Inte så långt kvar nu.

Planet lyfter 22.15 om allt går som det ska. Jag har packat klart det mesta. Bara sista som ska ner.. Men måste ta mig härifrån först. SItter med handduk på mig nybadad och fin.. På med dagens outfit och fixa frillen. Sen kan jag slänga ner det sista och stäng väskan. Glad att jag valt en liten smidig väska. Inget onödigt med så slipper iallafall att hoppa på väskan för att få den att gå ihop. =) Mycket nöjd med mig själv!

Var vaken hela natten. Kunde inte somna. Jävlaa skit.. Så mycket tankar. Vill ju att alt ska vara som jag vill.. Blir ju aldrig det :/
Besöket jag kackla om igår.. Vi skulle ses. Men efter mycket om och men så ställde jag in det. Orka sitta här och vänta till efter 16 och då inte veta om det blir ett besök på 5 minuter för att hämta nyckeln eller om det blir lite längre besök så man kan hinna föra ett samtal. Inte för att vi är så bra på det men ändå.. Vågar inte fråga heller för då blir man för på och jobbig. Jävla knivig sits detta. Inget man gör är bra. Fast man bara vill väl.. Bla bla bla...........................................................
Nu ska jag iaf iväg och fan vad jag ska känna efter mycket. Visst att det bara är 2 veckor men man är så långt borta och det blir en helt annan grej. Kanske kommer på helt andra tankar.. Tårarna är nära.. Fan.. Jävla han.

Let´s get back to happiness..

Måla naglarna är projekt ett nu. Och tänka på annat. TJOHO!!! Me so lovelii..

Ärligt talat...

saturday night live.

Idag är det lördag hela dan! Eller var rättare sagt. Klockan är strax efter 00.00.. Kom hem från gården för ett litet tag sen. Fått i mig en rostemacka för jag var dödshungrig! Och det är jag fortfarande men får vänta tills frukost. Ska lägga mig strax. Efter denna kvällen på jobbet så är huvet allt annat än med kan jag säga. Fjorton år och luktar kiss. Det är jag det. In my mind iallafall.. =) Just nu går mina ögon i kors. Vill bara tassa in till sängen och krypa ner mellan täckerna och totalförsvinna in i den andra världen. Den världen där verkligen allt kan hända. På orimliga nivåer.

Min dag började med att jag skulle ta mig in till stan för att växla pengar. Mötte upp Kim efter detta och vi shoppade nagellacksremover. Jippiekajej! Sen skulle vi ta en kaffe. Det var ju fullt överallt. Vi ville ha lugn och ro och bara sitta utan alla jävla människor som hetshandlar julklappar! Så vi gick till Johnséns konditori eller vad det heter. Det ska bli mitt nya hängställe. Litet men trevligt. Ligger precis utanför Nordstan vid Scandic hotell. Plus att de hade gratis påtår. Det är väl det bästa med ett ställe. Man kan pumpa i sig kaffe hej vilt! Kan man inte lika gärna köpa hela kannan för 18 kr dÅ?!?! Tycker jag verkligen att man borde. Som piff & puff på extacy efter 2 koppar så välkomnade vi Nowak & Gargo. Mina 2 bästaste bästa polacker. Heta roliga snygga killar som man bara kan älska att vara med. Så självklart gick vi med dem genom hela stan bort mot Movieline. På alla smågator och stannade överallt där jag ville ta ett kort. Man skrattar sig alltid helt förstörd när man är med dem två. Finns inte någon annan gång som jag känner mig så uppskattad som person som när jag är med Patrik x 2. Kärlek på högsta nivå!!!!
Väl framme vid Movieline så slängde vi upp dörren och dundrade in. Rätt in i världens folksamling. Givetvis var det Mamma Mia dag och ett gäng småflickor på 10 bast stod och sjung ABBAlåtar i kör. Söt liten kör. Vi sprang runt och letade efter porrhörnan men den var borta. WTF?? Så kan dem ju inte bara göra.. Det var ju den vi kom för. Men efter nästa en halvtimma därinne dog vi av värmeslag. Gick ut och väntade på Gargo som skulle köpa massa gamla klassiker. Inte porr då utan vanliga rullar.
Efter detta så skulle vi bort till Järntorget. En urballad promenad dit med mycket stonk och STÖN!! Folk undrade nog ganska mycket vad vi var förena som gick runt och förde oväsen. Sjukt oväsen me. :O)
Hittade Judas sittandes på caféet jämte Burger King. Med en Latte och Cigarr i högsta hugg.. Flashigt!

Klockan började närma sig 14.30 och jag skulle åka hemifrån runt 16. Så jag tog mig hem. Duschade och klädde på mig. Världens kanske sämsta Cattis kom och lämnade en bok som jag ska ha på planet imon. Det tackar jag ödmjukast för. När jag kommer hem är det bara några dagar tills hon åker till Isla the Margarita.. jag är redan fruktansvärt avis. Hon och hennes underbara make kommer ha det riktigt skönt.. Det är dem vääääärda!

Nu klarar jag inte att skriva ett ord till. Ska upp i tid imon och försöka packa ordning så allt e klart. Sen får vi se om jag lyckas göra något vettigt. Kanske får besök av en speciell imon. Om han kommer hem i tid från Blekinge. Borde kanske inte men vafaaaaaaaaaaaaaaan. Orka bry nu liksom. Nej. Kan ju inte bli så mycket jobbigare än det redan är :)



Hittade kanonsöta gungor helt otippat i stan..



Judas och hans cigarr



Söta båtar vid järntorget.  Eka med fönster?!



Säääääääääääääääääääääängdags..
Bara så ni vet så kommer jag ju självklart smita in här och skriva antagligen varje dag när jag befinner mig på andra sidan jordklotet.. 6 timmar framåt för att vara exakt.

Tjolahoppsansa mina damer och småpojkar!

fredagkväll.

Kom hem från jobbet för ett tag sen. Haft ännu en tokigt rolig kväll på fritidsgården. Vi satte oss inne i tv-rummet, släckte alla lamporna för att tända tonvis med ljus och sen var det bara för Johan, som också jobbar, att ta fram gitarren och börja spela. Sååååå bra. Sjunga kan han me. Otroligt bra. Och oj vad han spelade och sjung. Och kidsen sjung me och önskade låtar. En av dem hade med sig en prinsesstårta. Stor som sjutton. Hon hade avslutat sin praktik på Dahls idag. Folket mumsade tårta och en fick även en rejäl bit i nyllet. Så går det när man fyllt år.. Muhehe!



Skulle ju tagit mig in till byn idag för att växla dolares. Men shit, jag var änna lat. Det får bli mitt projekt imon. Börjar kl 17 imon med så det är ju najs. Men imon ska även Sandra jobba och vi vet ju hur det brukar bli. Humorn sjunker till -19 på en skala och kvällen är maxad!!

Fick kladdat ner ett brev till min kära vän Patrik idag med. Det var alldeles för längesedan vi pratade eller skickade ett brev. Hoppas det kommer fram och att han blir glad. Jag tror det. Och fan vad jag saknar han. Men snart kommer han hem!! JIPPIE!


Finns en annan jag saknar också. Otroligt mycket. Klumpen i magen kommer så fort tankarna vandrar dit. Vet inte hur det kommer bli i framtiden men jag hoppas på det bästa. Har ett scenario framför mig om hur jag vill ha det. Kan bara önska och hoppas. Men så länge jag inte har en aning om framtiden får jag fortsätta inbilla mig att känslorna avtar mer och mer.. Man kan ju alltid låtsas. Ibland känns det mer på riktigt och då är det säkert så. men jag kan ju inte lura mig själv för mycket. Och inte andra heller för den delen. Usch.. Så känslosamt det blev nu då. Men vad som än händer så kommer alltid en viss människa ha en speciell plats hos mig. Vill bara att han ska få in det i sin tröga skalle. Sluta upp med dumheter och inse att många saker betyder mer än vissa andra.
Nu drar jag i 2 veckor och då blir det till att rejält rensa tankarna och hoppas på det bästa.


SAYONARA my dear friends.




På dagen igår.

Mikis plocka upp mig och så åkte vi till Rusta. Mikis skulle köpa julsaker. Gran och allt det där man hänger i granen.. Så det gjorde vi. Sen åkte vi till Bernhards mamma & pappa och gick ut med Tessie. Det så ut såhär...









Denna sista är ju inte från promenaden men måste ändå upp. Vem annan än Mikis väljer att lägga sina trasiga pengar på en jävla ful gran som ska lysa i bilen. Den är sne och sladden är för himla ful och opraktisk att ha där!
Därför älskar jag henne mer än mest!

Onsdagens bravader!

Dessa jädrans shottar. Tog 2 styckna små fisherman och så är hela jag paj. Paj Paj Paj!! Men man märker det inte försen man kommer hem och ska lägga sig. Nene, väl ute är man på topp.. Tror man iaf. Trevligt sällskap jag var igår när vi kom hem då. Haha inte särskilt! En nykter och en spikfull Ulle.
Befann ju oss på Victoria igår. Det var riktigt stilfullt igår. Lite mer folk än vi vanliga odödliga var med. Givetvis var det ju jag, Tina, Mister Nicklas, Emil och Kajsa. Men även Malin, min söta lilla ananasvän som jag känt i 147 år, var med. Och Lasse tittade förbi men han var bara där en öl. Kajsa hade med sig en trevlig förmåga. Mikael, som är en av grabbarna som ska åka, kom givetvis. Det var ju kvällens höjdpunkt att få tillbringa den sista kvällen med honom innan de åker idag. Nicklas släpade med sin bror Dan. Kul att inviga lite nytt folk i våra besök på favoritstället.
Det var trevligt att komma tillbaka dit efter lördagen. Sen så är 28 februari preliminärbokad också. Undervåningen är till för alla vi som var med i lördgas fast denna gången är det "welcomehomeparty"!! Men det blir mer planering av det längre fram ska ni se!
Men igår var det iallafall en mycket trevlig stämning. Som vanligt iof. Tina som skulle hem senast 21 för hon skulle upp och jobba kom inte alls hem 21. Malin hade tassat iväg men vet inte riktigt vilken tid detta var. Kim som skulle kommit runt 19-20 kom inte alls. Hon hade tvärsomnat och svarade bsolut inte på telefonen. Kan ju bara hoppas att hon vaknade när Mikael kom indundrandes till henne efter elva någongång.
Tomas kom efter 20 men han körde så det blev bara en gul öl till honom. Vid 23 blev han trött och ville hem. Och eftersom han hade bil så gick alla som var kvar. För då blev enheltvanligTomas helt plötsligt privatchaffisTomas!!
Dan som är närmare 47 meter hög satte sig givetvis fram. Mikael som ligger strax under Dan på längden ville sitta i mitten. Såklart mellan mig och Tina. Men Nicklas då.. Vart ska han få plats. Han kröp ihop så fint i bagaget. Voff voff!!
Förbi järntorget och där blev det kramkalas för Mikael skulle av. Hatar avsked. Det är så känsloladdat :/ Men så åkte vi vidare. Så började hela bilen vibrera. Alla fick sms samtidigt. Tillomed Nicklas som fått hoppa in I bilen. Och gissa av vem. Jo Mike såklart. Gulle han verkligen!! VI KOMMER SAKNA DIG.. Och givetvis Mats & Chrille med! Litegrann iaf :P
När Tina och Nicklas hoppa ur bilen hemma så blev det mer kramande. Tina & Ulle fick lite separationsångest där men det är ju för i fan bara 2 ½ vecka.. Tss, Victoria gonna miss us!





Mister Nicklas i egen ihoptryckt version!

Fick in några iallafall..



HAHAHA Lädigt!!!



Denna snodde jag av min gamla granne. Sen satte han upp en till likadan.




Undra vilket språk man får inföörmationen på!?!




jäkla skit.

Tänka ju att jag skulle fått in lite humor men det sket sig när min dator protesterade mot att ta emot bilder via bluetooth från mobilen. Det gör den aldrig annars, så vet inte vad det är för fel på den.
Jag har iaf under årens lopp samlat på mig en väldigt massa roliga lappar med diverse stavfel på. "Lägenhetsbytta" och "Ej båta våning" är bara två av dem. Men ska försöka fixa in dom här inom kort.

Mitt filmsällskap dök upp igår.. Kollade på "A lot like love", som man sett ett x antal gånger,  och "The Grudge 2".. Haha, fy fan vad dem är sinnessjuka dom jävla japanfilmerna. Det var den amerikanska versionen men ändå. Hoppade ju fan upp i taket av rädsla flera gånger. Tur att man hade en stor stark man jämte sig!!
Käkade skumtomtar och lite chips.. Sen sova.

Var uppe med den där galande saken i morse men gick sedan och la mig igen för att vakna till liv kl 10. Och nu sitter jag här. Betalat räkningar och pratat med mamma på msn. Oh, jag vill åka idag.. Eller nee egentligen inte för idag blir det Victoria och det vill man inte missa. Sen jobbar jag i helgen och det vill jag inte heller missa. Älskar att vara på gården med alla små skitungar. Är lite avundsjuk på alla stockholmare bara som har snö medans vi redan lyckats få slask fast vi inte ens HAFT snö än.. Götelaborg i ett nötskal!

Mikis kommer ringa när som helst och vi ska åka till Rusta för hon ska köp plastgran. Mot sin killes order! Han vill inte ha gran alls men han ju också vara glad att hon väljer plastgran. Hade ju lika gärna kunnat sätta sig ännu mer på tvären och köpt den största kungsgranen av dem alla och ställt in i deras inte alltför stora vardagsrum. Muhaha, vilken syn. Kanske ska övertala henne till detta! GO MIKIS!! STACKARS BERNHARD!!

Som ni förstår så måste jag kila in i badrummet och borsta tand. Klä på mig och vara klar när galningen ringer.

Måste lösa det med bilderna me. Det är höjdarhumor!!

snorar i kön.

Man får inte stå och snora i kön. Speciellt inte på Ica när man är ett huvud längre än mig. Och står och trycker sig jävligt för nära bakom mig. Jag vände mig om för att blänga till men det skulle jag ju inte gjort. Knappt 5 cm bakom mig står miffot så jag såg bara lite av hans bruna fula jacka innan jag fort som fan betalade och gick. Fort gick jag. Bort från alla himlans baselusker borta i kön. Och hem med min nyinköpta påse skumtomtar. Vart sugen på det i flera veckor men eftersom jag försöker hålla mig borta från allt sånt så hade det inte blivit av att jag köpt några. Och inte heller har jag vart inne i någon affär som har en skål bjudskumtomtar heller. Då hade min lycka vart fulländad. Nu har jag ätit 3 styckna och undrar varför i helvete jag köpt en påse på 250g när jag redan mår illa på dem. Låta dem ligga och sen hänga i granen fram emot jul. JAAAAAAAAA!!! Gud, va fint det kommer bli.. hm eller..? =/

Påååååååååååååååååååååååsen!!!

Vart i stan och lunchat med min ärkepolare Hani. Vi åt tacobuffé och smarrigt värre var det! Fick köpt mig en zebrarandig kort tunn jacka också. Inte för att jag hade pengar till det men för att jag ville. Så nu ligger en av mina räkningar väldigt illa till. Tur att man åker iväg 2 veckor till värmen på söndag och inte kommer bränna en spänn. Jag längtar sååååå mycket!!! Kollat in vad som ska packas med idag. Eftersom jag vill ha en pytteliten väska med mig så blir det inte så mycket. Det känns bra. Ska ju bara ner och slappa så klackskorna lämnas hemma. Flipflops, bikini och allt sånt bröte köper jag där nere.

En ganska grisig tacotallrik men lika god som grisig.

Fan jag lyckades ta mig upp till slut igår. Klockan 22 på kvällen. Då var jag tvungen och kolla på Boston TeaParty för Filip och Fredrik söp sig fulla mitt på blanka dan och gick till jobbet. Det är ju så jag . Inte att gå till jobbet svinfull men att vara det på dan. Det är ju så härligt med dagsfyllor =) Pratade med Thomas samtidigt. Det var han som tvingade mig att gå upp från sängen och förflytta mig till soffan. Eller vi pratade inte så mycket. Satt mest och asgarva åt tv:n. Sen var det sms-krig på hög nivå. Alltid lika kul att köra 20 frågor som oftast slutar med en 50-60 sms fram och tillbaka.. Tiden går skitfort!

Ska ta ett varv nu och tända alla miljarders ljus. Sen kolla en kass film. Sen får jag besök och då blir det en film till.

Imorgon bär det av till Victoria! Sedärja!  Någon som blev chockad?!? Kl 17..!!

Pussel!!

en måndag i sängen.

Ja så är det. Jag har fortfarande inte gått upp. Eller jo, jag har vart uppe men hoppat ner fort som fan igen. 2 tolettbesök, En frukosthämtning och nyss vart jag ut och hämtade en tallrik lättfil med jordgubbssylt och en skivad banan i. Middag är ett senare projekt. Tog fram kassler ur frysen,



Detta är vad jag pysslar med. Håller mig uppdaterad om vad som händer med hjälp av www.aftonbladet.se och
är helt inne i boken som tyvärr kommer ta slut idag om inget drastiskt händer så jag måste slita mig.



Lördagens klänning.

Nä nu blir det bok bok bok.

Minnet från helgen.

Sitter i sängen nu, men varma goa täcket över mig. Datorn står och surrar i knät och forsar ut värme. Jag undrar om det kan börja brinna..?? För det är verkligen typ 178 grader!!!!! Ätit frukost i sängen. Det var längesen sist. är uppvuxen med frukost på sängen. Hade vart gott och ha någon som gav mig det varje dag. Jag är en frukostpåsängenmänniska!

Det är måndag idag och jag har inte tagit mig ork till att skriva på hela helgen. Det suger ju kamelpung för nu har jag skitmycket att skriva om. Var på väg hela dan igår men så fort jag loggade in mig för att skriva så tappade jag lusten. Låg som en död säl i soffan hela dan.. Från kl 12 till strax efter 00 inatt.. Fick ner 2 filmer jag kollade på. 2 helt meningslösa filmer så fattar inte varför folk ens gör sådana. Ingen hade ju saknat dem om dom försvann liksom. Ut ur filmregistret!!!

Skit samma.. I fredags var jag hemma hos Mikis på kvällen. Bara tog det väldigt lugnt och kollade lilla äckelJohan på idol. Vad gör han där..? Han var min favorit under uttagningarna och sen gick det utför. Usch, vilken liten prick han är!
Jag åkte hem från Mikis vid tolvtiden. Och på väg hem såg jag det bästa på tokigt länge.. Det kom på en snubbe på Vågmästareplatsen. Jeans tröja å uppknäppt jacka.. och haha detta är kul som fan.. En MINICALL..!!! Förhoppningsvis den sista i Sverige!! Och det värsta var att han var grymt stolt över den. Den hängde där i skärpet och han gick och stilade med den med sin uppknäppta jacka! Han hade lika gärna kunnat skriva i pannan: Kolla ner, jag har en minicall!!! För så gick han. Nöjd såg han ut att vara med. Vad har han att vara nöjd över. Att han åkte buss en fredagskväll och skulle in till stan för att hänga vid ingången till Nordstan där resten av allt sånt pack hänger..?? Oki, det kan jag ta för de verkar trivas där. Jag var mest nöjd över att komma hem så jag fick sova. Men ändå.. kan inte riktigt släppa hans gångstil och blick asså.. Måste vart langare av något slag.

Sov taskigt som fan natten till lördagen. Telefonen surrade och pep till om vart annat. Fick ett ganska roligt fyllesamtal av Lenny. Han är ju lätt en av de flummigaste människorna. Eftersom jag lider av någon slags nojja så kan jag inte stänga av ljudet på telefonen för jag vill alltid gå att bli nådd. Därav väldigt lite sömn..
Men Kim ringde vid 9 sen. Så jag som hade planerat att bara kila till solariet åkte ju på att möta henne i stan kl 10. Traska runt och köpa klänning och lite till. Sen istället för att åka till mitt solarium där jag bygger bränna lurade hon iväg mig till Kortedala av alla ställen. FATTA?! Jag vistas inte på sådana ställen. Speciellt inte om jag tvingas att åka vagn dit. Bara massa rövare och banditer där. Vi var i vilket fall som helst hos mig vid halv ett igen.. Trötta båda två. Men det var ju bara att börja fixa och dona. Natalie skulle ju komma vid 14 för att locka och fixa mitt hår. Innan det skulle man duscha och peela och få bort alla ovälkomna hårstrån från kroppens all hörn. Kim la sig och vilade i min säng så länge. FUSK!
Natalie kom och hade med sig sötaste Bella. Vilket litet charmtroll.. Håret blev gjort och jättefint. Så jag började sminka mig medans Natalie gick på Kims jävla kalufs. Kan man ha så mycket hår på huvudet??? Skänka lite till mig kanske.. Det hade inte vart fel.. Bla bla bla, vi blev klara.. Hetsade ihop våra saker och ringde taxi. Det var Homan som kom och det är alltid lika kul att träffa på honom..

17.20 klev vi in genom de magiska portarna till Victoria och så var det bara att svansa ner till undervåningen och börja blåsa. Alla dessa satans ballonger som skulle upp. Svart Metallicrosa och metallicsilver. Det blev riktigt fint när det var klart. Hani och Anders kom oxå strax efter 5.. Liiite sena men vad hade man räknat med då. :)
Vid halv 7 började folket släntra in. Efter en halvtimma hade nästan alla kommit så vi körde fram buffén. Efter att alla betalat till mig så fick de sina dryckesbiljetter och sen fick dom äta. Jag som hade börjat hälla i mig som en kamel så fort jag kom var riktigt go under tassarna redan innan jag börja äta. Så det var inte så mycket till matro för mig för jag sprang mest runt och fixa med allt annat. Men det e ju bara så typiskt mig. Måste vara överallt. Helst samtidigt.

Kvällen rullade på och jag tror inte jag ljuger när jag säger att ALLA blev kanon. Här var det ingen salongsberusning inte. Nänä. Fullast vinner var temat. Jag tror att Nicklas vann. Men tillbaka till det senare.
Fram emot 22 så dundrade det in multimycket folk. Både kända och okända förmågor.. Måste vart vid tolvslaget där som vi kilade mot Nivå. Vi var ett gott stort gäng.
Kommer fram iallafall och den jävla dryga apvakten, en tjej givetvis, stoppade mig och sa att jag var för full. HA, vilket skämt. Visst var jag det men det tänkte jag inte ge henne. Så jag fick göra något konstigt fingertrix för att bevisa att jag hade koll på läget. Vips, så var jag inne. Jag själv hade nog inte ens släppt in mig! Muha!! Lurad.

Mikis & Emma kom. Det var riktigt kul. Vi dansade schlager på översta våningen. Och en trappa ner där resten av folket befann sig, där bara var man. Vi var så många så vart man en vände sig såg man någon av oss. Kanske borde hyrt Nivå istället för Victoria. (=
Flera timmar rann iväg och vi hittade ju Los Trattosgänget me. Lätt kvällens höjdpunkt. Mycket dans och flum med gänget på schlagervåningen.
Vet inte vad klockan var riktigt när jag och Mikis fick för oss att pila hemåt. Efter att ha gått i pumps med höga klackar hela kvällen så hade jag ont. Ville inte ta ett steg till. Så kom jag ju på att jag hade vart duktig innan jag åkte hemifrån. Jag hade ju tagit en systemetpåse och lagt i legins, tröja och ett par lågklackade pumps. Detta låg i Kims väska så jag hämtade det. Drog med Mikis till toa för att byta om. Fy fan va skabbiga toaletter! Minus minus minuspoäng! Bytte om och skulle byta skor. Meeeeeeeeeeeeeeen vafaaaaaaaaaaaaaan! Där låg ju bara en av mina skor. Jaja, på med de höga igen och "haltade" bort till Kim igen. Som för övrigt stod och såg allmänt aspackad ut. Haha, alla var schweinfyllda med alk. Kollade igenom hennes väska efter den försvunna skon men icke. Den var borta. Hur detta gått till kommer jag nog aldrig få reda på.. Så nu är jag ett par fina skor fattigare. Eller iaf ena.
Hämtade ut våra jackor och så säger Mikis plötsligt: -Bussen går om 7 minuter! Jamen det är ju lugnt säger jag, som trodde att den gick på Valand. -Men det går från centralen, kläcker människan ur sig då, så vi får snabba oss!
Herrejävlar, trodde hon på det själv eller..?! Men jag pindades och försökte snabba mig så fort jag kunde. Alla tjejer vet ju vilken smärta jag menar.. Den jaghargåttihögklackatförlängeochnärmanskahemkommersmärtan. Ahh, den är inge ball. man vill bara dö.
Kom ner till Kungsportsplatsen och som en skänk från ovan kom 4ans spårvagn. Tvingade på Mikis, som gick och pratade i telefon, och precis när vi går av den vid Drottningtorget så gick våran sista buss hem. Typiskt!
Jag skulle nämligen sova hos MIkis för jag ville inte nana själv. Och hennes gubbe Bernhard var ute på jakt hela helgen och var inte hemma.
Ingen hade en spänn kvar och mitt bankomatkort låg hemma. Så vad gör man då. Det var freeeeezing kallt ute och vi hade lite småbråttom hem oxå för Mikis hund skulle ju gå ut.
Försökte få tag i taxi. Lyckades. 5 minuter vid Franks sa dom. Visst, efter en kavrt var dom fortfarande spårlöst borta. Alla 140140-bilarna. Men så till slut kom den. Bad honom köra hem till mig för att det var där pengarna befann sig. Snabbt upp och tog på mig stövlar istället och tog kortet. Ut i svalen för att sekunden senare springa in och hämta tandborsten! Jag borstar alltid tänderna!! Duktig flicka!
Ner i taxin och sen bar det av hem till Bjurslätt där Mikis bor nuförtiden. Och det roliga är att under hela denna tiden. Från det att vi gick från Nivå till att vi missade bussen till taxi överallt så pratade Mikis i telefon. Och den som känner henne vet att det inte går att få kontakt med henne då. Speciellt inte när hon är full. Så man kan säga att jag löste detta ganska bra för att dra på en lealös Mikis undertiden.
Fast jag pratade med i telefon. Tina ringde. Sötnöten hade kommit hem till Nicklas, som för övrigt hade druckit för hela avenyn och åkte hem tidigare, och kom inte in. -Låt dörren vara öppen så jag kommer in senare, säger Tina till Nicklas. -Såklart bla bla bla, svarar han helt dyngad. Det kunde man ju räkna ut med lilltån att han skulle glömma.
Så Tina bankar å ringer på helt förjäves. Men när vi snackat en stund om alla incidenter som kvällen gett så öppnade han. För att antagligen däcka samma sekund igen. Men Tina kom in och jag kunde slappna av. Tjoho!

Vi somna in ganska bra efter att Delphi vart ute. Jag stannade dock inne och tog hand om mina onda trampdynor.

Denna lördag den 22 november var mycket lyckad. Alla folk kom till middagen med undantag för 3-4 st. Men det är ju deras förlust! Så räkna med att ungefär i februari mars så blir det en liknade kväll igen med samma folk för då kommer våran älskade Triss, eliten kan man säga, hem igen!

Det finns en som är sjukt het. Vem vet bara några.. Mjau..

Nu nlir det till att ta sig i kragen. Duscha bort söndagen i soffan och försöka få lite luft kanske. Men har inte riktigt lust idag. Kanske kommer.. Byyyyyyyyyyyyye bye













en kall dag så in i helvete!



Vart och myst med Lucas den store idag en stund. Passade på när jag ändå vart och solat och befann mig i området. Han är ju bara för tuff med mamma Sandras mössa. Sweeeeetie!



Sen kom jag hem och var skithungrig. Som tur var hade jag redan förespått detta så pannkakssmeten var färdig i kylen. Kesellapannkakor även denna gång. Det är världsklass på dem. Oh, favvo!
Och så ännu ett patetiskt bevis på att man lever själv. Står och äter samtidigt som nästa gräddas. Finns ju inte i mitt beteende alls att sätta mig i lugn och ro å äta. Nene, hets hets!
Äter jag middag gör jag det med tallriken i knät vid datorn, Eller som sagt ståendes i köket.
Idag fick jag även tummen ur att slänga soppåsarna. 4 st hade de blivit nu. Undrar lite vad jag har för sopor eftersom de inte hade börjat lukta än. Den första är ju mer en en vecka gammal.. Hm, eller är jag bara van vid lukten?? Nee, då borde väl någon som besökt sagt till.. Eller?!?!

Duschen kallar! Lite snö idag. Tufft.

WOOOOOOOOOOOOOOOOHO

Hittat det! Kände det på mig att det fanns någonstans. Kände inte alls för att  göra mig iordning och åka iväg till passcentralen för att ta kort. Nej, jag vill bara slänga på mig mjaokisar och pila till solariet.
Så ner i källaren.. grävde fram 3 kartonger och gick igenom dem. Fick fram massa sommarkläder som jag ska ha med mig på min miniweekend i thailand. En lååååååååååååång miniweekend.
Och så kom jag till tredje kartongen. Lyfte på en grej där och DÄR.. där låg passet och sken. Tror ni jag blev glad eller.. Ohja! Halleluja!

Så nu slapp jag allt meck med det. Så gött!!

Ska ta mig i kragen å åka till solariet. Men först ska jag nog kolla på Tropic Thunder. Den ska vara rolig. Har haft den länge på datorn men inte velat se den. Roligare och se såna filmer med någon. Men eftersom det aldrig kommer hända så får jag se den själv. Blir nog bra det med.
Får se vad som händer resten av dagen. Inte en plan och inga planer på att skaffa mig planer heller.. Så det så. Dyker det upp något, så visst. Annars bara kalaschilla.


JIIIPPIE!!!

för ca 12 timmar sedan.

Ja för nästan exakt tolv timmar sedan satt jag här på samma plats å skrev. Fast då åt jag frukost samtidigt. Nu har jag precis för en timma sedan ätit fiskgratäng. Det är mumsigt kan jag lova.
Sitter med filt runt hela mig. Helt stelfrusen. Det är illa. Fått lite småfeber av vaccinationssprutan jag var och tog i morse. Och så nojig som jag var. Värsta mesen. Fattades bara att jag skulle bett om bedövning innan. Men så satte jag mig på britsen. Och spände varenda del i kroppen. För att efter en stund undra när hon skulle spruta in skiten i mig. Det var tydligen redan klart!! Haha.. Satans mupp jag är!! Hon skrattade lite åt mig och satte på ett fjuttigt plåster. Men jag undrade mest vart Bamseplåstret var. Får inte alla räddharar det??
Stolt över att jag klarade det så galant kilade jag till Buttericks & även Bodega. Inhandlade lite godsaker til lördagens partaj.

Fick gjort allt jag skulle idag. Känns skönt. Så nu sitter jag här halvt febrig med en baluppsättning i håret.. Tack Natalie.. Hoppas det blir lika bra på lördag.. Ohhh jag lääääängtar!!!

Hittar för övrigt inte mitt pass så jag ska  till polisen imon och fixa ett nytt. Tar 5 arbetsdagar så borde ju få det tills nästa fredag då. Det sa farbror polis i telefonen iaf.. Måste lösa sig..

Nu sitter jag och funderar på om jag ska kolla på Fantastic four på 6:an eller inte.. Börjar om 20 minuter. Jag har ju lite svårt att kolla på såna filmer själv. Hmm, jaja, löser sig..



Detta såg jag då jag reste mig från soffan. Haha, punka på alla cyklarna eller..??




lite efter 8.



Sitter nu och mumsar i mig min frukost här. Det är inte fel alls. Inte för att jag var särskilt hungrig men för att jag ska iväg på en massa äventyr idag.
Som jag för övrigt inte har det minsta lust till. Ne usch.. Gick upp kvar över sju och sen dess har det bara vart otur.. misär.. Kan ju iof säga att det började när jag la mig igår strax innan tolv. Kunde jag somna NOPE! Inte en chans. Läste lite till för att bli trött men tankarna bara smet iväg på villovägar hela tiden. Det är ju på topp 3 listan över otrevliga saker. Att ligga och vrida sig i sängen. Vara klarvaken men ändå så irriterande trött.. It´s bad!
Så i vilket fall.. Upp och studsa. In i duschen. Och så helt plötsligt känner jag bara floderna komma. Detta jäääävla näsblod som kommer så fort jag är det minst oklar i huvudet. Måste beställa tid och fixa detta. Bränna eller vad dom gör dessa underbara Dr Vitrockar vi har här.
Jag har fortfarande inte hittat mitt pass men jag vet ju att det ligger här. Känner riktigt hur det ligger och hånskrattar åt mig.. Nanananananaa, du kan inte hitta mig! Ohh fuck. Vart ääääääääääääääääääär det???? Hittelön till den som kommer hit och finner det.
Spillde kiwi givetvis nu me. Gick änna hål i botten på den så det skvätte över hela mina nyvättade jeans.

Drack Mojitos igår. Mikis special. Haha. Då började vi med 3 dl limevodka.. Hällde ner en påse Mojitomix (ja, ni tror väl inte vi ställde oss en onsdagseftermiddag i mjukisbyxor och gjorde riktiga med Mynta å hela köret, nej nej) och efter påsmixen några deciliter vatten. I detta pressande vi ner en hel lime och sen ca 176 kg socker.
Denna underdryck fick mig att skratta istället för att gråta. Det behövdes. Det var bra mycket jobbigare än jag hade trott att höra att sitt Ex är ute med Sitt Ex sen innan och kollade på soffa av alla saker. Okeeeej. Visste ju att de pratat och så sista tiden vi bott ihop men vafan. Nu får man ju massa syner framför sig. Ohh, detta hade jag inte alls väntat mig. Fan, kan man inte bara stänga av sina känslor.. Grisfrikadell säger jag bara!!!!

Delphi, Mikis vovve.

Nu ska jag fanimej ta min bomullstuss i näsan och slänga på mig lite kläder, spraya håret och sen kila till järntorget och vaccinera mig på Järnhälsan!
Sen ska jag köpa lite skit till llördagen och sen ska jag till Johans kontor och hjälpa han med en grej. Eller 300 grejer rättare sagt. Blir kul.. Sen kl 15.00 ska jag vara på Natalies frisörskola för hon ska träna uppsättningar på mig.
Haaaaaaaaalleluja!!!

Måste ju finnas annat än Mojitos som kan få en att må bättre.. Haha..

De 2 veckorna nere i Thailand kunde inte komma lägligare.. Kanske finns det en Gud?! Är mamma min Gud?! Hmm, tåls ju att tänka på ett tag.. CIAO CIAO!!

Bokat och betalt!

Fick en trevlig överaskning av min kära mor idag.. 2 veckor till Thailand. Känns pretty göödie om man säger så. Så jag kollade runt lite.. Ringde och beställde. Ordnade in pengar på mitt konto och betalade. Så imon kan jag skriv ut biljetten och nästa söndag, den 30 november kilar jag över jordklotet för att dricka paraplydrinkar och njuta av solen. Så får ju hoppas att det inte spöregnar varje dag men den risken är ganska pytte!

Letar febrilt efter mitt pass oxå. Det är ju galet att jag inte hittar det. Vet ju att det är här ngnstans.. grr morr.. ät mig! Ser ju det framför mig men vet inte VART???!!

Mikis kommer vilken sekund som helst och då ska vi iväg och chillouta hela dagen. OM jag hittar passet då för annars kan jag inte koppla av..

Måste dra! Bye bye!

kalles randiga.

kaaaaaaaaaaaaaaaaaaviar!!! Jag vill ha kaviar hemma nu!! Ingen randig skit utan den med dill i. På knäckemackor. Fy vad gott! Ohh varför kom jag och tänka på det nu. Crap!! Får fixa det imon kanske.. Påminner om många många år sedan när det alltid fanns allt gott hemma. Men då bodde man ju hemma fortfarande. Då sa man bara vad man ville ha så fanns det sen liksom. Lyx att bo hemma ibland!

La på luren nu. Suttit och pratat med Mikis i en dryg timma. Det är så himla gött när man bara kan sitta med handsfreen och pilla med datorn samtidigt.. Inte behöva prata särskilt mycke utan bara grymt till då och då. Fick sökt 2 jobb samtidigt också. Mycket bra måste jag säga. Sen pratade vi ju givetvis lite me om allt och lite till men en timma i telefon är ingenting.. Tur att vi ska hänga gäng hela dagen imon då. Jag och Mikis. Och även Natalie efter att hon är klar i skolan.. Det blir kul!!

Idag har jag fan haft en intensiv dag, Upp tidigt.. Fixa och dona hemma lite.. Gjorde allt utom att gå ut med mina två djur.. Skräp & Påse heter dom. Varför har jag så svårt för att gå ut med soporna.. Det är inte jobbigt att skutta ner en trappa och gå ut 4 meter på gården.. Men i vilket fall så är jag sämst på det. Men imon.. då SKA jag göra det.
Jag åkte in till stan vid 11 idag. Fyllde på mitt busskort som gick ut i helgen så nu kan jag åka lagligt en månad till. Jippikajej! Var på salongen strax innan 12 och vid 14 var jag klar. Nyfärgad och fin. Tog mig till Sandra och pussade ihjäl Lucas, som givetvis börja bajsa så fort han satt i mitt knä. Alltid. Haha lockar jag fram bajjet???
Pappa Henke kom hem och Syster Alex kom förbi. Hade lite trevligt tjöt och sen stack jag å Sandra och solade innan vi skulle på APTmöte kl 17. Det var också mycket trevligt. Vi som jobbar på Kålltorps fritidsgård är smått störda allihopa.

Kom hem vid 20 och har suttit här sen dess. På samma sätt med datorn i knät.

This is me now!

Läste klart Nobels testamente på väg hem på bussen idag. Så nu ska jag stänga ner tv:n och datorn. Borsta tand och krypa ner och fastna lika hårt i Livstid, som är en direkt fortsättning.. Läsa is life!!!



Hej min kära kusin Robert!!!!!

Kärlek på nivå.



Här sitter han i mitt knä och myser och har det skönt.. Så härligt!!
Inte träffat lillen sen i Onsdags.. illa!




gott..?

Såhär tommer jag mitt askfat..


-Vad heter landet där man böjer bananerna? *trallar*
Fått den låten på hjärnan. Det är lite B måste jag säga.. Om jag bara hade haft en liten gnutta sångröst. Vad mitt liv hade vart enklare då.

Peter är här på en blixtvisit. Det är trevligt, vi umgås liksom inte. Han sitter och pillar med sin telefon och jag sitter här och fördriver tid med att skriva skit.

Vaknade vid 10 idad och tog mig en lång promenad. Gick i lite mer än en timma fort fort med go musik i lurarna. Gick in på Brunnsbohallen sen för att köpa bröd men kom ut med det och massa till.. Clementiner, äpple, potatis, lök, pålägg, noodles, KIWI..
Jävla va gott det var med kiwi. Var nog tiotusen år sedan jag åt det sist. Ska ät det jämt nu. MUMS!!


värst med söndagar.

känner mig ensam.. inte bara för att jag sitter här en jävla söndag och väntar på det ända tv-programmet jag kollar på ska börja. nene, allmänt. Alltid har alla något att göra. Det är film med pojkvännen, middag med tjejen, middag med familjen, parmiddagar eller bara allmänt som att vara hemma tillsammans. Vad har hänt..? Förr, för inte allför längesedan så fanns det alltid folk att umgås med. Men inte längre. Vad gör man som singel egentligen. Ligger alla hemma och känner sig övergivna och ensamma som jag? Och idag har jag tillomed både vart ute på 1.5 timmes promenad med Cattis plus att Hani och hennes kille Anders vart förbi en timma på nudelfest i köket..
Vet ju innerst inne att jag inte alls är ensam, men en dag som idag när man skulle kunna gå in på Ebay bara för att köpa sig ett sällskap om det hade gått, är hemska.. Det fattas liksom något.. eller någon.. Varför dyker denna känslan upp.. alldeles för ofta i mitt huvud?? Är det någon som kan svara på det..?
Vad gjorde jag förr liksom.. Innan jag flyttade tillsammans med mitt ex och vad gjorde vi sådanahär dagar..? Spelade ingen roll om vi så bara satt hemma båda två och inte pratade med varandra. För man kände närheten. Man visste att det satt en vid datorn eller låg en i soffan som man kunde prata med om man kände för det. Så är det inte längre för min del. Och det är det jag saknar mest. Jag saknar inte våra obetydliga gräl, men jag saknar det vi hade vissa stunder. Kommer det komma in någon i mitt liv igen som kan ta den platsen.. Jag hoppas verkligen det för ensamheten suger.. Jag trivs att vara ensam vissa stunder. Att kunna slappna av, läsa när jag vill, komma hem när jag vill, laga mat när jag vill.. Allt det är skönt. Men jag vill ju någon som jag kan komma hem till.. laga mat till eller som bara vil att man ska vara hemma tillsammans.. Dystert!!
Som igår efter jobbet.. Kom hem strac efter 23. Helt mörkt helt tyst och vetskapen om att ingen kommer komma hem på småtimmarna.. Att man kommer vakna ensam, äte frukost ensam och inte veta när man träffar en mänsklig själ nästa gång.. Fy fan vad jag e deppig. Fast jag mår löjligt bra med. Och det är ju lite betryggande..
Klockan är nu 20.00 och mitt program börjar. Ensam mamma söker. Det är ju också ett uppmuntrande program att kolla på när man själv vil ha den kärleken de får.. morr..

gjorde en sak i fredags efter jobbet som jag ångrar.. det är hemligt så jag kan inte säga vad. men det var väl kul fast inte nu.. typiskt ulle..

ne, ska ta och kramas med mina soffkuddar nu. dom har inget val liksom.. tur är väl det, annars hde väl de me rymt.

kärlek till alla som orkar med mitt tjat och allt jämt.. Mikis, alltid denna klippa. Hani, som alltid får mig att tänka om. Sandra, för att du bara är du.. Bäst!

min kväll på jobbet

kom hem för en stund sen här.. ska rosta mig 2 mackor för jag e svainhungri. verkligen hungrig.. ändå käkade jag 2 korv m. brö på jobbet.. Det mest urballade jobbet. Fan vad jag trivs där. Det blev som jag skrev innan. Kaos när Sandra var med och jobbade också.
Vi har spelat spel. BarnTP. Vem förlora? Jag såklart!! BARNTP!!!! Tror Sandra fuskade när hon läste mina frågor.. Kan man ju tuta i sig iaf. =)
Kort har vi spelat med. 4-mannakotte. Haha, det var nog 10 år sedan sist. Men vissa saker är ju löjligt kul. Sjuan lärde vi kidsen.
Kokat korv. Spelat pingis har jag inte men det gjorde jag igår. Summering av kvällen är iaf grym.
Så körde Sandra hem mig och det var skönt. Halvstorm ute.



En del av framsidan av Gården.


Sandra hittade ingen mindre kastrull. Skulle kunnat koka 100 där i.


Myste till det med tända ljus överallt. Dålig skvallertidning och vatten.

Veckan som passerat.

Passera är också ett sånt underligt ord som kan betyda två saker.. Det tycker jag är fiffigt. Passera en tomat eller passera ett övergångsställe... Du kan passera en tomat på båda sätten men övergångsstället blir svårt att passera som du kan passera en tomat. Men nu passerar vi detta så jag kan försöka få ner vad jag har gjort denna veckan som passerat förbi.

Måndag: Oh ja, denna måndag från ingenstans... Fick krupp på kvällen av tristess så jag slängde på mig mjukisar och en jacka, tog min bok och satte mig på bussen till Olskroken för att där byta till ettans vagn som skulle ta mig till Kaggeledstorget där mitt älskade solarium ligger. Klockan var runt 7 när jag fick för mig att etta var en bra idé att utföra sådär på en måndagskväll.. Så tjoff tjoff så var man solad och klar.. Tog 11 minuter och då räknar jag med att det tar 3 minuter innan solariet sätts igång när man putt i pengarna i boxen. Fort in fort ut som man säger. Men sen kommer vi ju till kruxet att åka hem.
Jag hade ju matchat 53ans buss med ettan när jag skulle dit. Så det gick ju smidigt. Kommer upp till hållplatsen och jag kan ju mitt i allt påpeka att det var storm regn och riktigt ruskväder ute. Fick vänta där i 9 minuter på vagn. Kommer ner till Redbergsplatsen och hoppar glatt av bussen för att mitt glada humör fort ska sjunka då jag ser 53ans jävla horbuss precis åka. Så 35 minuter tills nästa. PUST!!  Här kan jag ju inte stå och blåsa bort tänkte jag och hoppade på första bästa vagn mot stan.. 6an blev det. Perfekt måste ju det bli för den stannar ju vid Nordstan och där går min 40buss hem. Trodde jag. När jag kollar upp från min bok som jag är helt fast i så är jag ju på väg åt helt fel håll. Utanför burgården!!!! Men vänta lite, jaja får väl hoppa av på Korsvägen då och försöka hinna tillbaka till Redbergsplatsen innan 53an går då. Hade ju ändå en halvtimma på mig. Så på 8ans spårvagn och in i boken igen. Kom fram med 3 minuters marginal med bussen och sen var jag hemma 9 minuter senare då 53an bara tar 6 minuter från Redbergs till min hållplats. Och nej, man kan inte gå den biten för det är en tunnel som man inte får passera utan bil/buss/lastbil/motorcykel.. Annars hade biffen vart klar och jag hade trskat hem i stormregnet.
Kom hem till slut och som Otto G säger attackslappa i soffan ännu igen!!!

Tisdag: Hade ju sen dagen innan planerat att Victoria var målet för kvällen. Kl 18.00 skulle jag och min hävarkompis Tina befinna oss där med våra söta små rumpor. Men innan detta har man ju förpliktelser också. Mina var att tvätta 5 maskiner tvätt och laga middag. Lakan, handdukar kläder ja fan vet allt blev rent och luktade äpple efter många timmars slit. Middagen bestod av hemmalagad hamburgare med extra allt på och ett glas vin. Sen ett till. I badet. Guuu så sköönt!
Så på med kläder smink lite spray i håret så var man fit for fight för kvällens bravader.
En cider på Victoria i baren. Vi sitter aldrig i baren, men alla borden var upptagna. De är aldrig upptagna när vi kommer kl 6 i vanliga fall. Men men, när Nicklas den allmäktiga kom så tog vi och smet över till Vasastan istället. Där fanns det plats. Inte helt ledig men vi satte oss på det bordet ändå. Satt en snubbe där och pillade med sin Rubikskub och drack bira. Han satte sig i baren efter ett tag. Han fattade la att här skulle tjötet om allt löjligt och möjligt aldrig ta slut. Oh, så rätt han hade! Det kom en tjej sen.. Så antagligen hade vi tagit hans bord där han hade tänkt att ha en trevlig dejt med tjejen och hans rubikskub. SYND!!
Emil kom, utan sin mössa för en gångs skull.. Lika go som vanligt. Vi tjittertjattra lite alla 4. Grundarna till våran tradition kan man säga. En tradition som blivit mycket populär och som mycket annat folk gärna följer med på. Inte så konstigt eftersom vi 4 är bland de roligaste i västsverige.
Maria, en klasskompis till Tina dyker upp med ett gäng chicks. Och även hennes kille Jerry vart med på ett hörn. Och han, han var en klippa.. Satan, jag gillade honom.. Haha, längesedan jag träffade en som jag hade så kul och mycket gemensamt med. Man kan säga att vi klickade till tusen! Så nu har jag en ny partipolers när han kommer hem från Bahamas i december.. Vissa har det bra..
Vi brukar ju sitta till runt 22-23 våra sånahär kvällar. Vet inte riktigt när Tina, som för övrigt flög nerför trappan och rätt ut på gatan, och Nicklas drog sig hemåt. Men när jag kollade kl var den 00.00.. Oj, vad hände? Haha.. Hade svinkul. Emil var kvar iaf.. Och Jerry med tjej och två till tjejer. Helt plötsligt stod det en flaska vittvin på bordet. Hjälp! Jaja, jag var törstig.
Vid ett kanske blev det 140140 och raka spåret hem.






Onsdag:  Vaknade 6.30.. gick upp.. var vaken en timma. Gick och la mig igen. Sen vid 10 så åkte jag till Sandra och hade en heldag med henne och min lilla älskling Lukki. Vi vart på Allum och lite så. Åt god mat hos henne och jag hade den goaste dagen med Lucas som jag någonsin haft. Går inte att beskriva min kärlek till honom. Åkte hem på kvällen och hade lite kvalitetstod med mig själv. Det är skönt det med. Fick i uppdrag av Chrille Mats & Mike att fixa en avskedsfest för dem. De åker till Thailand i slutet av november nu i 3 månader. Så jag tog på mig detta. Efter 4 timmar av telefonsamtal hit och dit så hade jag bokat hela undervåningen på Victoria med buffé och dryck för 30 pers. Alla 30 hade sagt JA och så var lördagen den 22 november bokad och klar i almenackan! Ulle kan åstadkomma mycket om hon vill!!!






Torsdag: Vart sugen på pannkakor i 3 dagar så nu vart det dags. Kilade till torget på morgonkvisten och köpte mjölk och kesella. Detta är en fenomenal pannkaka som min mamma lagat till mig under hela min uppväxt. Pannkakan liksom smälter i munnen på ett obeskrivligt sätt.
Vid 11 hade jag börjar steka och i väntan på slöe Peter så smygåt jag en. Fan att Peter ska komma tänkte jag, mindre pankisar till mig.. Men jag gillar hans sällskap. Han är ju liksom lite som min bror. Har alltid gjort det och kommer alltid betrakta han som en också. Den där syskonkärleken med touch of hat kommer upp då och då. Inte ofta, absolut inte, en gång vart tredje år kanske.. Som i somras. Vilket praktgräl. Över ingenting. Det kallar jag kärlek! 
Åkte med han till solariet sen och sen hade jag betydligt mer tur på hemvägen än måndagens äventyr. Tog 15 minuter sen var jag hemma. Satte på en film. "Traitor" Sjukt bra. Låg i soffan hela eftermiddagen och kvällen. Mådde som en prinsessa. Lagade jordens godaste köttfärssås som jag nu har fryst in i massa portioner.

Fredag: Hade inställt mig på soffan hela förmiddagen och så blev det. Skulle jobba kl 17 på fritidsgården och det gjorde jag. Hade på tok för mycket spring i benen och mycket galen energi som jag smittade ungarna med. Det var den sjukaste fredagen på jobbet på mycket länge. Jag är inte frisk. Jag vill inte vara frisk och hade antagligen aldrig fått papper på att jag var frisk i huvudet om jag bett om det av läkaren heller.
Slutade vid 23 och tog mig hemåt. Kvällen slutade ju kanske inte som jag tänk mig men kan ju inte heller säga att den slutade dåligt. Bättre än jag hade tänkt. Mer om det en annan gång.

Idag är det i vilket fall som helst lördag och jag ska jobba även i kväll. Får se hur det slutar för idag ska Sandra jobba också och hon är inte helt frisk i huvudet hon heller. Nu är det dags för dusch å mat.

tusen strålande solar

Läser en bok just nu som heter Tusen strålande solar. Den är mycket bra. Man bli upprörd när man läser den, man tänker till. Den handlar om hur kvinnor i Afghanistan har det, hur de blir behandlade och deras "rättigheter"..
Tänkte bara skriva ner ett stycke ur boken som fick mig att reagera.. Sen om det är så till 100% vet jag inte men det är inte långt ifrån. Så kan man ju jämföra detta med hur vi kvinnor har det i vårat samhälle. Vi har INGET att klaga på. Vi har det bra fast vi tjänar mindre än män i vissa yrken. Det är en jävla bagatell!


Budskapet fanns också tryckt på flygblad som vräktes ut på gatorna. Mariam hittde ett på gården.

Vårt watan heter från och med nu Islamiska emiratet Afghanistan. Här följer de lagar som vi ämnar tillämpa och som du ska lyda:
  Alla medborgare måste be fem gånger om dagen. Den som under bönetid blir ertappad med att göra något annat kommer att pryglas.
  Alla män måste låta skägget växa. Korrekt längd är minst en knytnäve nedanför hakan. Den som inte fogar sig i detta kommer att pryglas.
  Alla pojkar måste bära turban. Från första till sjätte klass ska alla pojkar bär svart turban, i högre klasser ska de ha vit. Alla pojkar måste bära islamska kläder. Skjortor måste knäppas upp i halsen.
  Det är förbjudet tt sjunga.
  Det är förbjudet att dansa.
  Det är förbjudet att spela kort och schack. Det är förbjudet att ägna sig åt hasardspel och att flyga drake.
  Det är förbjudet att skriva böcker, titta på film och måla bilder.
  Innehav av undulat bestraffas med prygel. Fåglarna kommer att dödas.
  Den som stjäl kommer att få handen avhuggen vid handleden. Om man stjäl ytterligare en gång kapas foten av.
  Icke-muslimer får inte utöva sin religion på platser där muslimer kan se dem. Den som ertappas med detta kommer att bestraffas med prygel och fängelse. Om en icke-muslim ertappas med att försöka omvända en muslim till sin religion blir straffet döden.
  Lystring till alla kvinnor:
  Kvinnor bör hålla sig hemma dygnet runt. Det passar sig inte för kvinnor att ströva runt på gatorna utan mål. Om en kvinna trots allt går ut måste hon åtföljas av en
mahram, en manlig släkting. Den kvinna som ertappas ensam utanför hemmet kommer att pryglas och skickas hem.
  Kvinnor får under inga omständigheter visa sina ansikten. Utomhus måste alla kvinnor bära burqa. Straffet för att inte göra det är kraftig prygel.
  Det är förbjudet att använda smink.
  Det är förbjudet att bära smycken.
  Det är förbjudet att bära utmanande kläder.
  Kvinnor får bara yttra sig om de blir tilltalade.
  Kvinnor får inte ta ögonkontakt med män.
  Kvinnor får inte skratta så att andra hör det. Straffet för att skratta på offentlig plats är prygel.
  Det är förbjudet att måla naglarna. Straffet för att göra det är att få ett finger avkapat.
 Flickor får inte gå i skolan. Alla flickskolor ska omedelbart stängas.
  Det är förbjudet för kvinnor att arbeta.
  Kvinnor som befinns skyldiga till otrohet kommer att stenas.
 Lyssna. Lyssna noga. Lyd.
Allah-u-akbar.


Några synpunkter???




 



Dagens föda: Blåbärssoppa.

Gårdagen var det bästa på länge. Holy kwack! Började med att Peter ringde kl 08.15 och fick upp mig. Vi åkte till Surte och hämtade min soffa. Körde den till Hani i Övfre Mölndal och sen ut till Torslanda för att byta till en smått mindre bil. Hem och så somna jag. Herregud jag var helt slut. Vaknade kl 14 och då var det bara att slänga på sig mysbralls och keps för att hetsa bort till backaplan och köpa en Bag In Box inför kvällen..
Men tror ni soffan gick in i hissen eller.. Nene! hej jag heter Ulle och svagare människa går inte att hitta.. 3 våningar.. 6 trappor. Tror det kan vara pga detta som mina underarmar knappt lever  idag. Satan haha träningsvärk alabama. Och då ska vi inte prata om ryggen.. Ramlade bokstavligt talat ur sängen i morse. Hela jag vek mig och så låg jag där som en jäfla heffaklump.. Helt stört.. Men kom upp iaf efter mycket om och men och kilade ut i köket och hällde upp ett glas blåbärssoppa. Och detta glas står å glänser här nu med sin tomhet. Tänk om jag hade haft mer. Vad glad jag hade vart då. Flytande föda is the sheeet.

Vilket fall.. Det som absolut skulle bli en vit helg vlev inte det. Jag skyller faktiskt detta på Peter & Mikael.. För när dom var här på tacoskväll i fredags så tvingade dom mig att säga ja till utgång igår. Mot min vilja säger givetvis Hani JA när Peter frågar henne.. Morr... Vi som bara skulle sitta hemma och ta det jävligt passivt. KARAKTÄR! Vad är det? Jag har ingen karaktär. Jag har alkoholsug! Det stör mig inte.. Alls.. så det så. ♥

Jag slappade och badade och fick bort massa överblivet hår och drack vin och pratade med Tina i morgonrock & tofflor på balkongen med cigg.. Eller Garr som Tina så fint/fult kallar det. Jag tycker det är ett hemskt fult ord.
Hani kom vid 18. Då var det bara att klä sig. Göra sig ordning med lite klet & smet i ansiktet så man såg respektabel ut.
Sen började det.. Paparazzi alá Ylle & Heni. Sms med sjuka inslag till diverse folk. Spela säl som tappat bort sina föräldrar. Galna filmer och väldigt mycket vin. Så kan man summera våran förfest på 2. KLOCKREN!!

Vi skulle ta bussen (!!!!) kl 21.18. Precis innan vi skulle gå så vart vi ut på balkongen. Helt torrt. Så fixar vi ihop allt som ska med och går. Nerför trappan i svalen. Men inte en meter utanför dörren.. DET SPÖREGNADE!!! Så ngn bussresa blev det inte.. Ringde taxi. 5 minuter. Okii, ingen idé att gå upp. Men! Kom ju på mitt i allt att jag var tvungen att borsta tanden. Så fort upp. Räserborsta bissingen och plockade med en påse tugg. Så kom den röda faran som skulle förflytta oss till Vasastan där vi skulle möta Kim.
-Det luktar Donk här!!!
Ja, det gjorde det. MacDtaxi. Chaffisen blev änna nojjig. -Luktar det verkligen så mycket?? -Ja, det gör det!

Kom fram, betzalade, gled in och beställde. Hängde i baren i väntan på Kim. Hängde i baren när Kim hade kommit i väntan på nästa drös som skulle komma. Så kom lite folk. Och lite till. Och lite till.
Det var alltså Ulle Hani Kim Robinson Chrille Morsing Isak Jens Kenneth Peter Mikael och ett gäng idioter till.
Det var dunderkul!
Hani som hade gett sin hemmanyckel till sin grabb Anders för att hon inte skulle åka hem tidigt försvann.. Eller hon sa la hej då men jag har ingen aning om var när eller hur?!! Vi hann iaf att springa över till krogen på andra sidan innan och där satt Malin med flera. Jag fick inte komma in först. För full sa vakten men när jag på ngt skumt sätt lyckades stå på ett ben samtidigt som jag visade legitimation och förklarade att det visst var jag så fick jag komma in. MUHA! LURAD VAKT!
Gick tillbaka inom 10 minuter till Vasa igen..

Men plötsligt vart alla borta. Helt ensam var jag. Haha, vart fan hade alla tagit vägen då.. Ringde Robinson som tydligen satt i en taxi på väg till Keybar. Den är ju mindre ok. Men han sa att Kim var kvar. Det var la tur det för i samma veva hajjade jag vad jag hade över armen. Det var ju Kims jacka. Hah, hur hamnade den där..?!
Hittade henne och så gick vi ut. Jag ville inte gå. Hade sjukt ont i foten min. Men fick inte ta taxi, nene kim skulle promt gå. Jag är ingen gåmänniska. Men vi gick. Och jag kissade. Vart då undrar jag nu.? Hmm, svaga minnen..

Vi traskade bort mot avenyn.. Eller jag haltade för jag hade skitont. Hittade en film här idag från inatt. Kim som filmat mig för att jag hade lite svårt att gå. Sjukt bra garv där..!!
Vi kom till avenyn och mötte upp folket igen.. Så gick vi till Babar för det var tydligen sveinlång kö till Keybar. Förlorade i airhockey mot Jens med 1 poäng. Fan!! Var så nära på att vinna. Jag vill ha ett sånt hemma.. Det är ruskigt kul att lira det.

HaAHAHAHAH nu kom jag på vart vi kissade. Det ligger ett Stort stort hus i Vasa. Precis snett bakom Vasagrillen. Men en stor trappa. Där uppe satte vi oss. Just det.. Hehe!!

Vet inte vad klockan var men när jag kom till hållplatsen för att åka hem så vart det över 20 minuter tills min buss skulle komma. Så jag hoppade glatt på 5:ans spårvagn som tog mig till Backaplan. Varför i helvete då undrar jag idag? Hade jag glömt allt vad taxi heter.. Så när jag kom till backaplan var det ju fortfarande flera hundra år innan min buss skulle komma.. Det tar 4 minuter med buss från backaplan till min hållplats.. Det tar 13 minuter att gå om man går normallångsamt.
Inatt tog det mig 40 minuter! Jag hade ont i fot. Jag var fruktansvärt kissnödig. Jag pratade med Peter nästan hela vägen hem. Tur det.. En liten ulle ute på villovägar som knappt hitta hem. Helt öde var det överallt.
Det är något med trappor asså. Under en trappa i en buske kunde ni hitta mig halvt nersjunken i jorden en stund inatt medans jag tömde min elaka blåsa som var full. Skulle ge allt i världen för att se mig själv sitta där. Med Peter som lursällskap kom jag nästan hela vägen hem innan jag börja fundera på att totaldö där mitt på gatan.
Det var ju som tur var inte kallt men det hade vart lite mer match om det vart 10 minus också,

Hela gårdagen var grym. Det var tossigt längesen jag var sådär gött kalajsfull så man inte hade alla chips i hagen men ändå hade koll.. När man inte kan gå ordentligt men skrattar så mycket ändå. LYSANDE!!

Nu har snart halva söndagen gått och jag ska tända lite candle, mysa till det och hoppas på det bästa..




Skapliga trissar på Vasastan.


Sömnlös i Göteborg.

          Detta är min vattenflaska. Den är helt enkelt ljuvlig. Och självklart med överallt. Och den får mig att dricka nyttiga mängder med vatten. All cred till den och lite till mig med eftersom jag orkar släpa på den.

 

Jag ha dragit på mig ett sånt mission. Under dagen ska jag ta alla (säkert 20st!!) cd-skivor och lägga in en efter en i datorn för att gå igenom dessa. Dom är proppfyllda med kort så det kommer bli mycket flabb och flum under tiden. Kort från många år tillbaka.. 5 år.. Det är vääldigt många kort. Seriöst, shit nu när jag tänker efter så är det sinnessjukt mycket kort. Va kul! Synd att från år -01 och -02 så är mina backupcd:s stulna. Jävla tattare som inte kan hålla tassarna borta från mina käraste ägodelar. Detta är jättelängesedan men är fortfarande arg och ledsen över det. Det är ju så mycket minnen somman bara vill ha nu och sitta å garva åt. Typiskt.. Men finns ju inget att göra åt det nu.. Morr!!!

Tossor. Heter det det? Fult var det iaf! Ruskigt fult.

Igår skulle jag bara åka och sola, umgås med Sandra och vara på tjockismöte kl 15.15. Egentligen skulle vi ju till Victoria på kvällen men jag avböjde detta och då skaffade resten andra planer med.

Med eftersom min karaktär suger alla kamelsnoppar i hela världen så styrde jag minsann upp en klocren Victoriakväll iaf. Cidersuget tog över helt och det vattnades från munnen när jag var på väg dit.
Klockan 17.00 tryckte jag ner min lilla stjärt på en stol och så var hinkningen igång.
Så när jag fått en liten dos av min favorit Nowak så kilade han vid  8-tiden. Då var det Kim & Magnus som fortsatte att förnöja min kväll. Mycket mycket mycket roligt. Jag hade ju tagit mitt förnuft till fånga och gått och köpt "Sanning eller Konsekvens" Vilken succé! Mer behöver vi inte säga va.. Breakdance i 10 sekunder, sjuka filmklipp från toan, många skogstokiga sms.. Ja, you name it..
Vi gled över till Vasastan vid 21. Där hängde vi vid ett tufft bord och drack en massa öl och cider. Robinson kom. Han hade fått ta del av sms:en så han ville väl kolla upp om vi var riktigt kloka. (= Det var trevligt. Även Kristoffer och hans vän + flickvän var med. En härlig cirkel. Fast det saknades ju några.
Tina
, min krassliga vän. BLI FRISK!! Saknad ju.
Nicklas, ja han saknades också på många sätt.
Kajsa, som alltid är med och förgyller.
Emil, favoritflugan som ville vart där egentligen..
Ni fanns i våra alla spontana skålar och om ni vill kan jag klippa in er i lite kort så det ser ut som ni var där. ;)

Jag är totalt mongohungrig. Ska kila till my kitchöön nav.

Längtar tills skvaller med Tina. Det blir nästa vecka. För denna helg, hör och häpna, SKA vara vit.
Hoppas min karaktär tillåter det. Annars blir det smisk på fingrarna.

LUKKI!!

Det är alltid något.. Typiskt.

Idag är det massa Något. Både roliga och tråkiga saker. Det bra är att jag myst med Hani på Pullmans. Snackat en massa om allt. Speciellt om en grej men det visade ju sig sen att det var det tråkiga med denna dagen. Det är inget man pratar högt om men ledsamt. Vissa saker blir jag bara så sjukligt trött på. VAFAN!?!?!?!!!!!!!!!!!!
Här har man gått och ändå haft något att tänka på i en dag eller två och så bara Tvärstopp över ett samtal bara. Konstigt att man är nere ibland. Men men, finns en mening med allt. (kan man ju försöka lura i sig själv)

Vi hängde på PE sen ett tag och fixade lite med ett event. Tänkte fylla år i december som vanligt och då passar man på att ställa till med kalajs. Kan bara bli bra. Var glad som fan där ett tag..
Träffade upp lilla mamsen och sa hejdå till henne.. Hon styr kosan mot Thailand ikväll och är borta tills mitten av mars.
Efter detta mötte jag upp Kim. Vi gick och fikade. Länge. Sen kollade vi runt i affärer och det slutade med att jag köpte en present till mig själv men som alla i min omgivning kommer ha väldigt stor användning av. Skrattfesten kommer vara stor imon.
Vi ska vara på Victoria imon. Kilar dit efter 17 då Hani slutar jobbet.. Chillar där med diverse öl och cider. Bra folk och självklart lilla paparzzi. Den är alltid med. WOHO!! Längtar tills imon.. Behöver skölja ner min olycka med alk och vänner.


Hani på inspelningsplatsen av en ny svensk film.  Tufft!

Vaken men inte helt naken.

Vaknade strax efter 8 då jag fick ett äsämäs av ärkapolarn Hani. Hon svarade på ett sms jag skickade til henne igår kväll. Men om jag känner henne rätt så rullade hon runt i sänghalmen igår vid den tidpunkten och att svara fanns inte e hennes värld. Det gör inget. Jag borde me rulla runt i halmen, men sån flax har jag inte. Än.. (=
 Vilket fall.. Klockan tolv idag ska jag befinna mig i stan för att äta lunch med Hani. Så länge hon lånar mig lite ♣, för jag ligger fan back. Vad hände där.. Slut, Eko i plånboken.. Yeah yeah, löser saaaj.



Här sitter jag med mina halksockar och är mätt och belåten. Kollar runt på aftonbladet och läser om den nya Ferrarin. Vi kan samla ihop lite pengar så kan vi köpa en sån och dela på. Ligger bara runt 2 mille.
Det är tydligen 85 svenskar som beställt varsin sån. De får vänta mellan 1-2 år innan den befinner sig i deras ägo. Fy, vänta som är så tröligt. Men sen undrar jag vad 85 svenskar ska ha den till.. Styla med.. SJÄLVKLART.. Köra fort med.. Jo det med men VART i Sverige då? Världens tråkigaste körabilland. Förutom Norge där man bara kör i serpentinvägar bland bergen.. Well well, något bra kan man väl ha den till. Polera typ.  Sen när ni tröttnar kan ni skänka den till mig. Så kan jag starta ett eget Ferrari Taxibolag. Det hade vart ngt.

So long fuckers!

filmtajm!

http://www.youtube.com/watch?v=yE44Rt_Ch_k

Höjden av skrattfest.. Kolla in dessa underbara Japaneser och vänta in tills han i rutan ska börja räkna.. Asså.. WOW! Den som kan hålla sig för skratt där ligger längst ner på humorskalan eller är bara väldigt duktig på att spela oberörd.

Kom nyss hem från Mikis. Haft en toppentrevlig kväll med mycket skvaller om helgen och lite av allt. Och kladdkaka! Så nu är min vita tröja 2fläckig av choklad och även mina goa träningsbyxor. Att jag aldrig lär mig hur man inte spiller!

Vet inte om jag ska kolla på Narnia eller en thriller nu.. Hmm, får se.. Ole dole doffa får det bli.. Ciao my friends.

Brauds brauds småbrauds!

En tisdag som alla andra..

Ja fan, det har jag fått sen igår. Lille Lukki kom med sin mamma Sandra. Han är 8 månader och den ända av det manliga könet som verkligen vunnit mitt hjärta. MIN PRINS!!!  Vi hade en göramysig eftermiddag/kväll igår. Korv med bröd som stillade vårat dagliga behov av korv! Vi har ätit korv idag med. Halv special med bamsekorv. Haha Nyttigt! Icke!
Häromveckan var det fisk vi hade fått dårpippi på. Det var liksom -Vad ska vi äta?? -FIIIIISK!
Undra vad det är näst gång. Man kan ju tro att vi lever ihop jag och Sandra.. Skengravida tillsammans. Men sån tur hr vi inte.
Hon rymde hem till mig igår från sin kille. Gott med lite miljöombyte. Sen stannade de över inatt så jag vakna inte ensam i morse för en gångs skull. Gud, det var härligt! Kan man hyra en som bara finns till hemma hos en på morgonen.. Om någon känner sig sugen så är det bara att smyga in runt 6-7 på morgonkvisten så vaknar jag alldeles strax och gör frukost.. Vilken deal. Frukost mot sällskap..!

Var på BVC i morse med lilla Lucas. Gud, vad barn det var där. Skrik pch legolekning och blöjbyten. SÅ långt ifrån min värld man kan komma. Kände mig vilsen.

Kan man se mer chill ut.


JAG ÄR PIRRIG!! I hela mig.. Det känns skitskönt. Helt ruskigt längesedan. Haha, wooho! Vet däremot inte vart det kommer ifrån men har mina aningar. En frihetskänsla som inte har funnits på väldigt länge. Hoppas det håller i sig.
Ska hem till Mikis ikväll med. Natalie som jag inte träffat på en miiiljard år kommer oxå. Sjukt skoj. Och sjukt kallt är det med.. Man behöver varmjackan och helst ett par eskimåskor på sig. Första vintern på flera flera år som jag är bilfri. En utmaning men rätt skönt. Slippa skrapa rutor och frysa ihjäl först halvtimman innan det blir någorlunda varmt. Neee, känns bättre att bara gå utanför dörren och ha hållplatsen där, kila på en redan uppvärmd buss och vips så är man framme för man har lyssnat på bra musik hela vägen eller läst i sin bok som man alltid har med sig. Iaf jag är sån.

Har inget att skiva.. Haha, jo just det.. Åkte vagn idag. Och så kom det kontrollanter. HAHAHA... En kille åkte fett fast. Hn brydde sig väl inte för mycket om sina buttra böter på 8-900 för han tog sött sin böteslapp och hängde fast på en av reklamtavlorna framför sig och hade nog inga planer på att betala.. Han hade nog inte gett ut rätt personuppgifter.. Eller.?! Han verka lite kajko.

HEJ LÄNGE!!

Får inte nog av honom!!

En långhårig elifant på söndagsmiddag.

Min mamma tycker hon ser ut som en långhårig elifant. Hon hotade mig med både det ena och det andra när jag sa att jag skulle lägga ut det på min blogg.. Men eftersom jag är liten och jävlig så måste jag. Med det är av ren kärlek.

Mormor Mamma och lilla Ulle.

Min mamma fyller 50 idag. Så vi har varit och ätit god 3-rätters på Fars Hatt. Hade väldigt trevligt. Mycket skratt och galenheter med familj och vänner.

Filet Mignon Black & White.. SÅ gott!

Jag gillar döden.

Ja, jag tycker att den personen som utger sig för att vara Döden är bra. Skriver bra, det gör "han".
Eftersom att personen i fråga inte är helt främmande för mig så lyssnar jag på vad han vill ha ut med att länka till sin egna lilla söta blogg.. Rosa och fin är den..
Döden tycker inte att man ska skriva om folk, hade Döden fått välja så hade nog varenda blogg i hela världen tagits bort.
Detta tycker jag är helt urbota löjligt. Men däremot så håller jag med om mycket. Många som skriver bryr sig inte om någon blir sårad eller om att folk blir arga etc.
Jag tar åt mig. Jag har skrivit som jag gör idag på olika ställen så många år tillbaka jag kan minnas. Långt innan "blogg" ens var påkommet.
Alltid har jag skrivit om vad jag gjort och hur jag tycker om saker hit och dit. Men så kommer vi till detta kluriga sista tiden. Jag har inte mått så bra. Det har varit halvt självförvållat och till hälften pga att jag inte mått bra i mitt förhållande.
Så jag ska sluta skriva. Inte helt men om mina känslor nu förtiden. Det kommer igen när känslorna börjar få tillbaka sin gamla färg. Regnbågens alla färger. Att alltid vara glad och sprallig. Och den tiden kommer tillbaka.
Men tills dess så ska jag tänka på vissa saker. För en speciell människas skull.. Han vet att han är speciell för mig. Antingen läser han detta jag skriver här eller så har han säkert någon polare som ringer honom så fort de läser detta och säger att Nu har hon bloggat igen, är det dig det handlar om?
I detta läget sänker jag garden. Om det kan få någon att bli mindre arg eller ledsen så är det värt det. Aldrig min mening att såra någon. Jag skriver bara som jag känner och om folk tar åt sig eller tycker att det är fel så är det egentligen inte mina problem. Men orkar inte ligga i fight med någon för det. Kan behålla mina tankar inom mig.

Döden skriver att han kan lägga ut saker på internet om sina vänner, ovänner och även andra människor som kan ställa till med bra mycket bråk och debatter. Jamen gör det. Eller låt bli. ALLA kan göra det. Men alla väljer inte att göra det. Jag gör det inte och det vet Döden om. Jag namnger inte folk som jag vet inte vill det. Hade jag vart sån så hade jag nog låtit bli att skriva alls. I detta läget är jag på Dödens sida. Så länge jag mår bra kommer jag skriva det. Känner jag att det blir ren misär i mina tankar så låter jag bli av hänsyn till denna människa jag levt med och älskat.

Hoppas Döden blir nöjd av detta. Och hopps vi kan klura ut våra dispyter utan ha ihjäl varandra.
Jag vill iallafall ingen något ont. Det vet du. Sen blir det missförstånd ibland.

Söndagsmemoar.

Basshunter asså. Hah vilken pärla han är. Inte just han men vissa låtar han gör. Först var det ju Boten Ana som halva Sveriges befolkning gick och nynnade till och det blev ett jävla stohej på dansgolvet varje gång den spelades ute på krogarna. Alla "hatade" den och fyade den men den var en HIT! Sen kom den på engelska. På riktigt.. Jag lyssnar fortfarande på den när jag vill ha lite upplivning. Fjantig!? Jag vet.. Men jag står ju för det. Sen har jag fått en flipp på Camilla. Den låten är riktigt skön. Inte beatet så, rätt vanligt, men den är såå skön att sjunga med till. Gärna för högt och för falsk!
"-Hur kan du säga nej till en natt med mig?" Haha, inte så svårt för du är FUL!!
Ville egentligen bara säga att jag sitter här denna söndagsmorgon och lyssnar på Camilla på repeat. Stackars grannar!

Jag gick ut igår. Bestämde mig klockan 18.44. In i duschen. Duschad och sminkad 19.03. Snabbe!! Håret var nästan klart och kläderna framtagna. Var la tur att jag gick ut. Hade ju legat hemma hela dagen och väntat på ett samtal. Förstår inte varför. Vi ska ju inte ses.. Jag vill ses men jag är rädd för att om vi gör det så kommer jag tappa det. Fan, inge vidare. Vet så mycket som människan i fråga gjort i sommar så det är löjligt. Förneka och manipulera. Hade man sanningen svart på vitt så var det fortfarande ett nej. Hur kan man tro att man kan ljuga så mycket och sanningen aldrig ska komma fram. Småsaker hela tiden.. Men när allt detta börjar gå över och jag gått vidare så jävlar vad stark jag kommer vara. Vet ju hur jag absolut inte vill ha det i mitt nästa förhållande.. Det kommer dröja länge tills dess men ändå. Fick höra en gång mitt under en diskussion att detta var ju mitt "riktiga" första förhållande så jag kunde inte veta hur det är. Ne, visst men jag vet ju absolut hur folk i min omgivning har det och ingen, kille eller tjej, har det som jag hade det. Jag vet ju hur man ska känna. Trygghet, kärlek.. TILLIT!!  Sååå nog om misär.. Back to yesterday..

Blev upplockad av Herr Olsson och min Hatt Hani för att sen bli avsläppta hos Elli där vi tog en taxi in till stan.. Hem till Morsing på för alá förfest med en hög trevliga folk. Fick även dit Christian som bor ngra hus därifrån.. Pjuh, var la tur att han och Morsing inte gick upp och pucklade på grannen..
Efter mycket innerökning, mycket alkohol, mycket prat om adoption och en galet granne på krigsstigen så tog vi oss i kragen och drog. En snabbis till Victoria för att hälsa på Eliten.. Bestående av Tina Nicklas Mike Danne Chrille Kim och en drös till.. Hani hade åkt hem.. Min hatt skulle jobba idag så det var ju förnuftigt för en gångs skull.. Jaja, en jag en Elli en Morsing och hans kompis Oskar som för övrigt  fick smeknamnet Kalle (kaviarkalle?) gick till Push.. Där mötte vi Mats och hans kompanjon John.. Även en tredje men han var för väck för att nämnas. Vi dansade a lot.. som vanligt lika härligt.. Vi garvade runt och kolla in folk sen försvann ngra och till slut var det bara jag & Elli kvar.. Christian hade gått hem utan att vi ens såg honom där inne.. Haha, fyllbunt!
Klockan blev väl en halv tre så vi gick till Nivå. Väl där träffade vi Chrille & Dan. Skumma runt där sen gick vi ut.. 03.40..
Satte oss på en bänk på avenyn i väntan på bättre tider.. En vagn som skulle ta oss långt därifrån.. Den kom inte. Men däremot kom en Evve flygandes som en get förbi.. -EEEVVVEEE för fan vart ska du?? -Haha, jag är asfull, har asbråttom, Leo väntar i bilen på Göteplatsen.. Följ me så kör vi er hem.
Okiii, hem vi åkte. Kom hem. Hade lite nattliga samtal med herren på täppan. Somnade in gott vid 5 och vaknade som vanligt vid 8 i morse och har vart vaken sen dess.. Men kvällen var totalt klockren.. Ett stort Jävla TACK till alla som förgyllde min lördagskväll.. Det behövdes.

Idag är det söndagsmiddag på Fars Hatt som står på tapeten. Mamma fyller 50, fan det är ju skrämmande.. Hon har alltid varit 36 och kommeralltid vara det.. När man var liten var det så iaf. Vet inte hur många år man sa 36 när ngn frågade hur gammal ens mamma var. Tänkte väl inte längre.. Haha... Ska bli trevligt att få i sig lite go mat.. Gillar dock inte att ha planer på en söndag. Man ska vakna.. Bara vara och göra det man känner för att göra just då. Men jag har ju hela kvällen på mig att finslipa min söndag på.

Säkert glömt att skriva massa tokigheter om gårdagen men det kommer mina vänner..

Har även fått i min vetskap att min kära mormor läser mina bloggar.. Hon har lagt denna sidan som en favorit på sin dator. HAHA!!! Hon och mamma hade tydligen tillbringat stor del av gårdagen till att läsa allt skräp jag skriver. Så mormor, HEJ HEJ!!

Tack för mig, nu ska jag dansa runt i lägenheten och lyssna på CAMILLA!!

PS. STIIIIIIINA!!! Ditt lilla lejon saknar dej massor! Skit i Oslo och kom hem! Massa tokig kärlek..


Hallofuckingween

Vet inte vad det är men jag gillar inte storhelger. Visst, det är väl trevligt att klä ut sig på halloween, måla påskägg på påsk och dela ut julklappar på jul och dricka nubbe och käka sill på midsommar. Kan man ju tycka.. Det ända jag gillar av dessa sakerna är att måla påskägg.. Jul var över 6 år sedan jag firade sist. Något har gått snett i mitt svenssonliv. Jag är ingen svensson. Och det är väl lika bra det. Finns så många andra so lever det livet.
Det är för påtvingat allt. Spontant ska det vara.. En maskerad i februari eller Luciafest på påskafton. Eller som jag å gänget på nyår. Vi hade kräftskiva på nyårsafton för 3 år sedan. Med hattar pynt å hela köret. Det är vad jag gillar. Okej att jag inte äter kräftor men jag var där. Och jag åt. Var säkert något kött av något slag och potatisgratäng. Brukar vara så.
Skit samma, idag är det iaf massa halloweenfester överallt. Är bjuden på 2 jättestora men så tråkig som jag är så ska jag inte gå på någon av dem. Har inte en ändaste liten fjuttig plan för kvällen. Helst vill jag bara ligga nerbäddad i soffan hela dan och kvällen men det finns en risk för att jag skulle bli otroligt uttråkad. Har kollat runt med lite folk om de vill komma hit och hänga gäng men ser inte så ljust ut. Så får väl se.. Kanske har läst klart min bok tills imon.. 300 sidor kvar.. Eller så får jag för mig att kolla på The Grudge ikväll, helt ensam men då finns risken att jag inte överlever.. Fy Fan säger jag rätt ut! Det var det värsta jag sett.. Januari 2005. Jag och min kära vän Hani kom hem till Bröderna Nygren och vi satte oss tillrätta i ett kolsvart rum tätt intill varandra.. Alla 4 givetvis. Sen skrek vi och svettades av rädsla i 2 timmar eller hur lång den nu är. Då kan ni tänka er en liten ensam själ ikväll om jag skulle kolla på den. Skulle inte tro så va?!!

Jobbade igår. Det var halloweendisco för högstadiet. Hade en mycket trevlig kväll med alla små kidsen. Ni kan ju på bilden nedan mitt mästerverk till vänster. Pierre, the motherfucking DJ!! Slutade vid 22 redan för det var inte så mycket folk. Tog en tur in till gamla Harrys, Gotebar och tog 2 cider med Kajsa och hennes vän Linda. Men när klockan blev 12 tog jag bussen hem och tjuvtitta lite på Facebook för att sedan slockna i sängen..


pierre micke & niki.



RSS 2.0