckat kan man säga! Ett litet sletet minne för livet om man säger så.

Igår sov Kim hela dan, Jag var trött och Robin var bara sig själv. Det blev ingen utgång. Lika bra det!

CIAO.

sista dagen i göteborg på ett tag!

Uppe tidigt. Som vanligt, bara att idag har jag en sjukt rolig anledning till det. Packade som en dåre igårkväll när jag kom hem från alla mina ärenden jag skulle göra. Idag kl 11.40 går nämligen tåget till Stockholm av stapeln. Fy fan va kul det ska bli! Ska upp och hälsa på Robin. Och han är galen! Riktigt galen faktiskt. Vi är rätt lika. Eller rättare sagt vi är väldigt lika. Det som skiljer oss är att han är kille & jag är tjej. Förutom att jag inte är galen.. :| Men det kanske andra tycker.
Jaja, i vilket fall. Åker upp dit. Världens snällaste Patrik jobbar på SJ och har fixat biljetter i förstaklass på tåget. Kim ska också med till Sthlm. Får inte tag på henne dock men tåget går ju inte än som sagt.
Ska förbi banken vid 10-tiden me. Sätta in lite dolares. Detta med mina små söta resväskor. Tänkte packa i en liten först men kom snabbt på att det skulle inte funka. Sen änkte jag ta den stooora väskan. Där 3 dvärgar får plats, LÄTT!! Men sen åkte jag till mormor och åt middag igår och lånade en liten väska till. Perfekt blev det. 2 små dragväskor! För er som tycker det är intressant att läsa ;P

Träffade även Otto igår. DET var höjdpunkten. Han är bäst! Och han gav mig plenty av dåligt samvete för att jag inte ska med till Hestrand på nyår. Och det blev inte bättre av av vi åkte till salongen där Sandra gjorde samma sak. Usch, vill ju vara på båda ställerna på nyår. Fy för alla! Jag ska iaf ha det sjukligt gött!
Kommer sakna Sandra & lucas på tok för mycket!!!
Så sa hej då till folken på salongen. Sen en snabbis i stan med Otto och sen bar det av till Kungälv och middag hos mormor. Den bästa mormor i hela världen! På riktigt! All kärlek till henne!!
Jag var också förbi Johans kontor igår snabbt för att hämta min klocka som jag så dumt hade glömt hos honom när vi bakade pepparkakor. Så fick man sagt hejdå till honom med! Han är snäll.

Så, nu ringde Kim också
. Möter upp henne i stan sen och så tar vi tåååååååget. Måste bara hämta ut biljetterna. Blir så bra så.
När vi kommer fram till Stockholms central idag så möter Toni upp oss. Jag jobbade med honom på Securitas här i Göteborg. Han blev överlycklig igår när jag sa att jag skulle komma upp. Woho! Ruskigt kul att träffa honom.
Sen är Christian uppe i Sthlm med. Hans tåg går hem till GBG kl 18 typ. Så hopps verkligen att vi hinner springa ikapp med honom där en stund me. Fy, saknar honom såå mycket. Vi har åkt om varandra helt sjukt.
Men men, mycket att ta ikapp med folk sen efter januari är slut.
Robin slutar jobb 16-17 idag och då träffas vi och kilar hem till honom. Och då börjar vindrickandet.
Vi ska dricka vin hela julen. Vi firar inte jul varken jag han eller Kim. Så det kan bara bli hel faderittans kul detta!

Eftersom jag pilar över till andra sidan jordklotet på lördag från Arlanda så stannar jag hos Robin tills dess. Har med mig all packning, som inte är så mycket. Det roliga är att tvillingarna vet att jag kommer ner på söndag till dem men inte syrran. Haaa, det kommer bli helt mäktigt! Hon tjatar på msn hela tiden o att jag ska komma ner, bo hos dem, och bla bla bla.. Jag säger bara att jag inte kan just nu. TADAAAH! Med en Chang i handen så kommer jag ner på Söndag morgon!! Hon kommer bli chockad! Muhehe! Åker även förstaklass direktflyg ner till Krabi. Fyttirackans va gött!

Nu är det dags för en trippeldusch. Sen ner med det sista och sen bank. Frukost också där emellan. Halleluja!

Kärlek till er mina vänner!
God jävla jul på er med stackare!



sandra ulle

Robin

HUMOR på högsta nivån!!


dricka julmust och äta clementiner i mängder..

Jopps, det har jag gjort i 2 dygn nu. Haha.. Levt på rostimacka clementin och julmust. Igår iof kokade jag upp ett gäng makaroner och stekte en koooooooooooooooorv. Det var riktigt smarrigt. Längesen man åt makkisar.
Summan av krdemumman är den att jag inte vart utanför dörren sen jag kom hem i fredagskväll. Det har vart rikigt skönt.

Men sen har jag också betalat min biljett ner till thailand igen. Så den 27:de kilar jag över atlanten igen för att fira nyår och de första 18 dagarna in på det nya året 2009 =)
Detta får jag skriva om mer strax för nu ska jag tydligen exprimentera här..

ett rent helvete.

Här sitter man som ett ufo. Jag är hemma i Göteborg.. Umgås med alla vännern på olika sätt.. Dricker cider på Victoria med eliten. Firar min födelsedag på Cabaret Lorensberg med jobbet. Hänger på gården med alla kids fast jag inte jobbar. Gör allt som jag vanligtvis gör hemma i götet. Men i en dimma! Jag är här hemma. Men vart är min tankar. Lååångt härifrån. Suttit i flera dygn här och kollat på flygbiljetter ner till Thailand igen. Jag vill dit.
Visst, jag har massa att göra hemma. Försöka skaffa mig en fast punkt att utgå från. Men jag klarar det inte. Det bara är så. Jag har fastnat i en ond cirkel som gör att jag går ner mig helt mentalt. Jag vill inte ha det så men det har hänt. Den Ulle som jag var för 2 år sedan med jobb lägenhet bil och en stabil ekonomi är borta. Hon försvann helt vips en dag. Nu sitter jag här.. I mammas lägenhet då hon är bortrest några månader. När hon kommer hem i Mars, eller tidigare som det ser ut nu så har jag ingenstans att bo. Jag söker lägenheter men vem vill hyra ut till en som jobbar 20 timmar i månaden på en fritidsgård.. INGEN.. Söker mer jobb som en galning men det finns inga. Eller jo, det finns men sen är det 3-400 sökande på varje. Lätt att vara den bästa av alla dem liksom. Sökt in till komvux i hopp om att kanske kunna bli något i framtiden. Men som det känns nu så kvittar det. Då blir det ännu mer månader att gå som fattig student. Butter?? Japp.. Och det står jag för. Jag har hamnat i denna situtionen helt själv men det har inte vart helt lätt heller. Det har verkligen inte vart kul att ta sig hit. Jag har bara kunnat se på hur jag gått ner mig. Helt okapabel till att göra något åt det. I somras var jag ett vrak. Det är jag inte längre. Inte lika öppet iaf. Det fanns nätter då jag försökte sova men inte ville vakna upp från. Så är det inte nu. Nu vill jag var vaken dygnet runt. Sysselsätta mig på alla möjliga konstiga vis så jag slipper tänka på allt som jag borde göra. Eller som jag gör fast det inte hjälper. Man tappar liksom gnistan efter ett tag när inget går som man vill..

Sen för snart 1 månad sen fick jag en thailandsresa av min mamma. Hon om någon vet hur jag mått och hur jag mår. Behöver inte säga det eller vis det. Hon bara vet. Fast hon sitter på andra sidan jordklotet. Så jag åkte ner i 2 veckor. Det var skönt. Kom bort från allt en stund. Men nu då.. När jag är hemma igen. Sovit max 20 timmar sen jag kom hem i Måndags. Suttit oräkneliga timmar på internet och letat efter biljetter ner igen. Detta för att bli ännu mer besviken när jag väl hittar något som passar och ändå inte har kapital till att betala den.
Men så idag.. Så hittade jag DEN biljetten. Visst den är dyrare än sist jag åkte ner för 3 veckor sedan men ändå. Den är 3 veckor. Arlanda - Krabi. Direktflyg. Rinde direkt till resebyrån och kollade hur många platser det fanns kvar. TRE st. Så jag preliminärbokade en. Fram till kl 15 idag har jag på mig att säga JA till den.
Messade mamma att komma till msn. Så kom hon.. Pratade med henne om att åka ner igen. Som jag gjort varje dag nu. Hon har inte sagt nej men inte heller ja. Hon har hjälpt mig att kolla efter biljett också och detta har ju väckt hopp inom mig att det kanske fanns en liten möjlighet iaf..
Så idag me.. Samma sak. Nu är hon inte kvar. Det sista hon sa var att jag måste börja från andra änden. Skaffa boende jobb och en fast punkt. Hon har helt rätt. Men hur ska det funka när mitt huvud och mina tankar är nere någon annanstans och allt går som en film på tillbakaspolning här hemma. Jag behöver komma bort ett tag till. På ett perspektiv på verkligheten på nytt. Komma hem och kanske, förhoppningsvis, ha ett till timjobb på ett café. Då händer det ngt iaf. Nu är det jul och jag hatar det. Alla jag brukar fira med har skaffat respektive så det blir ingen vanlig jul för mig. Har ju mina kusiner och mormor å moster å hela köret men inte vart med dem på 6-7 år.. Känns inge vidare alls.

Så den lilla gnutta jag hade av hopp att komma ner igen dog fort. Det är fortfarande 2.5 timmar kvar tills min biljett går till någon annan och det suger. Kommer vara de snabbaste timarna i mitt liv. It Sucks!

En film ska sättas på nu. Ska egentligen vara i stan nu med Nowak & Gargo men det får bli senare. Efter kl TRE! De får bli hur sura de vill.. Vi ses ju ändå senare för här tänker jag inte hänga läpp hela kvällen i min ensamhet. Nej nej, blir det ingen biljett ska jag dricka sprit och vänta tills måndag. Ringa komvux och försöka styra upp mitt liv och hoppas på det bästa. BLÄ!!

Balder!

Detta är Balder. Han är den största hund jag känner. Den goaste och den snällaste.
Hade jag vart hund hade jag vart tillsammans med honom!!








SKÖNHET!!

pepparkaksfiasko!

Självklart blev det ett fiasko. Vad hade jag trott.. Att jag skulle klara av att baka pepparkakor?? Njaa.. en liten gnutta hopp hade jag väl men den dog kanske snabbt. Onsdagen började med att Cattis, som var buttrare än Butter i Snövit, kom förbi för att låna ett gäng filmer. Såå glad blev man av att vara med henne.. Bitterfitta! Åkte till torget med henne för hon skulle köpa bröd men hon köpte annat. Och jag shoppade loss pepparkaksdeg. För här ska bakas julethings!!!

Johan ringde och vi bestämde att vi skulle slå våra okloka sinnen ihop och försöka oss på detta med kavlar och degar. Åkte till honom vid 17. Vi beställde pizza och kebabrullar., Hemkörning direkt! Kollade på Göta kanal. Ettan för den hade jag inte sett. Klockan blev nästan  20 och vi traskade ut till köket. Städade av bordet och fram med mjöl, formar och självklart den underbart inte alls så goda degen. Varför deg och inte smet?? Pepparkakssmet låter ju bra mycket coolare. YeY!!
I vilket fall så slutade det inge bra. När första plåten vart inne i ugnen i 4 minuter började det lukta bränt. Fram och öppna luckan och det VÄLLER ut rök. Våra älskade kakor var i ett brinnande inferno. Vi kunde inte vistas i köket. Det sved i ögonen och man såg bara rök. =/ Bilder kommer nedan.
Andra plåten när vi kämpat oss halvt fördärvade blev en total katastrof det me. Färgen blev perfekt. Men vi hade ju missat det där med att lägga ngt under så de satt ju totalfast i plåten. WTF??!! Blev inga pepparkakor för våra stackars magar.

Jag kan bara tänka mig hur det skulle slutat om vi hade fått för oss att baka helt från grunden. HAHAHAHA!!! Illa..


 
Årets Julkort!

Detta var allt för denna gången. Hej hej!


2 weeks burning.

Phuket.
Ingen höjdare. Jag landade ju där så mamma plockade upp mig på flygplatsen sen åkte vi till hotellet där vi skulle tillbringa natten.. Småduggade hela vägen. Jippie, var roligt att lämna regn å rusk hemma för att komma ner till samma skit fast några plusgrader mer då. Bara att gilla läget. Man hade ju ändå sin solariebränna. :)
Ut en sväng på kvällen för att få i sig lite käk. En hederligt go thaimassage och sen var jag bom trött. Skulle ju bli hämtade 07.00 på tisdags morgon för att åka båt till Koh Lanta!


Koh Lanta.

Färjan över var skön. Solen sken, det var varmt och det skvätte vatten så man var dyblöt. Men vad gjorde det..
Vi blev hämtade av en snubbe från resortet vi skulle bo på. Sen bar det av. Kom fram dit och installerade sig lite.
Här tillbringade vi alla dagar fram till fredag.


  • Carina (40 prick den 11 dec.) & Leif (50 plus). Helt störtsköna typer från Norrtälje. 
  • Aloeveramassage, fy faaaan va gött!
  • Christian (23) & Jessica (21). Ett par som tillbringade all tid i sängen. Tror vi iaf.. =)
  • En heldag bland alla stånd och affärer för att hitta en par glajjor UTAN ett märke på. Vafan varenda par hade GUCCI LACOSTE DIESEL... bla bla bla.. fick bli ett par sådana ändå. =/
  • Skulle lägga upp kort på FB. Ett kort en halvtimma. Jag gav upp!
  • Läste ut En plats i solen, Brunstkalendern, Att älska som en porrstjärna. Mamma tyckte jag var tråkigast i världen.
  • Leif låg i hängmatten och den gick sönder. Plus i kanten för att han överlevde.
Detta var lite av vad som hände dessa dagarna.
Nu packade vi ihop lite skit och tog en longtailbåt över till Koh Muuk.


Koh Muuk.

Det var det värsta jag vart med om. Började med att jag klämde mitt långfinger i trappan upp på båten. Det hamnade liksom under trappan och sen fick jag hela personens tyngd på som skulle upp efter mig. AAAAAAAAAAAAAJJJJ!!!. Jävla helvetesvågor me. Satt ju helt livrädd där och blev blötare och blötare. Detta att man är rädd för vatten är ingen höjdare precis. Men det var ju ett litet plus iaf att de hade satt ihop våran tur som skulle direkt till Muuk med en annan som skulle stanna och snorkla på flera ställen. Så på utvägen så fick vi se massa fina firrar och snorkla hej vilt.
Kom fram. Skaffade oss ett skitfint rum med riktig spolknapp (kommer alltid vara ett intern skämt mellan oss & Carina o Leif)
Så på denna ö med en strand och 2 resort stannade vi 2 nätter. Var ingen höjdare. Eller jo, om man hade vart ett par eller så men nee inte för mig & mamsen. Sen regnade det mest hela tiden så det var ju ingen strandlapning precis.
Det ända sköna där var fotmassagen jag tog. 1 timma njutning. Punktmassage. Ohh god! Satt där i regnet och kollade ut över havet. Skön timme!
Tog speedboat över till Koh Lanta igen på söndagen. Gick betydligt snabbare och bättre än longtail. =)


Koh Lanta. Igen..

Kom fram till samma resort igen som vi bott på innan. Mamma har vart där flera år så hon är änna hemma där. Känner folket och så. Vi hade lämnat de mesta av våra grejer där medans vi var på Muukön.
Det var söndag. Det regnade. Det var ett fatum att sätta sig med Carina & Leif  under en bambuhydda och dricka sprit.
Fast det varade inte så länge. 19.30 slängde Carina in handduken för då kunde hon inte stå längre. Haha. Så går det när man halsar öl från kl 10 och sen inte kan sluta :D Leif, hennes käre man följde henne till bungalown och sen fick han inte sova försen kl 01 för Carina hade tagit all plats i sängen. MUHAHA!
Även de andra paret var med. Christian & Jessica. Jag & C tyckte vi var riktigt smidiga när vi knackade på deras dörr och frågade om de ville vara med oss. Haha som 2 små fjortisar.
Men de kom iaf. Och då hände detta.
Ulle: -Ohh, det luktar något! (sniffar åt parets håll)
Jessica: -Vaddå?
Ulle: -CHIPS!!!
Jessica: (fnittrar) -Ahh, det är vi som ätit.
Varav jag & Carina brister ut i DET gapflabbet och stackars Christian & Jessica fattar inget alls. Det var ju det. Inte roligt alls men då var det det!
Så här igen nu då var vi fram till torsdagen. Hängde med folket och satt i antingen solen eller regnet. Mycket skratt och bad och allmänt semsterhäng.

Koh Phi Phi.
Denna fenomenala ö har jag skrivit lite om redan. Men inte om folket jag träffade där. Det går inte beskriva. Vilka sköna människor. Torsdagen var vi på stranden efter att dykcentrat stängt. Drack drinkar öl och lite annat smått och gott. Sen ville jag bada så då gick jag och Roger, en av dykguiderna, och badade. Klockan var väl runt 3. Det var sååå långgrunt. Dagen innan fullmoon så.. Det var häftigt. Varmt kallt mysigt flummigt och bl bla bla.a..
Fredagen var lugn. Var ute på Long beach och solade. Snorklade med. Åt gott som vanligt sen somnade jag in vid 22 redan. Nu när jag tänker tillbaka några dagar så fattade jag inte riktigt varför jag gjorde det. Hade ju lika gärna kunnat vara ute och supit till det med folket. Men icke. Efterklok e lätt att vara, Skit samma.
Skulle ju upp tidigt som fan på lördagen. Det var då vi var ute med båten och snorklade. Och alla andra dök. Men jag hade en livsupplevelse iaf..
Lördag kväll var lugn den med. Det är söndagen, dagen innan jag skulle åka, då allt hände.
Hängde i tatuerings"studion" från kl 12 ca. Gjorde min "roi21" på armen. Bambutatuering. Trodde jag skulle avlida men det gjorde inte ont alls. Sån skön smärta liksom. Sen efter jag var klar vart det Rogers tur. Han gjorde Hälge på magen. Ni vet, älgen. Sjukt klockren när han släpade på jägaren och hade ett gevär i handen. Vid 17 var han klar ca.

Hem, duscha. fixa sig. ut å käka.. Mötte upp Rickard & Susanne. Detta är 2 skånska syskon som är polare med Roger. Vi drack bira och hade det trevligt. Även detta i tatueringsstudion där den tredje av familjen Märs låg och blev gaddad. fast han hade ju snäppet ondare än mig och Roger. =/
Efter detta bar det av mot det omtalade stället som skulle ha liveband. Rolling Stones heter bandet. Och bra var dom! Sjukt bra! Körde massa gamla goingar.
När vi kom dit satt redan Roger och hela ligan från Visa Divingcenter där. Eller nästan alla. Folk droppade in allt efter som.
När ALLA vr dyblöta av öl, svettiga av dansen och fulla på buckets så bar det av mot en strand. Vet inte vart på ön och har inget minne v vägen dit. Vet att jag gick med Phil och lyckades på något vis prata engelska med honom. Jag har ingen koll.. Men tvillingarna Robert & Rickard, Storasyrran Susanne, David och lite andra kom dit med. Vet att vi fick av oss lite kläder och badade en skvätt. Också att jag var iväg och tömde blåsan med David. Vet däremot inte vart resten var eller vart Phil tog vägen. Hoppas inte jag var otrevlig. =/
När klockan blev senare så skulle vi dra oss tillbaka hemåt. Men det gick inte så bra. Vi hamnade vid en sjö någonstans. men till slut efter mycket om och men så var även jag hemma. Nån timme eller 2 innan min båt skulle gå på morgonen över till Phuket! VÄRLDENS ROLIGASTE KVÄLL!! lätt..

Vaknade på morgonen och såg att mina blåa byxor var leriga Överallt.. Hål på knät och min hand vad uppskrapad. Ett stort blåmärke på benet. Kan bara betyda att jag haft skoj!

Nu blir det bara tragiskt så nu slutar jag skriva.. Ingen kul att tänka på hemresan. Jag ville stanna. Umgås med mina nyfunna vänner och slippa allt hemma.. Men men.. åker ner igen när jag har dollar till det. Sen till sommren när hela skånegänget kommer hem. DÅ blir det fest både i GBG & Skåne. SÅ DET SÅ!


Tvätt & pepparkaksbak.

Här sitter jag nu. Med tights linne halsduk & tjocktröja. Ser ut som en mupp men jag är lite halvmuppig så det gör inget. Håller på att tvätta också. Hade inte så mycket att slänga in för det mest hade jag redan fått tvättat nere i Thailandet.. Så skönt. Kunde det inte vart så sjukt billigt här hemma med. 150 bath för 3 kilo tvätt liksom. Och då var detta på resortet vi bodde. Kan göra det mycket billigare. Nog om detta helt ointressanta fenomen.
Solstrålen Cattis har vart förbi idag med. Lånade ett gäng filmer som hon skulle hem och kolla på nerkrupen i soffan. Låter inte helt fel. Önskade att jag hade ro till det med. Men icke. Jag tänker och analyserar för mycket.. That´s it. Måste sysselsätta mig. Det ska jag göra ikväll.. Hem till Johan och baka pepparkakor och kolla på film. Han ringde som en räddare i nöden för en stund sedan och kolla om jag hade några planer.. Jag hade ju redan vart och köpt min pepparkaksdeg så det e ju bara att ta den med hem till honom. Leka med Balder också. Sötevovven. Ta med lite gotta till honom med!!

Igår var jag på Victoria. Det är inte så ovanligt. Hände inget speciellt där men alltid lika trevligt. Jag gillar oss som hänger där. Vi bara är. Fast igår var jag sååå trött. Usch, ögonen gick i kors! Kanske inte så konstigt då jag bara sovit 3 timmar sen jag landade på landvetter kl 23.30 på måndagskvällen. JETLAG. Vem kom på den dumma idén liksom och ha olika tider på olika ställen. Ingen bra sak! Så tack Tina Emil Nicklas och även Elle som följde med igår. Det uppskattades! Får ta det snart igen då Ulle e på topp igen!

Jag var ute på dan igår och åt lunch med Peter. My brother from another mother.

störst ciao ciao!


Nu måste jag kila ner i tvättstugan för att hämta min tvätt. Sen kommer jag hit igen och knaprar ihop en summering över de senaste 2 veckorna i Thailand. Hej så länge!!


denna målade jag i lågstadiet.


kan ni hajja??

Klockan ar tva pa dagen har pa phi phi.. kom in till hamn for en timme sedan och vart ute sen halv 8 i morse pa baten. Eftersom jag inte skulle dyka, ALLA tjatade att jag skulle men jag sa nix, sa snorklade jag. Med Martin. Den hetaste hunken har pa phi phi.. =) Han hade sin "lediga" dag men var tvungen att viga den till mig da jag inte hade en mojlighet att snorkla sjalv.. Lite tjaskigt kanske men gooodie for me!! Rolig som fan me. Skansk. Alla har nere e skaningar (=
FORENA SKANE MED DANMARK!!
Sa iallafall.. forsta stoppet.. Alla dykare med all utrustning ner i vatten. Och sen vi. Lagga varldens loska i cyklopet och sen pa med simtassarna for att sedan kila ner i den 29 (!!) gradiga vattnet.. och ivag. SAAAA mycket fina fiskar. Haftiga koraller och HAJAR!!!
Forst var det inga men sa visade min klippa Martin vagen langre bort. Ohh dar var en!! Och dar med. 3 styckna var bara ngrameter under oss. Han galningen fridyker ju sa jag flot runt dar uppe sjalv medans han glassade runt nere bland hajarna och alla andra tokigt granna djur..
Sa upp pa baten efter en 45 minuter ca.. At mat med alla och sen vidare till nasta stalle.
WOW WOW!!!
Pa med dyktassar och grejer igen och plums ner!! Till ett stalle som absolut inte hade lika fina koraller och sant men fiskarna var coola. Och  dar... DAAAAR!!! Martin pekar nerat.. En bit bort. En STOR haj. Och sen en dar en dar och en dar. Overallt var dom. Och vi 2. Latt en av de haftigaste stunderna i mitt liv. En ganska lang gang hade vi 10 styckna i olika storlekar under oss. MAXAD KANSLA!!!
Sa forsvinner han igen pa ett litet fridyk och Ulle blev helt alone igen. Och da givetvis ser jag bara ngra meter under mig en skitstor haj. De haller oftast till nastan helt nere pa botten men inte denna. Nene, han skulle ju givetvis lagga sig mellan botten och mig. Lite smapanik men sjuuuuukt coolt!!!
Yeah yeah.. Nu blir det en dusch. Sen massage och sen ska jag val ut och dricka en ol tanke jag, JAG av alla. OL.. Hm... jamenvisst. Men inte vilken ol som helst utan Singha med lime i. Jag som inte ens dricker corona med lime i hemma.

Det tar sig om man sager sa. Pa mandag ar det hemgang pa bade gott och ont. Sakna nissarna hemma men shit, jag har foralskat mig i denna on. Vill stanna!!!

Koh Phi Phi is the sheeeet!!!

Ja jaklar vad jag alskar denna on. Rackte att man kom av farjan pa piren sa fick man en helt grym kansla i magen.. jiiiha!!!


nu kom jag nyss fran plajjan.. svettas som ett as.

 ville bara saga det. njuter av semestern och imon blir det en heldag pa havet med alla snygga dykkillar. tjohooo.
 
I LOVE!!


kommer mer sen.

ja jag tankte nu nar jag satt pa moppen pa vag till internet att jag skulle ta och skirva om allt kul och okul som hant under den gangna veckan men jag orkar inte helt enkelt. ni far sta ut ett tag till och da lar det blir varldens langsta blogg. Det er lite halv smajpbbigt att lasa om man inte har de riktigt bokstavarna. Inte jobbigt att skriva absolut inte men ahh som sagt. Sitter pa dagarna och kommer pa saker att skriva om jamt men det blir liksom inte av. Skriver lite i mitt block pa morgonkvisten utanfor min bungalow. Utan skriva ingen ulle..

Men jag har det iallafall sjukt bra. Visst det regnar mest sa man kommer ju inte komma hem som en pepparkaka precis men det e lugnt. Har tank maaaaaaaassor har nere och vet lite mer vad jag vill nu nar jag kommer hem. Kanns bra bra bra...

Saknar folket hemma. Mikis Sandra Lucas Hani Tina och resten av alla olika fol man hanger pung med. Far ju inte glomma att man har flera veckor att ta igen med Herr Nowak & Herr Gargo. Kommer bli riktigt javla roligt!!!

Nu ska jag hojja vidare pa moppen min. Sa So long sa lange mina vanner..

En liiiiten pyttehalsning till Nicklas, odagornas odaga, som alltid vill ha en tarning med i spelet i mina bloggar. Hej hej!!

akt bat och det blaste.

japp japp, det blaste massor men det var skont. Blev blooot!!! Kom fram till KohLanta idag. Mycket harligt place. Ska stanna har i 3 dagar ca och sen ta oss till nagon annan fin o.

Kort kommer men det tar tiiiid och nu ska jag kila och ata for jag e hungrig!!!

Drunkna inte hemma nu sa ar ni snalla.. ;)


Fraaaaaaaaammme!!!!!

ville bara saga det.. Resan gick bra. Sitter nu proppmatt och ska fa thaimassage. FY FAN VA SKOOOOONT!! Sen ska jag sova. Ska aka bat klockan 7.30 imonbitti. Ska over till massa oar och flasha flasket!!! =)

So long.. Jobbigt att det inte finns alla bokstaver. Men det blir A & O istallet..


RSS 2.0